Sähköpostien salaus

Noudattaen tietosuoja-asetuksen 1.1.2019 voimaan astuvia vaatimuksia, Sinfulin lähettämät henkilötietoja sisältävät sähköpostit salataan käyttäen TLS 1.2 -protokollaa (tai uudempaa).

Jotta voimme lähettää sinulle salattuja sähköposteja, sähköpostisi tarjoajan on tuettava TLS 1.2 -protokollaa (tai uudempaa). Jos näin ei ole, emme voi lähettää esim. tilausvahvistusta suoraan sähköpostiisi.

Kun teet meiltä tilauksen, käynnistyy seuraava prosessi automaattisesti:

- Järjestelmämme tarkistaa, tukeeko käyttämäsi sähköpostipalvelin vähintään TLS 1.2 -salattuja sähköposteja.
- Jos palvelin tukee kyseistä salausta, tilausvahvistus lähetetään automaattisesti suoraan sähköpostiisi.
- Jos palvelin ei tue kyseistä salausta, järjestelmä estää tilausvahvistusta lähtemästä sähköpostiisi ja sen sijaan sinulle lähtee jompikumpi seuraavista automaattiviesteistä:

- Jos olet antanut puhelinnumerosi tilauksen teon yhteydessä, saat sähköpostin, joka sisältää linkin, jota klikkaamalla saat Mcompanyn lähettämän tekstiviestin puhelimeesi. Tekstiviesti sisältää varmistuskoodin, joka sinun tulee kirjoittaa sähköpostin linkistä avautuvalle sivulle. Sitten kun koodi on hyväksytty, pääset lukemaan tilausvahvistuksen.
- Jos et ole antanut puhelinnumeroasi tilauksen teon yhteydessä, lähetämme sinulle sähköpostin, josta käy ilmi yhteystietomme, jotta voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi pääsyn tilausvahvistukseen.

Koska tilausvahvistus sisältää väistämättä henkilökohtaisia tietoja, olemme velvoitettuja suojaamaan sen sisällön salauksella. Oman turvallisuutesi vuoksi suosittelemmekin, että pidät huolta siitä, että sähköpostisi tarjoaja tukee vähintään TLS 1.2 -salattuja viestejä (myös uudempi versio käy).

Yleisimmät sähköpostipalvelujen tarjoajat kuten Gmail, Microsoft Outlook (mukaan lukien Hotmail ja Live) sekä Yahoo tukevat kyseistä protokollaa. Jos käytät yhtä niistä, voit vastaanottaa suojattuja sähköposteja ja tilausvahvistuksia Sinfulilta ongelmitta.

Voit lukea lisää henkilötietojen suojauksesta Sinfulin tietosuojaselosteesta.

Jos sinulla on kysyttävää, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.