Le Frivole

Kuten sivun valikoima paljastaa, Le Frivole on modernia visiota toteuttava yritys, joka on vuodesta 2009 lähtien erikoistunut eroottisiin tuotteisiin. Moskovassa päämajaansa pitävä venäläinen tuotemerkki aloitti seksikkäistä alusvaatteista, mutta nykyisin sen valikoimasta löytyy muitakin jännittäviä tuotteita. Tältä sivulta löydät kaikki kauppamme Le Frivole -tuotteet.

Le Frivole - Kun haluat vietellä kumppanisi seksikkäällä asulla

Le Frivole kannustaa naisia toteuttamaan eroottisia fantasioitaan

Seksikkäitä alusvaatteita ja tuhmia asuja valmistava Le Frivole on toiminut vuodesta 2009 asti Moskovassa sijaitsevalta pääkonttorilta käsin. Heidän asunsa sopivat sekä romanttiseen iltaan kumppanin kanssa että villeihin roolileikkeihin. Tuotevalikoima on vuosi vuodelta monipuolistunut ja viime aikoina yhtiö on alkanut valmistaa vaatteiden lisäksi myös asusteita ja seksileluja naisille.

Omistajat suositun alusvaatemerkin taustalla toivovat tuotteiden edistävän vapaampaa ja epämuodollisempaa otetta pukeutumiseen. Brändi onkin suunnattu naisille, jotka tietävät mitä tahtovat ja uskaltavat toteuttaa intohimojaan. Se ei kuitenkaan tarkoita etteivätkö muutkin voisi pukea seksikkäitä hepeneitä ylleen, vaan Le Frivole kannustaa kaikkia naisia kokeilemaan ja kehittämään eroottisia fantasioitaan. Siksi he ovat valmistaneet suuren valikoiman tuotteita, jotka sopivat sekä ujojen että itsevarmojen naisten vaatekaappeihin.

Jos haluat sytyttää kumppanisi intohimon silmänräpäyksessä, näyttävyyden lisäksi on myös tärkeää, että seksikäs asu tuntuu hyvältä päällä. Le Frivolen alusasut istuvat mukavasti päälle ja saavat sinut tuntemaan olosi vietteleväksi ja vastustamattomaksi.

Runsaasti naisellisia yksityiskohtia

Löydät Le Frivolen tuhmasta ja seksikkäästä alusvaatevalikoimasta kaiken mitä tarvitset unohtumattomaan iltaan rakkaasi kanssa. Kun pukeudut vaatteisiin, jotka vastaavat omaa tyyliäsi ja makuasi parhaiten, tunnet olosi varmemmin itsevarmaksi ja seksikkääksi.

Le Frivolen tuotteista osa on hillityn seksikkäitä ja osa täynnä romanttisia ja naisellisia yksityiskohtia, jotka eivät pelkästään imartele muotojasi, vaan herättävät kumppanisi tuhmat fantasiat henkiin. Valikoiman haarattomat alushousut, tuhmat verkkosukat tai vaikkapa haarattomalla leikkauksella varustetut sukkahousut viestivät kumppanillesi, että luvassa on villiä menoa. Haaraton leikkaus alusvaatteissa antaa valitullesi mahdollisuuden hyväillä intiimeimpiä alueitasi aivan esteettömästi, eikä sinun tarvitse riisua seksikästä asuasi edes seksin aikana.

Vaatteet on koristeltu suloisilla ja leikkisillä yksityiskohdilla, kuten tasseleilla, pitseillä ja ruseteilla, jotka kiinnittävät kiusoittelevasti kumppanisi huomion kauniiseen kehoosi ja viimeistelevät asukokonaisuuden. Voit olla varma että hän ei voi pitää näppejään kurissa!

Löydät helposti itsellesi sopivan koon

Jos suunnitelmissasi on antaa kumppanillesi aistillinen ja ylitsepursuvan seksikäs yllätys, tutustu Le Frivolen tuhmaan valikoimaan. Voit valita esimerkiksi haarattomat ja läpikuultavat stringit makuuhuoneen lämpötilaa kohottamaan tai klassisen seksikkäät stay-up -sukat, jotka saavat kumppanisi omat sukat pyörimään jaloissa.

Kannattaa kokeilla erilaisia vaateyhdistelmiä ja asusteita seksikkäiden alusasujen kanssa. Haarattomat alushousut ovat kinky salaisuus kesämekkosi tai hameen alla, ja jos haluat pukeutua hieman ilmavammin, ehkä vain näyttävät korut tai vartalokoristeet riittävät viimeistelemään tuhman alusasusi. Kun havittelet klassisen seksikästä lookia, pitkät sukat ja korsetti kruunaavat alusasusettisi ja olet valmis kuumimpiin seikkailuihin.

On tärkeää, että alusvaatteesi istuvat mukavasti, eivätkä ole liian isot tai tiukat. Näet jokaisen tuotteen tuotetiedoissa yksityiskohtaisen kokotaulukon, jonka avulla voit helposti löytää itsellesi parhaiten istuvat vaatteet. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Me vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja voimme antaa myös neuvoa oikean kokoisen asun löytämiseen.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi