Uutiset

Miesten joulukalenterit

Miesten joulukalenterit myös yhteisiin nautintoihin

Joulu on jo ihan kulman takana ja sen myötä on pian luvassa ihanaa yhteistä aikaa kaikista rakkaimpien läheisten kanssa. Joulunaika on täynnä erilaisia perinteitä, joista yksi uusimmista on joulukalenteri. Se tekee joulukuusta erityisen mukavan, koska joka päivä aina aattoon asti voi avata luukun, joka sisältää hauskan yllätyksen.

Aiemmin joulukalentereita oli tarjolla yksinomaan lapsille, mutta onneksi nykyisin myös aikuiset pääsevät nauttimaan päivittäisestä jännityksestä. Markkinoilta löytyy monenlaisia valmiita aikuisten joulukalentereita, joista valita.

Yhä enenevissä määrin on näkyvissä trendi, jossa parisuhteen osapuolet ostavat kalenterin toisilleen, mikä näkyykin kasvavassa kiinnostuksessa miesten joulukalentereita ja naisille suunniteltuja versioita kohtaan. Vaikka suklaakalenterit ovat edelleen suosittuja, tarjolla on myös vähemmän perinteisiä vaihtoehtoja.

Jos ajatellaan nimenomaan joulukalentereita miehille, mahdollisuuksia on vaikka minkälaisia. Jos etsit miesten joulukalenteria, voit löytää esim. alkoholia, miesten tuoksuja, parranajovälineitä, kahvia ja vaikka työkaluja sisältäviä versioita. Mutta miksi et valitsisi suosikkimiehellesi mieluummin jotain, joka tarjoaa teille molemmille ihania yhteisiä hetkiä koko joulukuun ajan?

Me täällä Sinfulilla olemme jo usean vuoden ajan valmistaneet tuhmia joulukalentereita ilahduttamaan pariskuntien joulun odotusta. Joten jos ajatus pienistä kiihottavista yllätyksistä pitkin joulukuuta tuntuu houkuttelevalta, kannattaa ehdottomasti tutustua vuoden 2020 kolmeen Sinful-joulukalenteriin:

Sinful Classic Joulukalenteri

 

Sinful Deluxe Joulukalenteri

 

Sinful Adventtikalenteri

Joulukalenterit miehille voivat luoda myös viettelevää tunnelmaa

Miesten joulukalenterit on yleensä koottu siten, että niistä on iloa lähinnä vain vastaanottajalle. Vaan olisiko hauskempi vaihtoehto kuitenkin sellainen joulukalenteri miehellesi, joka tarjoaisi mahdollisuuksia yhteiseen tekemiseen? Nyt sinulla on nimittäin hyvä tilaisuus muuttaa joulukuu tuhmaksi ja vietteleväksi yhdessäolon ajaksi, josta on iloa teille molemmille.

Kuten yllä mainittiin, meillä on tarjota kolme ehdotusta miesten joulukalenteriksi, jotka ilahduttavat takuulla teitä molempia ja saavat miehesi tuntemaan itsensä todella arvostetuksi.

Saakaa joulukuusta enemmän irti Sinful Deluxe Joulukalenterin avulla

Jos valitset Sinful Classic Joulukalenterin tai Sinful Deluxe Joulukalenterin, luvassa on 24 eroottista yllätystä yhteisiin hetkiin. Niistä löytyy tuotteita niin miehille, naisille kuin pareillekin, joiden avulla on helppo tuoda lämpöä ja yhteisitä nautintoja muuten niin kylmän ja pimeän joulukuun keskelle.

Viime vuonna sekä Classic että Deluxe osoittautuivat todella suosituiksi niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Ne myytiin nopeasti loppuun, mikä oli tietenkin ikävää niiden kannalta, jotka eivät ehtineet tilata kalenteria lahjaksi kumppanilleen. Kummastakin kalenterista on nyt tarjolla päivitetty versio, jota on paranneltu asiakaspalautteen pohjalta – mutta tänäkin vuonna kannattaa pitää kiirettä, sillä tarjolla on vain rajoitettu määrä.

Vuoden 2020 uutuutena lanseerasimme niiden rinnalle myös kolmannen kalenterin, joka toimii hieman eri konseptilla. Sinful Adventtikalenterissa on vain neljä luukkua, joita on tarkoitus avata kerran viikossa, mutta sen sisältämät tuotteet ovat yhtä lailla tarkoin harkittu kokonaisuus kuin muissakin kalentereissa. Adventtikalenteri sopii kaikille kokemustasosta riippumatta ja se tarjoaa mahdollisuuden nauttia sen sisältämistä eroottisista tuotteista vähän verkkaisempaan tahtiin.

Kaikissa kolmessa joulukalenterissa on mukana englanninkielinen inspiraatiovihkonen, joka tarjoaa vinkkejä ja opastusta luukkujen kätkemien yllätysten käyttöön. Viime vuonna inspiraatiovihkosista saatiin paljon kiittävää palautetta, mutta myös toiveita suomenkielisistä versioista, joten tänä vuonna niistä löytyy myös suomenkieliset online-versiot.

Anna Classic Joulukalenteri miehelle, joka on kokeilunhaluinen

Muutaman viime vuoden aikana Classic-joulukalenteri singahti Pohjoismaiden myydyimmäksi eroottiseksi joulukalenteriksi, joka on tuttu koko maan kattavilta TV-kanavilta. Viime vuonna sitä myytiin ennätysmäärä niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

Classic-joulukalenterin sisältöäClassic on täydellinen valinta pariskunnille, joita kiinnostaisi kokeilla seksileluja, mutta joilla ei välttämättä ole vielä paljoakaan kokemusta niiden käytöstä. Vuoden 2020 kalenteriin on koottu sarja huolellisesti valikoituja kiihottavia tuotteita, jotka on valmistettu vartaloystävällisistä materiaaleista ja joita kuka tahansa oppii käyttämään nopeasti.

Kalenterin hinta on 99 €, mutta luukkujen taakse kätkeytyvien tuotteiden yhteisarvo on huimat 330 €, joten kokonaisuus on todellakin hintansa arvoinen.

Vaikka Classicin sisältöä onkin päivitetty viime vuodesta, tämän vuoden versio sisältää myös monia viime vuoden suosikkeja, joten jos kalenteri on jo teille ennestään tuttu, tänä vuonna kannattaa hankkia mieluummin Deluxe tai Adventtikalenteri. Vuoden 2020 Classic sisältää yhteensä 8 suosikkituotetta viime vuodelta, 10 päivitettyä versiota sekä 6 upouutta tuhmaa tuotetta.

Jos Classic tuntuu oikealta joulukalenterilta miehellesi, suosittelemme avaamaan sen luukut yhdessä joka päivä ja suhtautumaan sisältöön avoimin mielin. Vaikka seksilelut eivät olisikaan aiemmin kuuluneet makuuhuoneenne vakiovarustukseen, voimme luvata, että niistä on teille iloa, jos uskaltaudutte kokeilemaan.

Jutelkaa jokaisen luukun sisällöstä ja keksikää yhdessä ideoita tuotteiden käyttöön. Hyviä vinkkejä saatte myös inspiraatiovihkosesta, joten siihen voi turvautua myös silloin, kun keskustelu ei meinaa muuten päästä käyntiin. Ja sitten kun on aika nauttia, uskaltakaa heittäytyä uusiin tuntemuksiin. Ette varmasti kadu.

Mitä Classic-joulukalenteri sisältää?

Kalenterin tarkkaa sisältöä emme halua paljastaa, jotta pääsette nauttimaan ihanista yllätyksistä mahdollisimman monena päivänä, mutta kokonaisuudessaan se sisältää 13 seksilelua, 7 eroottista tarviketta sekä 4 tuotetta hellään bondageen. Tuotteet on valittu siten, että niistä voi nauttia sellaisenaan, mutta monia niistä voi myös käyttää erilaisina yhdistelminä, joiden avulla teette nautinnoistanne vieläkin kokonaisvaltaisempia.

Classic-kalenterin myötä saatte kattavan yleiskuvan siitä, millaisia suosittuja seksileluja markkinoilta löytyy niin naisille, miehille kuin pareillekin. Kaikki tuotteet ovat aloittelijaystävällisiä ja mukana tulevasta inspiraatiovihkosesta saatte ideoita niiden käyttöön. Alla tarkempi katsaus muutamaan kalenterin sisältämään tuotteeseen:

Classic-kalenterin tuhmia yllätyksiä

Kun saatte käteenne kiiltäväpintaisen Sinful Silver Bullet Vibraattorin, sen pieni koko voi ensi alkuun hämätä. Tämä sileä, hopeanhohtoinen lelu on kuitenkin varsinainen tehopakkaus, ja siitä on yllättävän moneen, vaikka sen todellinen potentiaali paljastuukin vasta myöhemmin… Juuri nyt voit kuitenkin käyttää sitä apuvälineenä tutustuaksesi kumppanisi vartalon kaikkiin tuntoherkkiin nautintopisteisiin, joita sen värinä voi kiihottaa.

Sinful Rabbit Penisrengasholkki tarjoaa uuden tavan nauttia Silver Bullet Vibraattorista, sillä nämä kaksi lelua voi yhdistää toisiinsa. Penisrengas vahvistaa kumppanisi erektiota tehden siitä myös pitkäkestoisemman, ja vibraattorin värinä välittyy klitoriksesi alueelle pehmeiden pupunkorvien välityksellä, kun käytätte lelua rakastelun aikana. Kokeilkaa sitä eri asennoissa, niin saatte siitä kaiken irti.

Sinful Micro Wand Vibraattori on oivallinen apuväline kaikenlaisten ulkoisten erogeenisten alueiden stimulointiin niin miehen kuin naisenkin vartalolla. Se on mikrokokoinen versio huippusuositusta Magic Wandista, ja vaikkei tämä pikkuruinen lelu aivan vartalohierontaan taivukaan, se tuntuu silti mielettömän hyvältä niillä alueilla, joissa tuntoherkkyys on huipussaan. Kuljeta sitä kumppanisi intiimialueilla ja yhdistä sen käyttö vaikkapa suuseksiin, jos siltä tuntuu.

Kun luukku paljastaa teille Sinful Pehmeät Neopreeniset Rannekahleet, on hyvä hetki kokeilla jotain vähän erilaista. Bondage-välineiden sisällyttäminen seksileikkeihin vaatii teiltä molemmilta luottamusta ja heittäytymistä, joten ennen kuin aloitatte, jutelkaa sekä odotuksistanne että rajoistanne etukäteen. Kannattaa myös sopia turvasanasta, jota käyttämällä kumpi tahansa teistä voi lopettaa leikin saman tien, jos siltä tuntuu – ja sitä tulee molempien kunnioittaa. Sitten voittekin aloittaa leikit omaksumalla ne roolit, jotka tuntuvat teistä parhailta. Kahlitse rakkaasi tai antaudu hänen kahlittavakseen – nyt toinen teistä on toisen armoilla siihen asti, että jompikumpi on valmis lopettamaan leikin.

Anna Deluxe Joulukalenteri miehelle, joka kaipaa parasta laatua

Sinful Deluxe Joulukalenteri ja sen sisältöä

Ylellinen Sinful Deluxe Joulukalenteri on ehdoton hankinta, jos seksilelut ovat teille jo tuttu juttu ja haluatte kartuttaa kokoelmaanne huippulaadukkailla ja viimeisen päälle tyylikkäillä leluilla. Sen sisältämät tuotteet muodostavat tarkkaan harkitun kokonaisuuden, jonka osasista on iloa joka päivä aina aattoon asti, mutta joista saa myös koottua todella kokonaisvaltaisia nautintoja, jos siltä tuntuu.

Deluxen luksustuotteet on valmistettu silkkisen sileistä materiaaleista, jotka tuntuvat nautinnolliselta ihoa vasten ja ovat täysin turvallisia käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Monet leluista on koristeltu kullanvärisillä yksityiskohdilla, jotka antavat niille tyylikkään loppusilauksen.

Värisevistä leluista moni on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla, mikä säästää teidät paristojen vaihtamiselta ja tekee käytöstä edullisempaa ja ympäristöystävällisempää pitkällä aikavälillä. Deluxen hinta on 169 €, mikä voi tuntua kertasummana suurelta, mutta se sisältää peräti 490 € arvosta tuotteita, joista on teille iloa varmasti vielä pitkään joulukuun jälkeenkin.

Jos päädyitte hankkimaan Deluxen myös viime vuonna, meillä on teille hyviä uutisia! Vuoden 2020 versio on nimittäin täysin uusi kokonaisuus, joka sisältää 18 uutta tuotetta sekä 6 päivitettyä versiota viime vuoden suosituimmista yllätyksistä. Näin ollen voitte huoletta hankkia sen myös tänä vuonna ja nauttia uusista yllätyksistä joka päivä.

Tämän vuoden Deluxe tarjoaa teille tuotteita monilta suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Sinful, Obaie, Amaysin ja Nortie.

Mitä Deluxe-joulukalenteri sisältää?

Vuoden 2020 Deluxe on täytetty ylellisillä yllätyksillä, jotka antavat teidän tarttua uusiin haasteisiin lakanoiden välissä ja lisäävät eroottista latausta arkeenne. Yhteensä se sisältää 14 upeaa seksilelua, 4 eroottista tarviketta ja 6 bondage-tuotetta. Niiden avulla voitte nostattaa seksikästä tunnelmaa, nauttia entistäkin monipuolisemmasta esileikistä ja kiihottaa toisenne orgasmista toiseen.

Deluxe-kalenterin tuhmia yllätyksiä

Bullet-vibraattori on monipuolinen klassikko, joten sellainen löytyy myös tästä kalenterista. Sinful Ladattava Bullet-vibraattori paljastaa kaikki puolensa vasta tulevina päivinä, mutta sitä odotellessa kannattaa nauttia siitä sellaisenaan. Kuljeta sitä kumppanisi alastomalla vartalolla ja etsi kaikki ne kohdat, jotka saavat hänet kiemurtelemaan nautinnosta. Vastavuoroisuuden nimessä hänenkin on saatava tilaisuutensa, joten valmistaudu kokemaan sen ilot myös omalla vartalollasi.

U-kirjaimen muotoinen Sinful Couples Love Sleeve antaa teille esimakua siitä, mihin kaikkeen bullet-vibraattorinne oikein pystyykään. Tämä silikoniholkki muuttaa sen parivibraattoriksi, jota voi käyttää myös rakastelun aikana antamaan teille lisästimulaatiota. Sujauta sen ohuempi pää emättimeesi, jolloin värisevä osa kohdistuu klitoriksesi alueelle. Kun kumppanisi työntyy sisääsi, vibraattorin värinä auttaa sinut kohti upeita sekaorgasmeja teidän molempien iloksi.

Amaysin Limited Edition Ladattava Magic Wand Vibraattori on sukua täysikokoisille Magic Wandeille, mutta kooltaan ja teholtaan maltillisempana versiona. Kuten muitakin ulkoiseen käyttöön tarkoitettuja vibraattoreita, sitäkin voi käyttää teidän molempien vartaloilla. Kiihota sillä kumppanisi penistä ja erityisesti tuntoherkkää penisjännettä, kiveksiä, välilihan aluetta ja kaikkia muitakin nautintopisteitä, joiden stimuloinnista tiedät hänen nauttivan.

Kun luukun takaa paljastuu Sinful Bootie Keskikokoinen Eturauhastappi, on aika siirtyä ulkoisista nautintopisteistä sisäisiin. Tämä tappi on nimittäin omiaan kiihottamaan kumppanisi eturauhasta, mikä on yksi miesvartalon erogeenisimmista alueista. Muistakaa käyttää sen kanssa runsaasti laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta. Kun tappi on viety hellävaraisesti paikoilleen, kannattaa sen käyttöön yhdistää myös muunlaista stimulaatiota. Siitä voi nauttia rakastelun aikana, jolloin vartalon liikkeet saavat tapin hieroutumaan eturauhasta vasten. Kannattaa myös kokeilla asettaa värisevä Amaysin Magic Wand tapin pohjaa vasten sen ollessa paikoillaan, jolloin wandin värinä välittyy tapin kautta eturauhaselle.

Anna Adventtikalenteri miehelle, joka haluaa nautiskella ajan kanssa

Jos teiltä löytyy jo aiempaa seksilelukokoelmaa, 24 uutta tuotetta voi tuntua turhan suurelta hankinnalta kerralla. Jos taas olette hankkimassa ensimmäisiä lelujanne, voi uusi lelu jokaiselle päivälle vaatia enemmän heittäytymistä, kuin mihin olette valmiita. Siksi Sinful Adventtikalentereissa on neljä luukkua, joiden sisältä löytyy yhteensä 10 toinen toistaan upeampaa yllätystä sulostuttamaan jokaista joulukuun viikkoa. Sen avulla tuotteisiin voi tutustua hitaammin ja perusteellisemmin, kun tarjolla ei ole joka päivälle jotain uutta. Sinful Adventtikalenteri 2020 ja esimakua sisällöstä

Adventtikalenterin luukkujen sisältö koostuu laadukkaista eroottisista tuotteista, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille nautiskelijoille. Jos olette kokeilleet Classic- ja Deluxe-kalentereita aiempina vuosina, voitte hankkia Adventtikalenterin huoletta, sillä sen myötä luvassa on uudenlaisia yllätyksiä.

Luukkujen takaa löytyvien nautintojen lisäksi saatte kaksi huippusuosittua tuotetta pohjoismaiselta Kaerlig-tuotemerkiltä: luonnonmukaisen orgasmigeelin ja hierontaöljyn, jotka tuovat uusia tuulia viettelevään esileikkiin. Anna rakkaallesi eroottinen vartalohieronta ja nauti itse entistäkin voimakkaammista orgasmeista, kun käytät geeliä klitoriksellesi.

Adventtikalenterin hinta on 129 €, joten se asettuu Classicin ja Deluxen väliin. Sen sisältämien tuotteiden arvo on kuitenkin peräti 280 € ja niille on takuulla käyttöä vielä sittenkin, kun joulu on jo kaukainen muisto.

Mitä Sinful Adventtikalenteri sisältää?

Adventtikalenterin sisältä löytyy joitakin samoja tuotteita kuin Deluxesta, mutta myös useita aivan omia yllätyksiä, joita ei sisälly muihin kalentereihin. Neljän luukun sisälle kätkeytyy kaiken kaikkiaan 6 viettelevää seksilelua ja 4 tuotetta hellään bondageen, ja niiden lisäksi saatte toki myös aiemmin mainitut orgasmigeelin ja hierontaöljyn.

Adventtikalenterin tuhmia yllätyksiä

Sinful Ladattava Bullet-vibraattori ja Sinful Couples Love Sleeve saivat oman esittelynsä Deluxe-kalenterin yhteydessä, mutta kun yhdistätte niiden käyttöön pehmeän silmänaamion, tuntemukset muuttuvat entistäkin intensiivisemmiksi. Päättäkää itse, kumman silmät peitätte ensin, mutta varautukaa siihen, että näköaistin poistaminen pelistä saa aikaan sekä kihelmöivää jännitystä että haavoittuvuuden tunnetta, jota ette ole ehkä aiemmin päässeet kokemaan sängyssä.

Kun silmät on peitetty, kaikki muut aistit terävöityvät. Jokainen ympäriltä kuuluva ääni kuuluu selvemmin ja jokainen vartalon sipaisu saa aivan uudenlaiset mittasuhteet. Kun et osaa ennakoida toisen liikkeitä, et voi myöskään valmistautua kosketuksiin. Silloin ne tuntuvat tavallista voimakkaammilta ja nautinto moninkertaistuu. Kokeilkaa silmänaamiota kummankin kasvoille ja antautukaa toistenne hemmoteltavaksi. Yhdistäkää sen käyttöön muitakin kalenterista paljastuvia tuotteita ja löytäkää ne yhdistelmät, jotka toimivat teille parhaiten.

Tutustukaa seksileluihin miesten joulukalenterin avulla

Jos seksielämä on taantunut itseään toistavaksi ja asiasta on vaikea jutella miehesi kanssa, seksilelujoulukalenteri Sinfulilta voi osoittautua kullanarvoiseksi. Monille pareille seksi voi hyvinkin muodostua araksi aiheeksi alkuhuuman jälkeen, jolloin siitä keskusteleminen on vaikeaa ilman että toinen saa sen käsityksen, että hänessä on jotain vikaa tai häntä syytetään jostain. Sinful Classic Joulukalenteri on todella suositeltuNiin voi käydä, vaikkei suhteessa muuten olisi mitään ongelmia ja vaikka osapuolet rakastavat toisiaan syvästi.

Sinfulin joulukalentereissa on sekin hyvä puoli, ettei teistä kumpikaan tiedä, mitä pieniä yllätyksiä luukkujen taakse kätkeytyy. Jännitys kasvaa päivän mittaan kunnes laukaisette sen avaamalla päivän luukun yhdessä, jolloin voitte tutustua sieltä paljastuvaan tuotteeseen ja jutella sen pohjalta fantasioistanne, mieltymyksistänne ja seksielämästänne. Mitä avoimempia pystytte olemaan toisillenne, sitä enemmän lähestytte toisianne – niin makuuhuoneen puolella kuin muutenkin.

Vaikka joulukalenteri sisältääkin monia eroottisia lahjoja, on hyvä pitää mielessä, ettei päivän yllätystä tarvitse välttämättä käyttää samana iltana. On täysin ymmärrettävää, jos seksiin ei riitä aikaa tai jaksamista joulukuun jokaisena päivänä, ja toisaalta voi olla mukavakin yhdistellä joitain tuotteista keskenään, jolloin saatte niiden käytöstä vieläkin enemmän irti. Ja jos niitä vähän säästelee, yhteisiin hetkiin saa sisällytettyä entistäkin enemmän jännittäviä elementtejä sitten kun niille on parhaiten aikaa.

Vaan jos haluatte ehdottomasti käyttää joka päivän tuotteen saman tien, koska ette malta pitää näppejänne irti toisistanne, ei siihen ole mitään estettä. Suurin osa Sinfulin aikuisten joulukalenterien sisällöstä soveltuu käytettäväksi kerta toisensa jälkeen, joten antaa mennä vain. Luvassa on varmasti todella kuuma joulukuu, jonka taika jatkuu vielä pitkästi uuden vuoden puolellekin.