Fun Toys

Fun Toys on palkintoja voittanut tuotemerkki, joka valmistaa laadukkaita aikuisten leluja. Fun Toys -tuotteiden valikoimasta löydät erityyppisiä seksileluja, joiden muotokieli on yksinkertaisen innovatiivinen.

Suosituimmat
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Fun Toys (3)
Näytä kaikki 3 tuotetta
Olet nähnyt 3 yhteensä 3 tuotteesta

Fun Toys - yksinkertaiset ja tyylikkäät seksilelut

Fun Toys -lelut anaalistimulaatioon

Sinful.fi:stä löydät laajan valikoiman seksileluja jännittäviltä, suosituilta tuotemerkeiltä. Jos et ole vielä tutustunut Fun Toys -brändiin, nyt kannattaa heristää korvia. Tämä palkittu tuotemerkki valmistaa huippulaadukkaita seksileluja! Suurin osa tuotteista on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja ne tuntuvat käytössä todella miellyttäviltä ja silkinpehmeiltä. Fun Toys -seksileluilla voit maksimoida oman ja kumppanisi nautinnon. Suosituimpia tuotteita ovat mm. ergonomisesti muotoillut Gplug-anustapit, joissa saat bonuksena myös nautinnollista värinää peräti kuudella eri intensiteetillä, joiden voimakkuutta säädät helposti pohjassa olevalla painikkeella. Anustappeja on saatavilla erikokoisina. Pieni tappi sopii mainiosti aloittelijoille ja kevyestä stimulaatiosta nauttiville, kun taas suuri on erinomainen valinta, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta anaalistimulaatiosta ja haluat haastaa itsesi. Fun Toys -tapit ovat ladattavia mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla, joten ne on helppo pitää käyttövalmiina. Lisäksi tapit ovat täysin vesitiiviitä, joten niitä voi käyttää myös suihkussa tai kylvyssä.

Tuhmiin, kiihottaviin parileikkeihin

Kaipaatteko pientä piristystä yhteisiin seksileikkeihinne? Siinä tapauksessa voimme lämpimästi suositella ihanan innovatiivista Fun Toys Gring -sormivibraattoria, joka on ollut varsinainen hitti pariskuntien keskuudessa. Toki sitä voi käyttää myös tuhmiin soololeikkeihin, mutta parhaimmillaan se on yhteisessä käytössä, jolloin saatte esileikkiin uutta maustetta. Käytä sitä kutittamaan ja kiihottamaan kaikista herkimpiä alueita kumppanisi vartalolla. Sivele sillä polvitaipeita, sisäreisien ihoa, nännejä, navan ympäristöä tai herkkää ihoa aivan solisluiden alapuolella. Jännittävänä lisäominaisuutena Gring-sormivibraattorin voi yhdistää muihin Fun Toys -tuotteisiin Bluetoothin kautta, jolloin sitä voi käyttää kaukosäätimenä. Kokeilkaa myös todella tehokasta Gvibe 2 -vibraattoria, jossa on kaksi joustavaa päätä ja peräti kolme (!) moottoria. Tämä voimakkaasti värisevä vibraattori sopii niin miesten kuin naistenkin käytettäväksi. Jos nainen nauttii sisäisestä stimulaatiosta, G-Vibe 2 on napakymppi. Hiero hänet intensiivisiin G-piste- ja emätinorgasmeihin, jotka salpaavat hengen! Jos taas vastaanottavana osapuolena on mies, hemmottele vibraattorilla hänen eturauhastaan, kunnes hän saa räjähtäviä orgasmeja.

Lantionpohjan harjoittamiseen - ja parempaan seksiin

Haluatko lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla? Yhdistä orgasmisi ultimaattiseen lantionpohjatreeniin. Fun Toys Gballs 2 auttaa sinua treenaamaan lantionpohjasi terveemmäksi, voimakkaammaksi ja entistäkin vastaanottavaisemmaksi sisäiselle stimulaatiolle. Tehokas lantionpohjan harjoittaminen voi lisätä seksuaalista halukkuuttasi ja kestävyyttäsi. Harjoittele säännöllisesti lelujen avulla ja vältä ikävät alapään vaivat. Harjoittelun myötä voit unohtaa emättimen kuivuuden aiheuttaman kutinan ja kirvelyn, yhdyntäkivut ja virtsankarkailun. Lantionpohjan harjoittajalla voit vahvistaa lihaksiasi niin tehokkaasti, että jo lyhyen ajan sisällä voit huomata, kuinka orgasmisi tuntuvat entistäkin nautinnollisemmilta ja niitä on helpompi saada. Ja parasta kaikessa? Ensinnäkin Fun Toys Gballs 2 -kuulan saa värisemään. Toisekseen, sen voi yhdistää Bluetoothin kautta älypuhelimeesi asennettavaan sovellukseen, joka neuvoo sinua tekemään harjoitukset oikein ja tietenkin oman tarpeesi mukaan. Jos haluat lisätä harjoituksiisi erityisen kiihottavan sivujuonteen, anna kännykkä kumppanisi käsiin, jolloin hän voi hallita kuulan värinää. Treenaus ei ole koskaan ollut näin hauskaa (tai tuhmaa)!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi