PicoBong

PicoBong on moderni seksilelumerkki, joka tarjoaa tehokkaita ja upeasti muotoiltuja seksileluja maltilliseen hintaan. PicoBongin tuotteet ovat juuri sopivan kokoisia, jotta ne mahtuvat helposti reissuun mukaan.

PicoBong - värikkäät, ylelliset seksilelut Ruotsista

Ai mikä PicoBong?

On hyvinkin mahdollista, ettet ole vielä tutustunut ihanan värikkäisiin PicoBong-seksileluihin, mutta olet varmasti kuullut tuotesarjan takana olevasta yrityksestä. PicoBong on nimittäin huippusuositun, ruotsalaisen LELO:n omistuksessa, joka on erikoistunut valmistamaan kauniisti muotoiltuja, innovatiivisia seksileluja.

LELO perustettiin Ruotsissa jo vuonna 2003 ja se on nykyisin yksi maailman johtavista eroottisten lelujen ja lifestyle-tuotteiden valmistaja. Laatu, käytettävyys ja ainutlaatuisuus ovat etusijalla länsinaapuriemme tuotteissa, ja vuonna 2011 perustetun PicoBong-brändin lelut eivät ole tässä suhteessa mitään poikkeuksia.

LELO tuottaa omat Private Label -tuotteensa päämajassaan Tukholmassa, missä saakin olla vauhti päällä, sillä niitä myydään yli 40 maahan San Josésta Sydneyyn ja Shanghaihin.

PicoBong-tuotteet ovat erinomainen aloituspiste, jos et ole aiemmin kokeillut eroottisia leluja. Nämä tyylikkäät, värisevät nautintotuotteet suorastaan uhkuvat laatua, elämäniloa, halua ja leikkiä. Ja kukapa ei haluaisi antaa seksielämälleen uutta väriä aina silloin tällöin?

Vesitiiviitä värinöitä

PicoBong-lelut värisevät nautinnollisesti ja sopivat mainiosti kenelle tahansa, joka etsii tehokasta ja monikäyttöistä lelua niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin stimulaatioon.

Zizo-dildovibraattori on todella tyylikäs ja soveltuu myös G-pistestimulaatioon kaartuvan vartensa ansiosta, joka osuu oikeaan kohtaan helposti. PicoBong Zizo on valmistettu ftalaatittomasta silikonista ja ABS-muovista, joten sen pinta on ihanan silkkisen tuntuinen ja saa aikaan herkullista stimulaatiota. Vibraattorissa on peräti 12 värinäasetusta, joita säädät helposti varressa olevilla painikkeilla. Se on sekä hiljainen että vesitiivis, joten voit ottaa sen huoletta mukaan suihkuun tai kylpyyn.

Jos taas kaipaat hieman erilaisempaa vibraattoria sisäiseen stimulaatioon, kannattaa tutustua (suomalaisesta näkökulmasta hieman hassusti nimettyyn) Moka G-pistevibraattoriin. Siinä on bonuksena toiminto, joka saa värinän sykkimään ihanina aaltoina edestakaisin kärjen ja tyven välillä. Kuten Zizossakin, siinä on 12 värinäasetusta ja se on täysin vesitiivis, joten kosteat leikit onnistuvat mainiosti.

Näiden seksilelujen kanssa kannattaa käyttää LELO:n omaa, testejäkin voittanutta vesipohjaista liukuvoidetta. Se on allergiaa aiheuttamatonta ja tekee lelujen pinnasta entistäkin sileämmän ja viettelevämmän.

Masturbaattorit ja anustapit

Jos olet kokenut konkari seksilelujen saralla ja haluat päästä tutustumaan anaalistimulaation saloihin, PicoBong-tuotemerkiltä löytyy toki jotain myös sinulle.

Tano 2 on anatomisesti muotoiltu anustappi, joka värisee intensiivisesti ja sopii niin naisille kuin miehillekin. Valitse sen 12 värinäasetuksesta ja kiihota itseäsi joko kevyillä, voimakkailla tai sykkivillä värinöillä kunnes saavutat räjähtävän kliimaksin.

PicoBongin bestselleri miehille ansaitsee myös tulla mainituksi: Suosittu Blowhole on nimittäin sovelluksella ohjattava masturbaattori, jonka avulla mies saa vietyä itsetyydytyksensä aivan uusiin ulottuvuuksiin. Blowhole kiihottaa terskaa ja peniksen koko yläosaa kunnes orgasmia ei voi enää pidätellä. Sitä voi käyttää yksin tai kännykän voi luovuttaa kumppanin käsiin, jolloin tämä voi ohjata masturbaattorin värinää. Blowholessa on 6 värinäasetusta, joilla on jokaisella oma musiikkinsa, joka soi automaattisesti kun leikki lähtee käyntiin. Musiikkia aivan kuten värinääkin voi säätää (isommalle, pienemmälle tai kokonaan pois päältä) älypuhelinsovelluksen avulla.

Ei siis muuta kuin shoppailemaan! Muista myös, että ostamalla seksilelusi Sinful.fi:stä saat niille 24 kk:n takuun.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi