SexFlesh Noon'her Naomi Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

SexFlesh Noon'her Naomi Masturbaattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

107,00 €

79,90 €

  Kuvaus

  SexFlesh Noon'her Naomi on yksi markkinoiden suosituimmista masturbaattoreista miehille, ja syystä. Naomi tarjoaa erittäin kiihottavaa ja aidontuntuista stimulaatiota.

  Masturbaattori on valmistettu pehmeästä ja joustavasta SexFlesh-materiaalista, joka tekee nukesta erittäin nautinnollisen käyttää. Nauti Naomista yhdessä laadukkaan vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa saadaksesi mahdollisimman realistisen ja herkullisen kokemuksen.

  Masturbaattorissa on sekä emätin- että anusaukko. Emätinaukon syvyys on 15 cm, ja anusaukko on 11,5 cm syvyydeltään. Molemmat aukot ovat erittäin joustavia, joten nukke sopii useimmille miehille.

  Käytön jälkeen puhdistat Naomin helposti lämpimällä vedellä ja antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella. Masturbaattorin pohjassa on kaksi reikää, joiden kautta vesi ja epäpuhtaudet poistuvat kätevästi puhdistuksen aikana.

  Puhdistuksen ja kuivumisen jälkeen suosittelemme käyttämään nukkeen Fleshlightin huoltojauhetta, joka auttaa materiaalia säilyttämään pehmeytensä ja joustavuutensa käyttökerrasta toiseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: SexFlesh.
  MITAT: 28 cm x 22 cm x 8 cm.
  SYVYYS: Emätinaukko 15 cm, anusaukko 11,5 cm.
  PAINO: 2,3 kg.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: SexFlesh Noon'her Naomi Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: