Uutiset

Naisten joulukalenterit

Me täällä Sinfulilla rakastamme joulua. Se on ihanaa aikaa, jolloin kaiken keskipisteessä on lämmin yhdessäolo rakkaiden kanssa, lahjat ja vatsanpohjaa kutittelevat yllätykset. Jouluun kuuluu myös monia erilaisia perinteitä, joita vaalimme mielellämme joka vuosi. Yksi rakastetuimmista on adventti- ja joulukalenterit, jotka olivat aikanaan lähinnä lasten juttu, mutta nykyisin markkinoilta löytyy valtava määrä nimenomaan aikuisille suunnattuja versioita, joista löytyy joulukalentereita naisille ja miehille. Ne ovat kuin suuria lahjoja jaettuna 24 pieneen yllätykseen, joiden avulla aaton odotus ei tunnu ihan niin raskaalta.

Suomeen ensimmäiset joulukalenterit ilmaantuivat jo 1930-luvulla ja sotien jälkeen ne yleistyivät nopeasti. Partiolaiset puolestaan lanseerasivat adventtikalenterin varainhankintakeinona Suomessa vuonna 1947, ja samalla asialla niitä myydään vuosittain yhä edelleen. Alkuperäiset adventti- ja joulukalenterit olivat useimmiten kuvakalentereita, joiden luukusta paljastuva kuva muodostui osaksi suurempaa taustakuvaa. Vuosien saatossa markkinoille on tullut muitakin versioita, joista erilaiset suklaa- ja lelukalenterit lienevät tunnetuimpia.

Joulukalenterit löivät kunnolla läpi toisen maailmansodan aikoihin, jolloin niitä hankittiin joko valmiiksi koottuina tai tehtiin kotona käsin. Samaa perinnettä noudatetaan edelleen, vaikka Suomessa itsetehdyt joulukalenterit lienevätkin vähemmistössä verrattuna valmiina ostettuihin. Lapsille suunnattuja kalentereita käytettiin tapana laskea päiviä kovasti odotettuun aattoon asti, jolloin pukki tulisi ja toisi joulun mukanaan.

Aikuisille suunnatut joulukalenterit ovat paljon myöhäisempi keksintö, mutta nykyisin ne ovat jo huikean suosittuja niin Suomessa kuin monessa muussakin maassa. Ei ole lainkaan epätavallista, että seurustelevat tai naimisissa olevat parit antavat toisilleen aikuisempaan makuun sopivia joulukalentereita, jotka on joko koottu itse tai ostettu valmiina. Naisten joulukalenterit sisältävät usein kauneudenhoitotuotteita, ylellistä suklaata, kosmetiikkaa tai vaikka teetä tai kahvia. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, mutta kumppanin on joskus vaikeaa tietää, millainen naisten joulukalenteri valita, jotta sen sisältö olisi varmasti oman rakkaan mieleen.

Teknisen kehityksen myötä markkinoille on ilmaantunut myös monenlaisia sähköisiä aikuisten joulukalentereita niin lapsille kuin aikuisillekin. Näyttäisi kuitenkin siltä, että useimmat suosivat silti vanhoja kunnon pahvista tehtyjä kalentereita, joista saa jotain käsin kosketeltavaa, jota voi käyttää, syödä tai juoda.

Vaikka joulukalenteri seuraakin aikaansa, kenties jotkut ovat sitä mieltä, että sen pääasiallinen tarkoitus on vain laskea päiviä aattoon asti. Me täällä Sinfulilla olemme kuitenkin sitä mieltä, että joulukalenterista on muuhunkin. Jos valitset juuri oikeanlaisen joulukalenterin naiselle, se voi auttaa tuomaan teitä lähemmäs toisianne – etenkin, jos valitset sellaisen, jonka sisällöstä on iloa teille molemmille.

Joulukalenteri naiselle, mutta myös yhteiseksi

Naisten joulukalenterit

Haluatko yllättää rakkaasi 24 pienellä, tuhmalla joululahjalla, mutta et tiedä, mitä kannattaisi valita? Tässä sinulle kaksi ehdotusta joulukalenterista naiselle, joita hän ei voi muuta kuin rakastaa.

Me täällä Sinfulilla olemme nimittäin koonneet kaksi eroottista joulukalenteria, jotka ovat aivan erinomaisia lahjaideoita elämäsi naiselle. Kumpikin kätkee sisälleen 24 eroottista tuotetta, joista on iloa teille molemmille. Jokaisen päivän luukusta paljastuu jotain joko naiselle, miehelle tai yhteiseen käyttöön. Toisin sanoen hänelle on luvassa ihana pieni yllätys jokaiseksi päiväksi aina aattoon asti, mistä on varmasti iloa koko joulukuun ajaksi – ja myöhemminkin. Luvassa on seksileluja vähintäänkin koko kylmän talven ajaksi.

Jos valitset yhden Sinfulin joulukalentereista naisille, voitte käyttää sen sisältöä yhdessä nauttiaksenne toisistanne entistäkin enemmän ja piristääksenne seksielämäänne. Uusien seksilelujen avulla teidän on helppoa puhua fantasioistanne ja omista mieltymyksistänne, mikä puolestaan luo läheisyyttä välillenne. Ja kukapa nainen ei sitä haluaisi?

Oletko valmis täyttämään joulukuunne ihanilla yllätyksillä, nautinnolla ja seksillä? Jos vastaus on myönteinen, seuraava askel on selvittää, kumpi seksilelujoulukalentereista sopii parhaiten juuri teidän seksielämäänne ja kokemustasoonne mitä tulee lelujen käyttöön.

Voit valita rakkaasi hemmotteluun joko Sinful Classic Joulukalenterin tai Sinful Deluxe Joulukalenterin. Kumpikin niistä on päivitetty versio viime vuoden kalentereista, jotka myytiin loppuun todella nopeasti. Tämän vuoden versioita on niitäkin saatavilla vain rajoitettu määrä, joten kannattaa kiirehtiä, ettet jää ilman.

Sinful Classic Joulukalenteri


Sinful Classic sisältää:

7 eroottista tarviketta
13 upeaa seksilelua
4 bondage-tuotetta

Classic-version myötä saatte 24 suosittua, tarkkaan valikoitua bestselleriä, joiden yhteisarvo on peräti 330 €. Tämä versio sopii erinomaisesti pareille, joilla ei ole juurikaan aiempaa kokemusta seksileluista, mutta jotka haluavat nauttia toisistaan uusilla tavoilla ja tuoda vaihtelua seksielämäänsä.

Sinful Deluxe Joulukalenteri


Sinful Deluxe sisältää:

3 eroottista tarviketta
14 upeaa seksilelua
7 bondage-tuotetta

Deluxe-kalenteri sisältää 24 ylellistä laatutuotetta eräiltä maailman tunnetuimmilta seksileluvalmistajilta kuten Sinful, We-Vibe, Obaie ja Tenga. Tuotteiden yhteisarvo on 475 € ja ne sopivat hyvin pareille, joilla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta seksileluista ja jotka haluavat satsata nimenomaan laatuun ja eleganssiin. Kalenterin sisältö tuo varmasti uusia tuulia eroottisiin leikkeihinne.

Hankitpa sitten Sinful Classicin tai Sinful Deluxen elämäsi naiselle, voit olla varma siitä, että luvassa on joulukuu täynnä seksileluja, eroottisia tarvikkeita ja hellään bondageen suunniteltuja tuotteita, joita voitte käyttää yhdessä.

Jos mietityttää, osaatteko käyttää joulukalenteriemme sisältämiä tuotteita, voit huokaista helpotuksesta. Niiden mukana tulee nimittäin upea inspiraatiovihkonen, joka sisältää vinkkejä ja opastusta tuotteiden käyttöön. Lisäksi saatte ilmaisen Sinful Aqua Vesipohjaisen Liukuvoiteen uusia lelujanne varten, jotta olette valmiita leikkimään heti joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien.