Uutiset

Naisten joulukalenterit

Tuhmat naisten joulukalenterit tekevät joulusta hauskemman

Me täällä Sinfulilla rakastamme joulua. Se on ihanaa aikaa, jolloin kaiken keskipisteessä on lämmin yhdessäolo rakkaiden kanssa, lahjat ja vatsanpohjaa kutittelevat yllätykset. Monien suomalaisten jouluun kuuluu myös erilaisia perinteitä, joita vaalitaan joka vuosi.

Yksi rakastetuimmista on adventti- ja joulukalenterit, jotka olivat aikanaan lähinnä lasten juttu, mutta nykyisin markkinoilta löytyy valtava määrä nimenomaan aikuisille suunnattuja versioita, joista löytyy joulukalentereita naisille ja miehille. Ne ovat kuin suuria lahjoja jaettuna 24 pieneen yllätykseen, joiden avulla aaton odotus ei tunnu ihan niin raskaalta.

Me täällä Sinfulilla keskitymme tietenkin erotiikkaan ja intiimiin läheisyyteen, joten meidän joulukalenterimme on suunniteltu tuomaan yhteisiä nautintohetkiä joulunodotuksen lomaan. Joten jos kaipaat joulun alle entistäkin enemmän viettelystä, yhteisiä hetkiä sekä iloa ja heittäytymistä, meiltä löydät kolme erilaista eroottista joulukalenteria, joista valita:

Sinful Classic Joulukalenteri

 

Sinful Deluxe Joulukalenteri

 

Sinful Adventtikalenteri

Joulukalenterit ovat nykyisin myös aikuisten juttu

Aikuisille suunnatut joulukalenterit ovat nykyisin huikean suosittuja niin Suomessa kuin monessa muussakin maassa. Ei ole lainkaan epätavallista, että seurustelevat tai naimisissa olevat parit antavat toisilleen aikuisempaan makuun sopivia joulukalentereita, jotka on joko koottu itse tai ostettu valmiina.

Mathilde esittelee Sinful Classic JoulukalenteriaNaisten joulukalenterit sisältävät usein kauneudenhoitotuotteita, ylellistä suklaata, kosmetiikkaa tai vaikka teetä tai kahvia. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, mutta kumppanin on joskus vaikeaa tietää, millainen naisten joulukalenteri valita, jotta sen sisältö olisi varmasti oman rakkaan mieleen.

Teknisen kehityksen myötä markkinoille on ilmaantunut myös monenlaisia sähköisiä aikuisten joulukalentereita. Näyttäisi kuitenkin siltä, että useimmat suosivat silti vanhoja kunnon pahvista tehtyjä kalentereita, joista saa jotain käsin kosketeltavaa, jota voi käyttää, syödä tai juoda.

Vaikka joulukalenteri seuraakin aikaansa, kenties jotkut ovat sitä mieltä, että sen pääasiallinen tarkoitus on vain laskea päiviä aattoon asti. Me täällä Sinfulilla olemme kuitenkin sitä mieltä, että joulukalenterista on muuhunkin. Jos valitset juuri oikeanlaisen joulukalenterin naiselle, se voi auttaa tuomaan teitä lähemmäs toisianne – etenkin, jos valitset sellaisen, jonka sisällöstä on iloa teille molemmille.

Tuhma joulukalenteri naiselle, mutta myös yhteiseksi

Kalenterit ovat suosittuja ja suositeltuja

Haluatko yllättää rakkaasi 24 pienellä, tuhmalla joululahjalla, mutta et tiedä, mitä kannattaisi valita? Tässä sinulle kolme ehdotusta joulukalenterista naiselle, jota hän ei voi muuta kuin rakastaa.

Me täällä Sinfulilla olemme nimittäin jo usean vuoden ajan valmistaneet eroottisia joulukalentereita, joiden avulla vuoden viimeinen kuukausi on myös se kaikista tuhmin.

Aiempina vuosina tarjolla oli kaksi eri vaihtoehtoa, jotka löytyvät valikoimastamme tänäkin vuonna, tosin päivitettyinä versioina: Sinful Classic Joulukalenteri ja Sinful Deluxe Joulukalenteri. Classic-versio sopii parhaiten pareille, joilla on vähän tai ei lainkaan kokemusta seksileluista, kun taas Deluxe-versio soveltuu erinomaisesti pariskunnille, jotka ovat tutustuneet seksileluihin aiemminkin ja joita kiinnostaisi ottaa askel pidemmälle niiden viettelevään maailmaan.

Kumpikin kalenteri kätkee sisälleen 24 eroottista tuotetta, joista on iloa teille molemmille. Jokaisen päivän luukusta paljastuu jotain joko naiselle, miehelle tai yhteiseen käyttöön. Toisin sanoen elämäsi naiselle on luvassa ihana pieni yllätys jokaiseksi päiväksi aina aattoon asti, mistä on varmasti iloa koko joulukuun ajaksi – ja myöhemminkin. Luvassa on seksileluja vähintäänkin koko kylmän talven ajaksi.

Tänä vuonna tarjolla on lisäksi Sinful Adventtikalenteri, joka soveltuu erinomaisesti kaikille pariskunnille kokemustasosta riippumatta. Sen neljä luukkua kätkevät sisäänsä seksikkäitä ihanuuksia jokaiselle adventtisunnuntaille, jolloin teillä on koko viikko aikaa nauttia niistä.

Jokaisessa joulukalenterissa on lisäksi mukana englanninkielinen inspiraatiovihkonen, josta saa vinkkejä ja opastusta luukuista paljastuviin yllätyksiin. Suuren kysynnän vuoksi teimme tänä vuonna inspiraatiovihkosista myös suomenkieliset online-versiot.

 

Jos valitset yhden Sinfulin joulukalentereista lahjaksi elämäsi naiselle, voitte käyttää sen sisältöä yhdessä nauttiaksenne toisistanne entistäkin enemmän ja piristääksenne seksielämäänne. Uusien seksilelujen avulla teidän on helppoa puhua fantasioistanne ja omista mieltymyksistänne, mikä puolestaan luo läheisyyttä välillenne.

Oletko valmis täyttämään joulukuunne ihanilla yllätyksillä, nautinnolla ja seksillä? Jos vastaus on myönteinen, seuraava askel on selvittää, mikä seksilelujoulukalentereista sopii parhaiten juuri teidän seksielämäänne ja kokemustasoonne mitä tulee lelujen käyttöön. Alla kerromme tarkemmin Sinfulin joulukalentereista, joita on tänäkin vuonna saatavilla vain rajoitettu erä. Viime vuonna ne myytiin nopeasti loppuun, joten kauanko uskallat odottaa, ennen kuin tilaat teille oman?

Anna Classic Joulukalenteri naiselle, jota haluat hemmotella

Verrattain lyhyessä ajassa Classic-joulukalenterista on tullut Pohjoismaiden myydyin eroottinen joulukalenteri. Se on tuttu koko maan kattavilta TV-kanavilta ja osoittautui viime vuonna huikean suosituksi niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

Classic-joulukalenterin sisältöäClassic on erinomainen valinta seksileluista kiinnostuneille pareille, joilla ei välttämättä ole juurikaan kokemusta lelujen käytöstä makuuhuoneen puolella. Se sisältää tarkoin valikoidun kokoelman eroottisia tuotteita, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja jotka ovat sekä helposti lähestyttäviä että yksinkertaisia käyttää.

Kalenteri on hinnaltaan 99 €, mutta sen sisältämien tuotteiden yhteisarvo on peräti 330 €, joten hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan.

Vaikka kalenterin sisältöä onkin päivitetty viime vuodesta, tämän vuoden versio sisältää myös monia aiempia suosikkeja, joten jos hankitte Classicin viime vuonna, tänä vuonna kannattaa tarttua joko Deluxeen tai Adventtikalenteriin. Vuoden 2020 Classic sisältää kaiken kaikkiaan 8 rakastettua lelua viime vuodelta, 10 päivitettyä versiota sekä 6 aivan uutta tuhmaa tuotetta.

Tarkkaa sisältöä emme halua paljastaa, jotta teille olisi luvassa mahdollisimman paljon iloisia yllätyksiä joulukuun varrelle, mutta hieman voimme kuitenkin raottaa salaperäisyyden verhoa, niin saatte käsityksen siitä, mitä tuleman pitää. Ennen kuin menemme kalenterin sisältöön tarkemmin, on kuitenkin syytä sanoa muutama sananen tunnelmasta.

Sinfulin kalenterit on koottu nimenomaan pariskunnan yhteisiä hetkiä ajatellen, joten siksi niiden luukut kannattaa avata yhdessä sellaisena hetkenä, kun voitte keskittyä vain ja ainoastaan toisiinne. Ja jotta tunnelma olisi kohdallaan, siihen kannattaa satsata etukäteen. Himmentäkää makuuhuoneen valaistusta ja sytyttäkää vaikka muutama kynttilä, jotta pääsette oikeaan mielentilaan. Nauttikaa yhdessä siitä kutkuttavasta tunteesta, kun ei vielä tiedä mitä tulee tapahtumaan, mutta on kuitenkin varma siitä, että se on jotain ihanaa. Ehkä jopa jotain aivan ennenkokematonta.

Mitä Classic-joulukalenteri sisältää?

Vuoden 2020 Classic-kalenteri kätkee luukkujensa taakse 13 upeaa seksilelua, 7 eroottista tarviketta sekä 4 tuotetta hellään bondageen. Tuotteet on valittu nimenomaan sellaisia pariskuntia ajatellen, jotka eivät välttämättä ole vielä kokeilleet seksileluja lainkaan, tai joiden yöpöydän laatikosta löytyy ehkä muutama klassikko, mutta ei juuri sen enempää. Kalenterin myötä saatte erinomaisen yleiskuvan siitä, millaisia seksileluja ylipäänsä on tarjolla ja millaisia nautintoja niiden avulla voi kokea yhdessä.

Classic-kalenterin tuhmia yllätyksiä

Kun luukusta paljastuu hopeanhohtoinen Sinful Silver Bullet Vibraattori, älkää antako sen pienen koon hämätä. Tähän sileään, kiiltäväpintaiseen kaunokaiseen pakkautuu nimittäin huomattavasti tehoa, ja sen monikäyttöisyys paljastuu toden teolla vasta tulevina päivinä… Juuri nyt voit kuitenkin käynnistää sen värinän ja lähteä perusteelliselle tutkimusmatkalle rakkaasi vartalolle, josta löytyy varmasti monia nautintopisteitä, joita sen värinä voi ilahduttaa.

Jonain toisena päivänä teidät yllättää suloinen Sinful Pom Pom Tickler, joka on pörröinen höyhenkutitin, joka sopii erinomaisesti herkän ihon herättelyyn ennen voimakkaampaa stimulointia. Sivele sillä rakkaasi kaulaa, jatka solisluita pitkin alas aina herkille nänneille asti, jossa kutitin saattaa viihtyä pidempäänkin. Älä unohda kylkiä, vatsaa, sisäreittä, alaselkää tai kyynär- ja polvitaipeita, joissa kihelmöivät tuntemukset saavat rakkaasi kiemurtelemaan.

Esileikki on helppo viedä astetta pitemmälle, kun luukun kätköistä löytyy Sinful Classic Dildovibraattori. Sen sametinpehmeä pinta tuntuu miellyttävältä paljasta ihoa vasten ja sen herkullista värinää on helppo säätää pohjassa olevalla kierresäätimellä. Kun kumppanisi on sopivan kiihottunut, sivele vibraattorin pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta ja kiusoittele sillä rakkaasi klitorista. Tämä sauva sopii myös sisäiseen stimulaatioon, joten kun hän on valmis etenemään, tiedät mitä tehdä.

Kun luukun takaa paljastuu Sinful Pehmeät Neopreeniset Rannekahleet, on aika laittaa kaikki aiemmin opittu aivan uuteen perspektiiviin. Bondage-välineiden käyttö vaatii teiltä molemmilta uskallusta ja luottamusta, joten ennen kun heittäydytte sitomisleikkien viettelevään maailmaan, sopikaa turvasanasta, jolla kumpi tahansa teistä saa lopettaa leikin milloin vain. Vasta sen jälkeen voit kiinnittää pehmeät kahleet rakkaasi ranteisiin, ja ehkä myös sängynpäätyyn? Sitten onkin aika käyttää mielikuvitustasi, sillä hän on nyt armoillasi siihen asti, että jompikumpi viheltää pelin poikki.

 

Anna Deluxe Joulukalenteri naiselle, joka rakastaa luksusta

Sinful Deluxe JoulukalenteriYlellinen Sinful Deluxe Joulukalenteri on täydellinen valinta silloin, kun teillä on jo aiempaa kokemusta seksilelujen käytöstä ja kaipaatte kokoelmaanne nimenomaan huippulaadukkaita, tyylikkäitä leluja. Sen sisältö on tarkkaan harkittu kokonaisuus, jonka osaset ilahduttavat sellaisenaan, mutta josta saa myös yhdisteltyä monenlaisia eroottisia elämyksiä silloin, kun kaipaatte jotain todella tajunnanräjäyttävää.

Deluxen sisältämät eroottiset tuotteet on valmistettu sametinpehmeistä, vartaloystävällisistä materiaaleista ja monissa on kauniita kullanvärisiä yksityiskohtia, jotka antavat niille silauksen luksusta. Lelut ilahduttavat silmää siinä missä vartalon tuntoherkimpiä sopukoitakin, joten jos rakkaasi nauttii kauniista, viimeisen päälle mietityistä tuotteista, tämä kalenteri on takuulla täysosuma.

Se on hinnaltaan 169 €, mutta sisältää tuotteita 490 € arvosta, joten se on ehdottomasti hintansa väärti. Monet sen sisältämistä tuotteista ovat ladattavia, mikä tekee niistä sekä ympäristöystävällisempiä että edullisempia pitkällä aikavälillä.

Jos hankitte Deluxen viime vuonna, ei huolta! Vuoden 2020 kalenteri on nimittäin aivan uusi kokonaisuus, jonka luukuista paljastuu 18 upouutta tuotetta sekä 6 päivitettyä versiota viime vuoden suosituimmista yllätyksistä. Näin ollen mikään ei estä hankkimasta sitä myös tänä vuonna, sillä luvassa on mahanpohjaa kutkuttelevaa jännitystä joka tapauksessa.

Tämän vuoden yllätyksistä vastaavat suositut tuotemerkit, kuten Sinful, Obaie, Amaysin ja Nortie.

Mitä Deluxe-joulukalenteri sisältää?

Tämän vuoden Deluxe on pakattu täyteen toinen toistaan ihanampia salaisuuksia, joiden verhoa olemme kuitenkin valmiita raottamaan muutaman tuotteen verran. Kaiken kaikkiaan sen sisältä löytyy 14 kiihottavaa seksilelua, 4 eroottista tarviketta ja 6 välinettä nautinnollisiin bondage-leikkeihin. Niiden avulla teidän on mahdollista toteuttaa monenlaisia fantasioita, joiden olemassaolosta ette ehkä vielä tienneetkään…

Deluxe-kalenterin tuhmia yllätyksiä

Kun luukun takaa löytyy Sinful Ladattava Bullet-vibraattori, voitte olla varmoja siitä, että luvassa on monipuolista hauskanpitoa. Tämä luotivibraattori paljastaa kaikki ominaisuutensa vasta myöhemmin, mutta jo nyt sitä voi käyttää kiihottamaan tuntoherkkiä alueita teidän kummankin vartalolla. Kuljettakaa sitä kumpikin vuorollanne, niin molemmilla on mahdollisuus sekä antaa että vastaanottaa nautintoa.

U-kirjainta muistuttava Sinful Couples Love Sleeve antaa uuden näkökulman bullet-vibraattorin monikäyttöisyyteen. Tämän silikoniholkin käyttötarkoitus ei ehkä avaudu ensisilmäyksellä, mutta kun sujautatte aiemmin saamanne bullet-vibraattorin sen sisään, alkaa jo poltella. Kyseessä on parivibraattori, jonka ohuempi pää sujautetaan emättimeen, jolloin värisevä osa jää lepäämään klitoriksen päälle. Siitä voi nauttia sellaisenaan, mutta se soveltuu myös käytettäväksi rakastelun aikana, jolloin sen aikaansaama klitorisstimulaatio auttaa osaltaan naista saavuttamaan orgasmin.

Se päivä, kun luukusta paljastuu Amaysin Limited Edition Ladattava Magic Wand Vibraattori, jää takuulla muistiin. Tämä taikasauva on omiaan viettelemään elämäsi naisen kerta toisensa jälkeen, kun kuljetat sitä erogeeniselta alueelta toiselle hitaasti mutta varmasti. Sen saavuttaessa klitoriksen voit olla varma siitä, että rakkaasi reaktio on odotuksen arvoinen. Eikä se sovellu ainoastaan naisen vartalolle, vaan kumppanisi käsissä sen magia saa myös sinut kokemaan aivan uudenlaisia tuntemuksia.

Sinful Slender Keskikokoinen Silikoninen Dildo antaa petollisen yksinkertaisen ensivaikutelman, mutta tästä virtaviivaisesta silikonidildosta on moneen. Se sopii sekä vaginaaliseen että anaalikäyttöön, joten sitä voi käyttää sukupuolesta riippumatta. Kaartuva varsi saa kärjen osumaan niin G-pisteelle kuin eturauhaseenkin, käyttäjästä riippuen. Dildon pohjasta löytyy tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, joka mahdollistaa sekä käytön täysin ilman käsiä että strap-on -valjaissa, jolloin voitte viedä seikkailunne aivan uudelle tasolle.

 

Anna Adventtikalenteri naiselle, joka tahtoo nautiskella hitaasti

Jos ajatus 24 erilaisesta tuotteesta tuntuu kovin jyrkältä ensiaskeleelta seksilelujen maailmaan, tai jos kokoelmanne on jo aika kattava, ettekä koe tarpeelliseksi lisätä siihen niin montaa tuotetta kertaheitolla, meillä on tarjota teille jotain vähän erilaista. Sinful Adventtikalenterissa on neljä luukkua, jotka kätkevät sisälleen yhteensä 10 ihanaa yllätystä sulostuttamaan jokaista joulukuun viikkoa. Sinful Adventtikalenteri 2020

Tuotteet sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin nautiskelijoille, eikä niiden laadusta ole tingitty. Jos Classic- ja Deluxe-kalenterit on jo koettu aiempina vuosina, voitte silti tarttua Adventtikalenteriin huoletta, sillä sen sisältö puhaltaa uusia tuulia makuuhuoneen puolelle.

Lisäksi saatte kaksi huippusuosittua tuotetta pohjoismaiselta Kaerlig-tuotemerkiltä: luonnonmukaisen orgasmigeelin ja hierontaöljyn, joiden avulla esileikkiin voi lisätä eroottista vartalohierontaa ja entistäkin voimakkaampia orgasmeja.

Hinnaltaan Adventtikalenteri asettuu Classicin ja Deluxen väliin. 129 € hinnalla saatte 280 € arvosta huippulaadukkaita tuotteita, joista on iloa vielä pitkään joulukuun jälkeenkin.

Mitä Sinful Adventtikalenteri sisältää?

Adventtikalenteri ja Deluxe sisältävät osin samoja tuotteita, mutta Adventtikalenterissa on myös omia, yksinomaan sitä varten suunniteltuja yllätyksiä. Kaiken kaikkiaan sen luukut sisältävät 6 tyylikästä seksilelua ja 4 välinettä hellään bondageen.

Sinful Ladattava Bullet-vibraattori ja Sinful Couples Love Sleeve esiteltiinkin jo Deluxen yhteydessä, mutta niiden ja monen muun seksilelun käyttö saa aivan uuden ulottuvuuden, kun nautintoa vastaanottavan osapuolen silmille asetetaan pehmeä silmänaamio, joka estää häntä näkemästä kumppaninsa liikkeitä.

Näköaistin ollessa poissa pelistä kaikki muut aistit herkistyvät äärimmilleen. Silloin kaikista kevyimmätkin sipaisut tuntuvat tavallista intensiivisemmiltä, kun toisen liikkeitä ei pysty ennakoimaan. Miltä tuntuukaan herkistää klitorista ensin orgasmigeelin avulla ja asettaa sitten parivibraattori paikoilleen, jolloin sen värinä tuntuu entistäkin vavisuttavammalta? Kun siihen yhdistää vielä kumppanin liikkeet rakastelun aikana, luvassa on tajunnanräjäyttävä elämys.

Kun luukun takaa löytyy Sinful Ladattava Rabbit Vibraattori, voit hemmotella elämäsi naista todella kokonaisvaltaisesti – tai kenties haluat antaa sen hänen itsensä ohjattavaksi, jolloin voit nauttia kiihottavista näkymistä? Rabbitin kaartuva varsi löytää helposti tiensä sisäisille nautintopisteille stimuloiden niitä ihanalla värinällä samalla kun sen ulkoinen osa suuntaa kihelmöivää värinää klitoriksen alueelle.  Kahden erogeenisen alueen yhtäaikainen stimulointi voi johtaa todella syviin ja sävähdyttäviin sekaorgasmeihin.

Valitse sopivin joulukalenteri naiselle

Nyt kun kaikki vuoden 2020 Sinful-joulukalenterit on esitelty, toivomme kovasti, että niistä löytyi juuri se oikea piristämään myös teidän joulunodotustanne. Sinfulin joulukalenterit ovat tulleet jäädäkseen, ja joka vuosi pyrimme uudistamaan niitä, jotta ne jaksavat ilahduttaa, yllättää ja inspiroida teitä aina vain uudelleen.

Pyysimme viime vuonna palautetta kalenterin ostaneilta asiakkailta, minkä perusteella tämän vuoden versioita on päivitetty, jotta ne vastaisivat entistäkin paremmin toiveitanne ja odotuksianne. Otamme myös tänä vuonna kaiken palautteen kiitollisina vastaan, jotta voimme parantaa niitä taas ensi vuotta varten. Joten jos sinulla on erityisiä toiveita kalentereiden suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.