Oppaat

Opas: Näin kestät pitempään sängyssä

Haaveiletko loputtomista lakanaleikeistä, joissa voit tehdä kumppaniisi vaikutuksen silkalla kestävyydelläsi? Monilla miehillä on se käsitys, että hyvä seksi on yhtä kuin pitkäkestoinen seksi, mutta tätä näkemystä eivät jaa läheskään kaikki.

Jos joka tapauksessa koet laukeavasi liian nopeasti, älä huoli – apua on saatavilla! Tästä oppaasta löydät parhaat neuvomme ja vinkkimme parempaan kestävyyteen sekä kaiken tarvittavan tiedon ennenaikaisesta siemensyöksystä.

4 vinkkiä parempaan kestävyyteen

Kun toiveena on kestää pitempään niin seksin kuin itsetyydytyksenkin aikana, on onneksi olemassa useita keinoja, joita voi kokeilla. Jotkut kokevat niiden avulla suuren muutoksen, kun taas toisille tulokset jäävät vähäisemmiksi, mutta miksipä jättää mitään keinoa käyttämättä, kun tavoitteena on staminan lisääminen. Varustaudu kärsivällisyydellä ja optimistisella suhtautumisella – äläkä unohda taputtaa itseäsi selkään jo ihan siksikin, että olet valmis tekemään asialle jotain.

1. Lantionpohjan harjoittaminen

Yksi keino jota voit kokeilla saman tien on lantionpohjan treenaaminen puristusharjoituksilla. “Mutta… Eikö lantionpohjan harjoittaminen ole synnyttäneiden naisten juttuja?”, ajattelet kenties. Vaan luit ihan oikein! Lantionpohjan harjoittaminen on tärkeää ihan sukupuolesta riippumatta, sillä kyseisellä lihasryhmällä on monia tärkeitä tehtäviä.

Kun treenaat lantionpohjaasi, opit samalla sen lihaksistosta ja toiminnoista, mikä onkin hyvä, sillä niillä on merkitystä siemensyöksyn hallinnan kannalta. Mitä paremmin tunnet orgasmisi, sitä paremmin pystyt hallitsemaan sitä. Ja puristusharjoitukset ovat onneksi varsin helppoja opeteltavia. Voit tehdä niitä aamulla suihkussa, autossa matkalla töihin tai ennen kuin menet illalla sänkyyn. Jos teet 10 kpl 8 sekunnin mittaista puristusharjoitusta päivässä, tulosten pitäisi näkyä n. 6 viikon kuluttua.

Etkö ole varma, miten harjoituksia tehdään? Kokeile katkaista virtsasuihku kertaalleen seuraavan kerran kun käyt vessassa – samoilla lihaksilla teet myös harjoitukset.

2. Läpsyttelymetodi

Toinen keino on nk. läpsyttelymetodi, joka on vähän epätavallisempi lähestymistapa. Se on vanha tantrinen harjoitus, jolla voi olla vaikutusta, jos ongelmasi kumpuaa liiallisesta tuntoherkkyydestä. Itse harjoitus saattaa kuulostaa vähän koomiselta – ja näyttääkin siltä – mutta onko sillä niin väliä, jos siitä on apua juuri sinulle?

Metodin mukaan joka kerta kun käyt vessassa, läpsyttelet penistä vatsaa vasten 50 kertaa. Vaatii muutaman yrityksen verran löytää oikea intensiteetti, joka tuntuu, mutta ei kuitenkaan käy kipeää. Muutoin metodi ei muuta vaadikaan kuin kärsivällisyyttä. Sinun tulee muistaa tehdä harjoitus 50 kertaa JOKAISELLA käynnillä, ja metodia olisi hyvä jatkaa enintään 6 viikon ajan. Jos siihen mennessä ei näy tuloksia, on syytä lopettaa. Silloin metodi ei kerta kaikkiaan toimi sinulle, eikä ongelma välttämättä olekaan tuntoherkkyydessä.

3. Start/stop-tekniikka

Kenties oletkin jo kuullut suositusta ja tehokkaasta start/stop-tekniikasta? Se toimii samalla periaateella kuin muut tunnetut tekniikat, kuten peeking ja edging. Vaikka nimet ja yksityiskohdat vaihtelevatkin, perusperiaate on sama, eli stimulaatiota jatketaan joko omin voimin tai kumppanin toimesta aina siihen asti, että ns. “point of no return” on aivan hilkulla. Eli siis siihen silmänräpäykseen ennen kliimaksia.

Point of No Return

Kun harjoitat tekniikkaa itseksesi, voit luonnollisesti kosketella ja tyydyttää itseäsi juuri niin kuin mielesi tekee, mutta kokeile kiinnittää erityisesti huomiota siihen, miltä se tuntuu. Kun havaitset, että orgasmi on jo aivan kulman takana, lopeta stimulaatio tykkänään. Anna peniksesi olla ja seuraa kuinka “ilma tyhjenee ilmapallosta” noin kuvainnollisesti. Kun et ole enää kiihottuneessa tilassa, voit toistaa harjoituksen.

Keskity siihen, mitä tunnet aivan ennen kliimaksia – se on juuri se hetki, johon sinun tulee tarttua ja tutustua, jotta tiedät koska sinun tulee pitää taukoa hallitaksesi siemensyöksyä. Toista harjoitus kolme kertaa peräkkäin.

Jos sinulla on kumppani, kannattaa kutsua hänet mukaan harjoituksiin. Tutkikaa yhdessä orgasmia edeltävää tuntemusta joko edellä mainitulla tavalla tai yhdynnän aikana. Kun saat erektion, kumppanisi asettuu yllesi ja ottaa peniksesi sisäänsä. Sinun tehtävänäsi on kertoa, koska on aika pitää taukoa. Tuolloin kumppanisi nousee ja odottaa, että myrsky on laantunut. Toistakaa tämäkin harjoitus kolme kertaa ja antakaa toisillenne ylävitonen harjoittelun kunniaksi.

Toiset suosittelevat, että orgasmin voi antaa tulla neljännellä toistolla, kun toiset taas suosittelevat erottamaan itsetyydytyksen, seksin ja harjoitukset kokonaan toisistaan. Valitse metodi, joka mielestäsi sopii sinulle parhaiten ja on tehokkain. Kuuden viikon start/stop -tekniikan harjoittelun jälkeen sinun tulisi huomata merkittäviä tuloksia.

4. Ota seksilelut avuksi

Me täällä Sinfulilla saamme usein yhteydenottoja miehiltä, jotka painivat aivan samojen haasteiden kanssa kuin sinäkin. Siksi meillä on suuri valikoima seksileluja, jotka eivät ainoastaan tee seksistä hauskempaa ja tuhmempaa, mutta voivat myös tuoda apua seksiin liittyviin ongelmiin, kuten ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Alta voit lukea muutamista tuotteista, jotka ovat jo tuoneet apua ja hyviä kokemuksia asiakkaillemme.

Itsetyydytysvälineet
Käyttämällä itsetyydytysholkkia, masturbaattoria, Fleshlightia tai muita itsetyydytysvälineitä, saat kokemuksesi tuntumaan niin realistiselta kuin mahdollista. Se helpottaa myös tekniikan soveltamisessa sitten, kun alat harjoitella kumppanin kanssa. Valitse esimerkiksi Fleshlightin Pink Lady Stamina Training Unit, joka tuntuu lähes aidolta asialta.Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Saat vieläkin aidontuntuisemman kokemuksen, kun poistat pehmeän holkin masturbaattorista ja pidät sitä lämpimän veden alla muutaman minuutin ajan ennen käyttöä. Näin saat parasta mahdollista treenausta oikeaa yhdyntää varten start/stop -tekniikkaa käyttäessäsi. Ja ole tietoinen siitä, milloin masturboit ja milloin harjoittelet. Erota nämä kaksi asiaa toisistaan, jotta voit keskittyä paremmin kehittämään kestävyyttä ja kontrolloimaan orgasmiasi.

Søren, 11. tammikuuta 2013
Mahtava treenauslaite!
Käytän tätä treenaamiseen, että kestäisin pidempään sängyssä. Ja siihen se on todella mahtava laite. Se tuntuu aivan omalla tavallaan pehmeältä ja nautinnolliselta.

PenisrengasSinful Penisrenkaat 3 kpl

Penisrenkaat, kuten Sinfulin Penisrengassetti, voivat vaikuttaa uskomattoman yksinkertaisilta välineiltä, mutta älä anna sen hämätä – niiden vaikutus on suuri! Penisrengas pitää huolen siitä, että veri pysyy peniksen paisuvaiskudoksessa, jotta erektio pysyisi kovempana ja kestäisi pidempään.

On täysin sinusta kiinni, haluatko käyttää yhtä penisrengasta peniksen tyvessä vai haluatko yhdistellä useampia renkaita yhtäaikaa. Voit asettaa suurimman renkaan sekä peniksen että kivesten ympärille, jos kaipaat kunnon otetta. Kokeilemalla selviää, mikä toimii sinulle parhaiten ja antaa parhaat tulokset.

Sassy, 27. heinäkuuta 2014
Fantastinen meille molemmille!
Olen yksinkertaisesti aivan äimänä näistä renkaista! Mieheni on toivonut kestävänsä pidempään ja näiden avulla hän todellakin pystyy siihen! Olemme molemmat tosi yllättyneitä ja suosittelemme näitä lämpimästi kaikille, jotka haluavat kokeilla uusia juttuja, kestää pidempään sängyssä tai ihan mistä vain syystä!

Oletko huomannut, että penisrenkaista on myös vibraattorilla varustettuja versioita? Jos penisrenkaiden käyttö auttaa todella hyvin ongelmaasi, voitte viedä leikkinne vieläkin pidemmälle ja kokeilla lisästimulaatiota. Harva nainen saa orgasmin vain penetraatiosta, mutta stimuloimalla klitorista kiihottavilla värinöillä samanaikaisesti kasvatatte orgasmin mahdollisuutta huomattavasti. Siksi kannattaakin tutustua lähemmin väriseviin penisrenkaisiin.

Ja koska myös kestävyytesi kasvaa penisrenkaan kanssa, mahdollisuutenne saada yhteinen orgasmi on yhä suurempi – tätä jos mitä voi kutsua win-win -tilanteeksi.

Delay Spray
Viivästystuotteet, kuten delay spray, viivästysvoiteet tai -geelit ovat tuoneet monille miehille avun siemensyöksyn viivästyttämiseen. Se on helppo ja yksinkertainen tapa tehdä asialle jotain, koska se ei vaadi muuta kuin kädet ja kärsivällisyyttä.

Stallion Delay Creme ViivästysvoideTuotteet, kuten Stallion Delay Creme Viivästysvoide toimivat miedosti puuduttavalla tavalla, joka vähentää tuntoherkkyyttä poistamatta kuitenkaan nautinnon tuntemuksia. Siksi se toimii erittäin hyvin miehille, jotka laukeavat nopeasti korkean tuntoherkkyyden takia, mutta se ei toimi samalla tavoin miehille, joiden ennenaikainen siemensyöksy johtuu muista syistä.

On aina hyvä tarkistaa tuotteen ainesosaluettelo, jotta voit olla varma, että voide tai suihke ei sisällä aineita, joille saatat olla yliherkkä. Vaikutuksen alkamisaika vaihtelee tuotteesta toiseen ja voi myös vaihdella riippuen käyttäjästä. Muista myös tarkistaa, tuleeko sinun huuhdella tuote pois iholta ennen seksiä ja voiko sitä käyttää kondomin kanssa.

Meijeristi, 18. Marraskuuta 2013
Paras kokemus
Voin vain sanoa että tämä oli paras kokemus mitä olemme saaneet pitkiin aikoihin ja oli myös helppo käyttää. Kumppanin mukaan oli mahtavaa että voimme nautiskella yhdessä pidemmän aikaa. Joten tässä on ratkaisu teille, joilla on ongelma ennenaikaisen siemensyöksyn kanssa. Se on todella käyttäjäystävällinen ja tuo iloa molemmille, kun voitte nauttia toisistanne pidempään.

Puuduttavat kondomit
Durex Performa Viivästyttävä Kondomi 12 kpl
Puuduttavat kondomit suojaavat sinua ja kumppaniasi ikäviltä sukupuolitaudeilta ja ei-toivotuilta raskauksilta, mutta pystyvät sen lisäksi muuhunkin. Monet miehet kokevat ja ehkä myös harmistuvat siitä, että seksi kondomien kanssa ei aina tunnu yhtä intensiiviseltä kuin ilman, mutta se on juurikin näiden kondomien tarkoitus. Kondomien sisäpinnalle on nimittäin lisätty viivästyttävää voidetta, joka saa sinut kestämään pidempään.

Kondomien käyttö saattaa tuntua tympeältä ajatukselta, mutta niistä voi olla todella iso apu, jos kärsit ennenaikaisesta siemensyöksystä jaksoittain tai olet harjoittelemassa aiemmin kuvailtuja tekniikoita. Ota kokeiluun esimerkiksi Durex Performa Viivästyttävät Kondomit.

MVP, 14. tammikuuta 2018
Tosi upeita
Tekevät sen mitä lupaavat, tykkään kovasti.

Penisholkit
Penisholkki, kuten Sinful Värisevä Penis Extender Sleeve, muistuttaa hieman todella paksua kondomia. Se on valmistettu superpehmeästä materiaalista joka asettuu tiiviisti peniksen ympärille. Kivekset pujotetaan läpi sen alaosan aukosta, ja näin holkki pysyy paikoillaan vaikka meno yltyisi todella villiksi. Holkin kanssa erektiosi tuntuu täyttävämmältä ja samanaikaisesti se alentaa tuntoherkkyyttäsi.

Tässä mallissa on juomutettu sisäosa, joka tarjoaa hieman lisästimulaatiota, mutta paksu materiaali vaimentaa samalla tuntoherkkyyttä, joten kestät pidempään. Kirsikkana kakun päällä mukana tulee myös pieni vibraattori, joka stimuloi kumppaniasi samanaikaisesti. Se auttaa ottamaan taas yhden askeleen kohti ihania, yhteisiä orgasmeja.

Sinful Värisevä Penis Extender Sleeve

Spawn, 7 tammikuuta 2019
Tosi tyydyttävä
Se on tosi mukavan tuntuinen. Pitää käyttää vähän liukuvoidetta että menee päälle. Vaimo oli todella tyytyväinen. Kestin pidemmän aikaa. Plus lisää peniksen kokoa.

Toivomme, että annoimme sinulle hieman lisää inspiraatiota ja ideoita siihen, mitä voit tehdä kestääksesi pidempään sängyssä. Mutta myös ongelman taustasyyn tunteminen voi auttaa monia löytämään apua ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Tässä alla on muutamia ehdotuksia.

Mikä on ennenaikainen siemensyöksy?

Ehkä olet kuullut ennenaikaisesta siemensyöksystä, herkästä ejakulaatiosta tai liian nopeasta laukeamisesta. Olipa suosimasi ilmaisu mikä tahansa, kaikki niistä viittaavat samaaan ilmiöön – nimittäin siihen, että siemensyöksy tapahtuu aiemmin kuin haluat. Vaikka tavallisesti koko vartalon lävitse vyöryvä siemensyöksyyn päättyvä orgasmi on tavoittelemisen arvoinen nautinto, se voi tapahtua sopimattomaan aikaan.

Siemensyöksyn hallinnan vaikeuksiin löytyy monia syitä. Joillain miehillä kyseessä on fyysiset tekijät ja toisilla orgasmin hallinnan vaikeuteen löytyy vastaus pään sisältä.

Jotkut kokevat ennenaikaisen laukeamisen joka ikinen kerta sekä itsetyydytyksen että yhdynnän aikana. Toiset kokevat ongelman kerran tai jaksottaisesti eri elämäntilanteissa, esimerkiksi stressaantuneena, murehtiessaan tai ollessaan tavanomaista ahdistuneempi. Joskus ongelma on tilannesidonnainen. Se tarkoittaa sitä, että se tapahtuu vain tietyissä tilanteissa, paikoissa tai tietyn kumppanin kanssa.

Riippumatta siitä minkälaatuisesta ongelmasta kärsit, et ole sen kanssa yksin. European Association of Urology (EAU) on todennut, että 30% kaikista miehistä kokee kerran tai useammin elämänsä aikana jaksoja, jolloin he kärsivät ennenaikaisesta siemensyöksystä.

Monille sänkykestävyydestä puhuminen on valtava tabu, ellei satu omaamaan suorastaan yliluonnollista staminaa. Siksi aiheesta löytyy paljon spekulaatiota ja on epäselvää, mitä ennenaikainen laukeaminen oikeastaan tarkoittaa. Koska aihe on niin vaikea, monet miehet eivät kehtaa hakea oikeaa tietoa tai apua ongelmiinsa – vain siksi etteivät ikinä puhu asiasta kenellekään.

Siksi haluamme tehdä selväksi yhdellä kertaa kaikille – ennenaikaisessa laukeamisessa ei ole MITÄÄN hävettävää ja se EI ole sinun syytäsi. Nyt kun asia on tehty selväksi, katsotaan tarkemmin, mitä aiheesta on hyvä tietää.

Onko ennenaikainen siemensyöksy sairaus?

Kyllä ja ei! Suurin osa miehistä kokee elämänsä aikana varoittamatta tulevia siemensyöksyjä, mutta useimmiten siihen on syynsä. Jotta ilmiötä voi kutsua sairaudeksi, seuraavien ehtojen tulisi täyttyä:

  • Siemensyöksy tapahtuu 1 minuutin kuluessa yhdynnän aloittamisesta – Tämä on virallinen määritelmä, mutta ota oma tilanteesi huomioon. Ehkä laukeat jo kevyestä kosketuksesta, sekä yksin ollessasi että kumppanin kosketellessa sinua. Eli ongelma ei vaadi aina penetraatiota ilmetäkseen.
  • Psykogeeniset häiriöt – Älä huolestu – tämä ei ole niin vakavaa kuin miltä kuulostaa, vaikka kyseessä saattaakin olla todella rajoittava tekijä. Kun jokin on psykogeenistä, se tarkoittaa vain, että ongelma on lähtöisin mielestä kehon sijaan. Syynä voi olla esimerkiksi suorituspaineet, hermostuneisuus tai jännitys, joka pitää ottaa käsittelyyn.
  • Kontrollin menetys – Kontrollin menetyksellä tarkoitetaan sitä, kun koet, ettet pysty hallitsemaan siemensyöksyäsi etkä voi lainkaan vaikuttaa siihen, milloin orgasmisi on tullakseen.

Hae rohkeasti apua!
Kuten mainittu, ennenaikaiseen siemensyöksyyn voi vaikuttaa lukuisat eri tekijät. Kun kyseessä on fyysinen ongelma, nyrkkisääntönä on, että ota yhteyttä lääkäriin. Miehet ovat usein huonoja hakeutumaan hoidon pariin ja monet välttelevätkin lääkäriin menoa herkän siemensyöksyn kaltaisten ongelmien kanssa, koska eivät usko saavansa kaipaamaansa apua, tai koska heitä hävettää.

EAU:n tutkimuksen mukaan jopa 90% ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivistä miehistä jättää lääkärikäynnin väliin juuri edellämainituista syistä. Joten varaapa aika saman tien. Jos ongelmasi syy on fyysinen, siihen voi löytyä apu. Ja jos se ei ole, niin sinulla on yksi murhe vähemmän mietittävänä ja voit ryhtyä muihin toimenpiteisiin parantaaksesi kestävyyttäsi.

Syitä ennenaikaiseen laukeamiseen

Sinulla tuskin on epäilystäkään siitä, missä vartalosi osassa erektio tapahtuu – katsot vain alaspäin niin huomaat kyllä. Mutta oikeasti kiihottuminen ja sen myötä erektio alkaa aivoissasi, kun reagoit seksuaalisiin ärsykkeisiin. Kyseessä voi olla fantasia, visuaalinen ärsyke, kosketus, suudelma, tuhma sana tai ajatus, ja se voi tapahtua jopa tiedostamattasi – olet varmasti joskus saanut erektion kaikkein sopimattomimmassa tilanteessa ilman seksuaalista asiayhteyttä.

Aivosi välittävät nämä signaalit salamannopeasti eteenpäin ja verenkierto penikseen lisääntyy. Sen kolme paisuvaista täyttyvät verellä, jolloin penis kasvaa ja jäykistyy. Näin ollen seisokkisi on tapahtumasarja, joka toteutuu sekä aivoissasi että muualla kehossasi. Jos sinulla on vaikeuksia saavuttaa erektio, noudata aiempia ohjeita ja käväise lääkärin puheilla.

Kuten erektio, myös seksuaalisen stimulaation kliimaksi eli orgasmi tapahtuu samanaikaisesti aivoissa ja alapäässä. Sen takia on usein vaikea löytää tarkkaa vastausta siihen, mikä aiheuttaa ennenaikaisen siemensyöksyn tai miten juuri sinä kestäisit pidempään sängyssä. Onneksi voit tutkimalla ja kokeilemalla löytää ratkaisun, joten katsotaanpa hieman lähemmin muutamia yleisimpiä syitä tähän ongelmaan.

Liian tuntoherkkä penis

Yksi fyysisistä taustatekijöistä herkän siemensyöksyn taustalla voi olla peniksen yliherkkyys – ja nyt ei puhuta allergioista tai siitä, ettet voisi sietää kondomeita tai kumppaniasi. Penis, tai erityisesti terska, voi olla erityisen vastaanottavaisia stimulaatiolle, jolloin matka ajatuksesta tai kosketuksesta laukeamiseen voi olla todella lyhyt.

Terska on yksi kaikkein tuntoherkimmistä kohdista miehen kehossa. Sen kuuluukin reagoida stimulaatioon, mutta vähentämällä liiallista tuntoherkkyyttä voit kontrolloida paremmin siemensyöksyäsi.

Liian tuntoherkkä penis voi aiheuttaa ennenaikaisen siemensyöksyn sekä masturboidessa että ollessasi kumppanin kanssa. Saatat jo itsekin tunnistaa, johtuuko ongelmasi juuri tästä syystä, mutta viimeistään testaamalla aiemmin mainittuja erilaisia harjoituksia ja puuduttavia tuotteita selvität, onko yliherkkä tuntoaisti ongelman taustalla.

Pään sisäiset ongelmat välittyvät myös alapäähän

Onko sinulla juuri nyt tavallista kiireellisempää töissä? Onko sinulla ongelmia ihmissuhteissasi? Onko sinun vaikea päättää, minne haluat opiskelemaan tai koetko usein epävarmuutta sosiaalisissa tilanteissa?Pään sisäiset ongelmat välittyvät myös alapäähän

Saatat toki saada ennenaikaisen siemensyöksyn, vaikka kaikki elämässäsi olisi kunnossa, mutta todella usein enemmän tai vähemmän huomiota vievät päässä pyörivät asiat vaikuttavat myös siihen, mitä siellä “toisessa päässä” tapahtuu.

On myös miehiä, jotka tulevat liian aikaisin, koska seksiin ja masturboimiseen liittyvät asiat ovat jossain elämänvaiheessa värittyneet kiusallisuuden tai häpeän tunteilla. Tälläisiä ajatusmalleja voi olla todella vaikea rikkoa ja ne saattavat oireilla alitajuisesti esimerkiksi ennenaikaisena laukeamisena.

Stressi, epävarmuus, jännittyneisyys tai ahdistus ovat vain muutamia niistä monista psyykkisistä tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa seksielämääsi ja sen kautta myös siemensyöksyn hallintaan. Päästäksesi ongelman ytimeen saatat tarvita tukea ja jotakuta, joka kuuntelee ongelmiasi. On täysin sinusta kiinni, haluatko puhua lääkärin, seksologin vai parhaan kaverisi kanssa – tärkeintä on, että saat apua ongemiesi ratkaisemiseen, etenkin jos ne tuntuvat vaikeilta tai ylitsepääsemättömiltä.

Hyvän seksin ei tarvitse kestää kauan

Onnistuneen yhdynnän keston pituus on täysin osallistujista kiinni – on yksilökohtaista, tarvitaanko siihen 5, 20 vai 60 minuuttia. Ja mietipä hetki, oletko koskaan kuullut kenenkään valittelevan pikapanosta keittiön pöytää vasten? Kesto ei todellakaan määrittele seksin laatua.

Jos olet parisuhteessa, on tärkeää, että jaat huolesi ennenaikaisesta laukeamisesta kumppanisi kanssa, vaikka se tuntuisi vaikealta. On täysin luonnollista, että ajoittain saatat tuntea olosi riittämättömäksi sängyssä tai että jompaakumpaa tai kumpaakaan teistä ei aina huvita ryhtyä petipuuhiin.

Keskustele kumppanisi kanssa siitä, minkälaisia huolia sinulla on seksin suhteen ja selvittäkää, mikä on teille tärkeintä – esimerkiksi jos kumppanisi onkin aivan hullaantunut pitkään, intiimiin esileikkiin, itse yhdynnän ei tarvitse kestää niin kauaa.

Lopuksi haluamme sanoa, että ei kannata suotta tuntea häpeää ja syyllisyyttä ennenaikaisesta siemensyöksystä. Kliininen psykologi ja seksiterapeutti tri. Janet Hall on tutkinut, että 80% naisista ei saa orgasmia ainoastaan penetraation avulla. Eli vaikka kestäisit sängyssä tuntikausia, on kuitenkin todennäköisempää, että kumppanisi saa orgasmin 15 minuutin esileikin aikana kuin yhdyntämaratonissa. Voit oppia ruhtinaallisen taitavaksi suuseksin saralla tai hioa sorminäppäryyttäsi kestävyyden tavoittelun sijaan. Ota käyttöön esimerkiksi kiihottava sormivibraattori ja lähetä kumppanisi hetkessä orgasmien ihmemaahan.

Toivomme sinulle nautinnollisia hetkiä sekä harjoittelun että tuhmien leikkien parissa!

Lue lisää…

ARVOSTELU: MYHIXEL
NÄIN KÄYTÄT PENISRENGASTA
KONDOMIT – ULTIMAATTINEN OPAS
OPAS KLITORISORGASMIIN