Cyber Monday kutsuu shoppailemaan! Jatkamme Black Weekin Hulluja Hintoja vielä yhden päivän verran, mutta klo 23.59 se on loppu. Tarjoukset ovat voimassa VAIN 28.11.2022 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Olet nähnyt 48 yhteensä 182 tuotteesta
Näytä lisää

Cyber Monday -seksilelut - jättitarjouksia suosituista brändeistä

Mikä on Cyber Monday?

Cyber Monday on suuri verkkokauppojen alennusmyyntipäivä, johon useimmat nettikaupat osallistuvat omilla koko päivän kestävillä jättitarjouksillaan. Kyse on verkkokauppojen vastineesta kivijalkakauppojen Black Friday ‑ostosjuhlaan, joten siksi Cyber Monday sijoittuu aina “mustan perjantain” jälkeiselle maanantaille. Kummankin alennusmyyntipäivän konsepti on käytännössä samanlainen ja molemmat ovat alun perin lähtöisin Yhdysvalloista. Cyber Monday on näistä kahdesta uudempi ja se lähti leviämään verkkokauppojen suosion kasvaessa. Nykyään jako kivijalkakauppojen ja verkkokauppojen omiin alennusmyynteihin alkaa kuitenkin olla historiaa, sillä yhä useammat kaupat valmistelevat tarjouksia molemmille päiville.

Cyber Monday ajoittuu aina varsin lähelle joulukuun alkua, ja koska päivän tarjoukset ovat yleensä varsin huomattavia, se on hyvä hetki hankkia joululahjoja itselle tai rakkaimmille. Tältä sivulta löydät Sinfulin omat tarjoukset, joista löytyy mahtavia alennuksia seksileluista naisille, miehille ja pareille.

Jos et löydä etsimääsi tältä sivulta, kannattaa tutustua tuhmiin joululahjoihin ja edullisiin joulukalenterilahjoihin, joista voi hyvinkin löytyä sopivia tuotteita piristämään joulukuutanne. Kokoa teille yhteinen eroottinen joulukalenteri, joka tekee aaton odottamisesta huomattavasti nautinnollisempaa.

Tartu mahdollisuuteen säästää selvää rahaa

Kuten sanottu, Yhdysvalloista ponnistava Cyber Monday saa verkkokaupat kaikkialla maailmassa tarjoamaan suuria alennuksia tuotteistaan. Tämä suuri ostospäivä on juurtunut nyt myös Suomen verkkokauppoihin. Sama pätee myös Sinfuliin, sillä kybermaanantaina löydät meiltä valtavasti laadukkaita seksileluja huippuedullisesti. Alensimme monien laatutuotteiden hintaa, joten sinulla on hyvä mahdollisuus tilata seksileluja, joita olet ehkä jo aiemmin selaillut ostomielessä.

Cyber Mondayn kunniaksi laskimme hintoja monista suosituista seksileluista niin naisille, miehille kuin pareillekin. Niinpä voit löytää tuotteita itsellesi vaikka omaksi joululahjaksi, mutta kenties löydät lisäksi sellaisia leluja, jotka esittelisit mielelläsi myös kumppanillesi.

Jos haluat saada kaiken irti joulunajasta ja lisätä uutta läheisyyttä parisuhteeseenne niin fyysisesti kuin tunnetasollakin, kannattaa tutustua tuhmiin joululahjoihin pareille, joista voitte saada inspiraatiota. Kokosimme sinne valtavan määrän eroottisia seksileluja, joiden avulla parisuhteeseen saa lisää intiimiyttä etenkin kylmien talvikuukausien aikana.

Tarjolla hurjia tarjouksia suosituista tuotemerkeistä

Tämän vuoden Cyber Monday -tarjoukset koskevat kolmen suositun brändin huippulaadukkaita tuotteita. Saat monenlaisia BDSM-tuotteita sekä erilaisia vibraattoreita naisille, miehille ja pareille nyt huikean edullisesti.

Sinfulin oman Obaie-tuotemerkin myötä voitte toteuttaa mitä tuhmimmat ja kinkyimmät fantasianne. Brändi tarjoaa laajan valikoiman suosittuja fetissituotteita, jotka inspiroivat teitä kiihottaviin ja kenties haastaviinkin leikkeihin. Hot Octopuss puolestaan valmistaa mullistavia vibraattoreja sekä naisille että miehille. Niitä voi käyttää yksin osana omia soololeikkejä tai voitte ottaa ne osaksi yhteistä esileikkiä kumppanisi kanssa.

Kirsikkana kakun päällä kybermaanantain tarjouksissa on eräs maailman suosituimmista ja tunnetuimmista parien seksileluja valmistavista brändeistä, eli We-Vibe. Tuotemerkin valikoimasta löytyy useita erilaisia parivibraattoreita, joita voi käyttää yhdynnän aikana. Lisäksi valikoimassa on monia soolokäyttöön sopivia vibraattoreita, jotka voi ilman muuta antaa myös kumppanin käteen. Yhteistä kaikille brändin tuotteille on huikean korkea laatu, joten näihin tarjouksiin kannattaa ehdottomasti tarttua!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi