Uutiset

Miesten joulukalenterit

Joulu on jo ihan nurkan takana, ja sen myötä on pian luvassa ihanaa yhteistä aikaa kaikista rakkaimpien kanssa. Joulunaika on täynnä erilaisia perinteitä, joista yksi uusimmista on joulukalenteri. Se tekee joulukuusta erityisen mukavan, koska joka päivä aina aattoon asti voi avata luukun, joka sisältää hauskan yllätyksen. Aiemmin joulukalentereita oli tarjolla yksinomaan lapsille, mutta onneksi nykyisin myös aikuiset pääsevät nauttimaan päivittäisestä jännityksestä. Markkinoilta löytyy monenlaisia valmiita aikuisten joulukalentereita lapsille suunnattujen rinnalta.

Yhä enenevissä määrin on näkyvissä trendi, jossa parisuhteen osapuolet ostavat kalenterin toisilleen, mikä näkyykin kasvavassa kiinnostuksessa miesten joulukalentereita ja naisille suunniteltuja vastaavia kohtaan. Vaikka suklaakalenterit ovat edelleen suosittuja, markkinoilta löytyy myös vähemmän perinteisiä vaihtoehtoja. Jos ajatellaan nimenomaan joulukalentereita miehille, mahdollisuudet ovat monet. Jos etsit miesten joulukalenteria, voit löytää esim. alkoholia, miesten tuoksuja, parranajovälineitä, kahvia ja vaikka työkaluja sisältäviä versioita.

Onko sinulla tapana hemmotella miestäsi antamalla hänelle pieniä lahjoja läpi joulukuun aattoon asti? Jos ei, ehkä tänä vuonna kannattaisi. Jokaisessa meissä asuu pikkulapsi, joka ilahtuu varmasti 24 pienestä yllätyksestä joulukuun aikana. Toisaalta jokainen meistä arvostaa myös sitä, että meidät otetaan erityisellä tavalla huomioon, joten miehesi tuskin on siinä suhteessa poikkeus. Joulukalenteri miehelle voi hyvinkin saada kumppanisi aivan eri tavalla joulutunnelmaan kuin tavallisesti.

Jotkut päättävät tehdä lahjaksi annettavan joulukalenterin alusta loppuun itse, jolloin tietenkin voi olla varma siitä, että kumppani saa juuri sitä mitä toivookin. Valmiiksi kootuista miesten joulukalentereista löytyy kuitenkin valtavasti valinnanvaraa, joten vaikka itsetehdyssä on aina oma tunnelmansa, markkinoilta löytyy aivan varmasti jotain, joka tekee miehesi aivan yhtä onnelliseksi. Ja ehkäpä nautit itsekin siitä, ettet tiedä varmasti, mitä seuraavasta luukusta paljastuu? Etenkin, jos kyseessä on kalenteri, jossa on jotain teille yhteiseksi.

Joulukalenterit miehille voivat luoda myös viettelevää tunnelmaa

Miesten joulukalenterit

Miesten joulukalenterit on yleensä koottu siten, että niistä on iloa lähinnä vain vastaanottajalle. Mutta olisiko hauskempi vaihtoehto kuitenkin sellainen joulukalenteri miehellesi, joka tarjoaisi mahdollisuuksia yhteiseen tekemiseen? Nyt sinulla on nimittäin hyvä tilaisuus muuttaa joulukuu tuhmaksi ja vietteleväksi yhdessäolon ajaksi, josta on iloa teille molemmille. Meillä on tarjota kaksi ehdotusta miesten joulukalenteriksi, jotka ilahduttavat takuulla teitä molempia ja saavat miehesi tuntemaan itsensä todella erityiseksi.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lahjoittaa miehellesi Sinful Classic tai Sinful Deluxe Joulukalenteri, josta voitte nauttia yhdessä kylmän ja pimeän joulukuun aikana. Luvassa on 24 eroottista yllätystä yhteisiin hetkiin, sillä niistä löytyy tuotteita niin miehille, naisille kuin pareillekin.

Viime vuonna sekä Sinful Classic että Sinful Deluxe osoittautuivat todella suosituiksi niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Ne myytiin nopeasti loppuun, mikä oli tietenkin ikävää niiden kannalta, jotka eivät ehtineet tilata kalenteria lahjaksi kumppanilleen. Kummastakin kalenterista on tänä vuonna tarjolla päivitetty versio, jota on paranneltu asiakaspalautteen pohjalta, ja tälläkin kertaa niitä on tarjolla rajoitettu määrä.

Alta voit lukea lisää Classicin ja Deluxen välisistä eroista, sillä kummastakin löytyy uniikki sisältö. Emme tietenkään paljasta tarkalleen, mitä luukut kätkevät sisälleen, mutta alta saat kuitenkin käsityksen siitä, kumpi versio sopii parhaiten juuri teidän seksielämäänne ja kokemustasoonne, mitä tulee seksilelujen käyttöön.

Sinful Classic Joulukalenteri

Sinful Classic sisältää:
7 eroottista tarviketta
13 upeaa seksilelua
4 bondage-tuotetta

 

Tämä klassinen versio tarjoaa miehellesi ja sinulle 24 suosittua bestselleriä, joiden yhteisarvo on peräti 330 euroa. Jos teillä ei ole vielä paljoakaan kokemusta seksilelua, mutta olette halukkaita nauttimaan toisistanne uusilla tavoilla ja viemään seksielämänne seuraavalle tasolle, tämä on se versio, jolla kannattaa hemmotella miestäsi.

Sinful Deluxe Joulukalenteri

Sinful Deluxe sisältää:
3 eroottista tarviketta
14 upeaa seksilelua
7 bondage-tuotetta

 

Tämä on meidän ylellisin joulukalenterimme, joka sisältää laadukkaita tuotteita yhteensä 475 euron arvosta. Luukuista paljastuu tuotteita eräiltä maailman suosituimmilta seksilelutuotemerkeiltä kuten Sinful, We-Vibe, Obaie ja Tenga. Tämä miesten joulukalenteri kannattaa hankkia siinä tapauksessa, että teillä on jo jonkin verran aiempaa kokemusta seksilelujen käytöstä ja haluatte panostaa nimenomaan laatuun ja eleganssiin hankkiessanne niitä lisää. Kalenterin tuotteet antavat teidän tarttua uusiin haasteisiin lakanoiden välissä ja lisäävät eroottista latausta arkeenne.

Kumpikin kalenteri sisältää monenlaisia tuotteita, joten tarjolla on jotain jokaiselle. Luvassa on seksileluja, eroottisia tarvikkeita ja tuotteita hellään bondageen, joista voitte nauttia yhdessä koko joulukuun ajan ja pitkään sen jälkeenkin. Lisäksi saatte upean inspiraatiovihkosen, joka sisältää vinkkejä ja opastusta 24 eroottisen yllätyksen käyttöön. Molemmissa kalentereissa on mukana myös ilmainen Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide, jota voitte käyttää yhdessä uusien lelujenne kanssa. Toisin sanoen pääsette nauttimaan vaihtelevammasta seksielämästä yhdessä sekä kokemaan aivan uudenlaista läheisyyttä välillänne heti joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien.

Tutustukaa seksileluihin miesten joulukalenterin avulla

joulukalenterit miehille

Jos seksielämä on taantunut itseään toistavaksi ja asiasta on vaikea jutella miehesi kanssa, seksilelujoulukalenteri Sinfulilta voi osoittautua kullanarvoiseksi. Monille pareille seksi voi hyvinkin muodostua araksi aiheeksi alkuhuuman jälkeen, jolloin siitä keskusteleminen on vaikeaa ilman että toinen saa sen käsityksen, että hänessä on jotain vikaa tai häntä syytetään jostain. Niin voi käydä, vaikkei suhteessa muuten olisi mitään ongelmia ja vaikka osapuolet rakastavat toisiaan syvästi.

 Sinfulin joulukalentereissa on sekin hyvä puoli, ettei teistä kumpikaan tiedä, mitä pieniä yllätyksiä luukkujen taakse kätkeytyy. Jännitys kasvaa päivän mittaan kunnes laukaisette sen avaamalla päivän luukun yhdessä, jolloin voitte tutustua sieltä paljastuvaan tuotteeseen ja jutella sen pohjalta fantasioistanne, mieltymyksistänne ja seksielämästänne. Mitä avoimempia pystytte olemaan toisillenne, sitä enemmän lähestytte toisianne – niin makuuhuoneen puolella kuin muutenkin.

Vaikka joulukalenteri sisältää 24 eroottista lahjaa, on hyvä pitää mielessä, ettei päivän yllätystä tarvitse välttämättä käyttää samana iltana. On täysin ymmärrettävää, jos seksiin ei riitä aikaa tai jaksamista joulukuun jokaisena päivänä, ja toisaalta voi olla mukavakin yhdistellä joitain tuotteista keskenään, jolloin saatte niiden käytöstä vieläkin enemmän irti. Ja jos niitä vähän säästelee, yhteisiin hetkiin saa sisällytettyä entistäkin enemmän jännittäviä elementtejä sitten kun niille on parhaiten aikaa.

Vaan jos haluatte ehdottomasti käyttää joka päivän tuotteen saman tien, koska ette malta pitää näppejänne irti toisistanne, ei siihen ole mitään estettä. Suurin osa Sinfulin aikuisten joulukalenterien sisällöstä soveltuu käytettäväksi kerta toisensa jälkeen, joten antaa mennä vain. Luvassa on varmasti todella kuuma joulukuu, jonka taika jatkuu vielä pitkästi uuden vuoden puolellekin.