Löydä tuhmia joulukalenterilahjoja alkaen vain 6,90 € ajalla 14.11. - 24.12.2021, ja niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kaikki tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
ABS-muovi (18)
Alumiini (1)
Metalli (3)
Muovi (2)
Nahka (1)
Nylon (1)
Polyamidi (4)
Polyesteri (7)
Polypropeeni (1)
PU (1)
PVC (3)
Satiini (1)
Silikoni (24)
Stainless Steel (1)
TPE (3)
TPR (5)
Vaahtomuovi (1)
Ominaisuudet
Kauko-ohjattava (1)
Ladattava (4)
Paristo/akkukäyttöinen (38)
Valjaskäyttöön sopiva (2)
Vesitiivis (26)
Tuotemerkki
Amaysin (6)
Australian Bodycare (1)
Baseks (5)
Big Teaze Toys (4)
Bijoux Indiscrets (2)
Bodywand (2)
Bonbons (5)
CalExotics (2)
Creative Conceptions (6)
Durex (2)
Feelz Toys (2)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Frisky (1)
Intimate Organics (1)
Kaerlig (1)
Kama Sutra (1)
Kokos (1)
Love In The Pocket (4)
Love To Love (1)
Lovers Premium (2)
Mixed (1)
Mr. Membr (4)
Nortie (4)
Obaie (3)
Ohmibod (2)
Petits Joujoux (3)
Pjur (1)
PowerBullet (1)
Rocks Off (4)
Screaming O (6)
Sevencreations (2)
Sex & Mischief (1)
Sinful (14)
Sliquid (1)
Stoys (1)
Swede (3)
Tease and Please (2)
Tickler (1)
Tingletouch Games (1)
Touché (2)
ToyJoy (1)
You2Toys (2)
Pituus
Halkaisija
Näytä kaikki 118 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 118 tuotteesta
Näytä lisää

Tuhmat joulukalenterilahjat aistilliseen joulukuuhun

Joulukalenterilahjat aikuisille

Kukapa ei muistelisi lämmöllä lapsuutta, jolloin ei miltei malttanut odottaa aamua saapuvaksi, koska silloin sai avata joulukalenterin luukun? Aika moni aikuinen satsaa samaan jännittyneeseen ilon tunteeseen myös nykyisin, sillä aikuisten joulukalentereista on tullut huippusuosittuja. Ja miksipä ei? Joulukuu on Suomessa kylmä ja pimeä, joten kaikki piristys tulee ehdottomasti tarpeeseen. Osa valitsee varmasti edelleenkin suklaakalenterin itselleen, mutta tarjolla on monenlaisia muitakin vaihtoehtoja, joista osa on suunnattu yksinomaan aikuiseen makuun.

Sinfulin tuhmat joulukalenterilahjat ovat hauska idea aikuisille, sillä niiden avulla voi koota ikioman seksikkään joulukalenterin. Pieniä, edullisia tuotteita voi käyttää itselle, kumppanille tai molemmille suunnatun kalenterin rakennuspalikoina, jolloin lopputuloksena on upeaa nautintoa, joka tuo varmasti lämpöä joulukuuhun. Tältä sivulta löydät monenlaiset tuhmat joulukalenterilahjat, jotka ilahduttavat niin sinua itseäsi kuin kumppaniasikin.

Tuhmat joulukalenterilahjat naisille

Olemme luonnollisesti pitäneet huolta siitä, että tarjolla on lahjaideoita niin naisille kuin miehillekin. Joulukalenterilahjoista löydät mm. ihania dildoja, kiihottavia geelejä ja vietteleviä alusasuja, joiden avulla seksielämälle voi antaa piristysruiskeen. Olipa hakusessa monia pieniä yllätyksiä joulukuun varrelle tai yksi suuri, seksikäs joululahja aattoiltaa varten, Sinfulin joulukaupasta löydät sopivat lahjat.

Voit myös olla ovela ja valita elämäsi naiselle tuhmat joulukalenterilahjat, jotka sopivat erinomaisesti yhteiskäyttöön. Se on myös erinomainen tapa vihjata asioista, joita sinun tekisi mieli kokeilla makuuhuoneen puolella. Laita jokaisen lahjan mukaan pieni käsinkirjoitettu lappu, jossa kuvailet, miten kutakin lahjaa voisi käyttää yhdessä. Voit olla varma, että kumppanisi rakastaa yllätystä.

Käytä pieniä joulukalenterilahjoja lisätäksesi intiimiyttä ja yllätyksellisyyttä seksielämäänne. Lopputulos ei varmasti tuota pettymystä.

Seksikkäät joulukalenterilahjat miehille

Jos haluat valmistella jännittäviä yllätyksiä elämäsi miehelle, meiltä löydät toki myös tuhmat pikkulahjat miehille. Löydä inspiraatiota upeasta valikoimastamme, josta löydät varmasti tuhmat joulukalenterilahjat, jotka vievät hänet suoraan seitsemänteen taivaaseen kerta toisensa jälkeen. Pakkaa 24 pieneen pakettiin sellaisia tuotteita, joita hän voi käyttää yksin, mutta myös sellaisia, joita voitte käyttää yhdessä. Hänellä ei varmasti ole mitään sitä vastaan.

Jos kokonaisen kalenterin tekeminen itse tuntuu liian haastavalta, voit myös päästää itsesi helpolla ja päästä samalla osalliseksi iloisista yllätyksistä hankkimalla Sinful Joulukalenterin. Se sisältää 24 tuhmaa yllätystä, joista voitte nauttia yhdessä joulukuun aikana - ja paljon sen jälkeenkin. Kalenterissa on upeita leluja ja tarvikkeita, joiden avulla luotte lisää läheisyyttä välillenne, voitte avautua toisillenne ja pääsette juttelemaan yhteisistä fantasioistanne.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi