VAIN TÄNÄÄN: ILMAINEN TOIMITUS KAIKILLE TILAUKSILLE

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Seksikkäät mekot

Nautitpa yksinkertaisista, hillityistä, naisellisista tai todella näyttävistä tyyleistä, meiltä löydät takuulla seuraavan seksikkään mekkosi, jonka avulla voit toteuttaa fantasiasi. Yhdistä suosikkiisi seksikkäät rintaliivit, aistilliset vartalokoristeet tai mystiikkaa tuova silmänaamio tai maski viimeistelläksesi asun. Seksikkäät mekot eivät vaadi erityistä tilaisuutta, vaan voit pukea sellaisen päällesi milloin tahansa. Tutustu myös koko seksikkäiden alusvaatteiden valikoimaamme.

Seksikkäät mekot kaikille naisille

Tunne itsesi huippuseksikkääksi

Vanhan sanonnan mukaan vaatteet tekevät miehen, ja samaa voi varmasti soveltaa myös naisiin. Sanonta viittaa siihen, että pukeutumalla tietyllä tavalla voi olla itse vaikuttamassa siihen, millaisen vaikutelman itsestään antaa muille. Ja onhan se kieltämättä totta, että vaatteilla voi muokata sitä vaikutelmaa, jonka muut meistä saavat. Oli kyse sitten rennosta kotoilusta löysissä, mukavissa vaatteissa tai juhlapukeutumisesta, jossa jokainen yksityiskohta on tarkoin harkittu, vaikutus on selvä. Sitä kantaa itsensä aivan eri tavalla, ja muiden reaktiot muuttuvat monesti asun mukaisesti. Vaan pukeutumisella voi olla vaikutusta myös siihen, miten näkee itse itsensä.

Kun puet päällesi herkästä pitsistä tai tuhmasta, läpikuultavasta mesh-materiaalista valmistetun seksikkään mekon, saat yhteyden sisäiseen seksijumalattareesi, eikä se jää varmasti keneltäkään huomaamatta. Seksikkäillä mekoilla ja alusvaatteilla on taianomainen vaikutus, joka nostaa oman itsevarmuuden aivan uudelle tasolle. Yhtäkkiä ei enää pelotakaan olla huomion keskipiste, ja huomiota uskaltaa osoittaa myös muille tavallista rohkeammin. Jos olet valinnut itsellesi asun, jonka todella koet pukevan sinua, voit olla varma siitä, että muutkin huomaavat sen positiivisen vaikutuksen.

Viettele kumppanisi seksikkäällä mekolla

Jos tunnet itsesi erityisen rohkeaksi ja haluat todella saada kumppanisi hulluksi, voit käyttää seksikästä mekkoa treffi-iltana antaaksesi hänelle pienen muistutuksen siitä, mitä on luvassa, kun pääsette kotiin… Monia tämän sivun mekoista voi käyttää varsin mainiosti kauniina asuna tyylikkään nahkatakin tai bleiserin alla. Ja jos seksikkään mekon yläosa tuntuu liian paljastavalta julkiselle paikalle, mikään ei estä pukemasta sen päälle kaunista paitaa, jolloin vain alaosa jää näkyviin. Juju on siinä, että vain sinä ja kumppanisi tiedätte, mitä tavallisilta näyttävien vaatteiden alle kätkeytyy.

Kuvittele mielessäsi tilanne, jossa olette ulkona syömässä jossain ihanassa ravintolassa. Päälläsi on sopivasti stailattu seksikäs mekko, huulilla astetta rohkeampaa huulipunaa ja jaloissa korkeimmat korot, jotka omistat. Kumppanisi on hänkin pukeutunut parhaimpiinsa, joten näytätte yhdessä aivan erityisen hyvältä. Ja uskallamme luvata, ettei hän malta pitää näppejään kurissa illan aikana, sillä vaikka mekko olisikin peitetty osin, hän tietää kyllä, mitä sinulla on päälläsi ja mihin ilta vielä johtaa.

Seksimekko: Monenlaisia tyylejä

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman erityyppisiä seksikkäitä mekkoja, hameita ja muita alaosia. Olemme huolehtineet siitä, että tarjolla on niin alusasuksi kuin bileasuksikin sopivia vaihtoehtoja, jotta tarjolla on varmasti jotain jokaiselle. Jotkut suosivat hieman viattomampaa tyyliä, joka jättää sopivasti mielikuvituksen varaan. Toiset haluavat pukea päälleen selkeästi rohkeampia vaatteita, jolloin esillä on runsaasti paljasta pintaa. Siksi saatavilla on kaikkea läpinäkyvästä verkkokankaasta pitsiunelmien kautta aina rajuun wetlookiin.

Vaan entä oikean koon löytäminen? Sopisiko minulle parhaiten Plus Size? Sopivatko yhdenkoon tuotteet oikeasti kaikille? Mistä ne mitat oikein otetaan? Nettikaupassa oikean koon valitseminen voi tuntua haastavalta, kun asua ei voi sovittaa päälle ennen ostopäätöksen tekemistä. Siksi jokaisen vaatekappaleen omalta sivulta löytyy kattava kokotaulukko ja ohjeet mittojen ottamiseen. Ja jos oikean koon valitseminen tuntuu sittenkin vielä vaikealta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä osaavaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme, josta saat varmasti kaipaamasi vastaukset. Meille tärkeintä on se, että löydät sinulle sopivimman upean mekon, joka saa sinut tuntemaan itsesi huippuseksikkääksi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful