VAIN TÄNÄÄN: ILMAINEN TOIMITUS KAIKILLE TILAUKSILLE

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Fetissiasut

Riippumatta siitä, kaipaatko inspiraatiota tuhmaan fetissi-iltaan kotona vai asua vuoden suurimpiin fetissibileisiin, täältä Sinful.fi:stä löydät varmasti etsimäsi. Valikoimamme sisältää mm. tuhmat fetissimekot ja fetissimaskit kaikenlaisiin tarpeisiin, mutta lisäksi monenlaisia muita fetissitarvikkeita, joiden avulla voit luoda todella tyylikkään ja yksilöllisen fetissiasun. Materiaalivalikoima kattaa niin PVC:n, lateksin, kumin kuin nahankin, joten anna mielikuvituksen laukata.

Rohkeat, kinkyt ja tyylikkäät fetissiasut

Mitä fetissiasut oikein ovat?

Olet varmasti kuullut sanan “fetissi” aiemmin, mutta tiedätkö mihin se oikein viittaa? Fetissi tarkoittaa yksinkertaistettuna voimakasta seksuaalista kiinnostusta tavallisesta poikkeaviin esineisiin, materiaaleihin tai vartalon osiin. Näin ollen fetissi on kattotermi, jonka alle mahtuu valtava määrä kaikenlaista seksuaalisuutta, mutta se yhdistetään usein erityisesti BDSM-leikkeihin ja eroottiseen dominanssiin - eli sidontaan ja roolileikkeihin - ja niissä käytettyihin apuvälineisiin kuten köysiin, piiskoihin, kahleisiin ja kaulapantoihin.

Leikeissä käytetyt fetissiasut on useimmiten valmistettu materiaaleista kuten PVC:stä, nahasta, wetlookista tai lateksista, jotka näyttävät kiihottavan rajuilta päällä. Yksi suosituimmista fetissiasujen materiaaleista on lateksi, sillä se mukautuu vartalon muotoihin kuin valettu ja näyttää kiiltävältä, viettelevältä ja aivan erityisen kinkyltä.

Fetisseistä inspiraationsa ottavat seksiasut helpottavat leikeissä omaksuttaviin rooleihin eläytymistä, sillä ne inspiroivat sopivaan tunnetilaan oli kyseessä sitten domin tai subin rooli. Toisaalta ne myös vahvistavat kumppanin kokemusta roolista.

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisista kiihottavista materiaaleista valmistettuja mekkoja, korsetteja, rooliasuja, alusvaatteita, maskeja, catsuiteja, sukkia ja paljon, paljon muuta. Lähde siis tutkimusmatkalle eri kategorioihin ja löydä juuri sinulle sopivat fetissiasut.

Millaiset asut sopivat omiin fetisseihin?

Varsin monella meistä on tuhmia fantasioita, joihin liittyy jotain tavalla tai toisella “tavallisesta” poikkeavaa. Olemme toki kaikki myös erilaisia - ja onneksi niin! Ehkäpä olet tyyppiä, jonka salaisiin fantasioihin kuuluu ajatus kumppanistasi siivoamassa fetissiasu päällä? Tai ehkä olet haaveillut jonkun sitovan kätesi ja jalkasi paikoilleen ja piiskaavan sinua rakastavasti takapuolelle flogger-piiskalla tai rajummin läimäyttimellä?

Me täällä Sinfulilla rakastamme ja kunnioitamme kaikkia seksuaalisia fantasioita - myös niitä erikoisempia. Siksi olemme koonneet laajan valikoiman upeita fetissiasuja, joista on moneen lähtöön. Niistä löytyy jotain jokaiselle riippumatta siitä mille kohtaa kinky-asteikkoa kukin asettuu.

Jos etsit yksinkertaisen tyylikkäitä ja sopivan tuhmasta materiaalista valmistettuja stringejä, löydät sellaiset varmasti meiltä. Jos taas innostut edistyneemmistä fetissiasuista, kannattaa sinun ehdottomasti tutustua meiltä löytyviin korsetteihin, maskeihin, BDSM-valjaisiin, koko vartalon peittäviin asuihin, penisholkeilla varustettuihin housuihin, haarattomiin alushousuihin ja kaikkeen muuhun mitä valikoimastamme löytyy. Saatavilla on asuja niin naisille kuin miehillekin, joten ei muuta kuin shoppailemaan!

Löydä täydelliset asut Sinfulista

Olipa luvassa seksikäs illanvietto oman kodin seinien suojassa tai kinky tapahtuma jossain muualla, täydellisen asun etsintä voi päättyä vaikka heti, sillä meiltä löydät varmasti makusi mukaisen asun.

Sinfulin fetissiasujen valikoima on tarpeeksi kattava ja monipuolinen tyydyttääkseen villeimmätkin tarpeesi. Pohjoismaiden suurimpana eroottisten tuotteiden verkkokauppana meillä on myös asiaankuuluvan laaja tuotevalikoima ja toki tiedämme, että siinä voi olla haastavaa navigoida löytääkseen juuri sen mitä etsii. Siksi tuotteet on jaoteltu omiin kategorioihinsa ja lisäksi meiltä löytyy todella pätevä ja ystävällinen asiakaspalvelu, joka tuntee tuotteemme hyvin, joten kysymällä löydät varmasti etsimäsi.

Asiakaspalvelulta voit myös tiedustella, josko voisimme ottaa valikoimaamme jotain tiettyä tuotetta, jota ei sieltä vielä löydy. Selvitämme asian mielellämme. Meiltä saat lisäksi vinkit asujen huoltoon, jotta ne palvelevat sinua pitkään.

Toteuta fantasiasi upeilla asuilla ja muista vilkaista myös fetissilelukategoriat läpi, sillä sieltä saat kaiken muun tarvittavan rekvisiitan.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful