Shave Safe Karvanpoistovaahto Intiimialueille -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Shave Safe Karvanpoistovaahto Intiimialueille -TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

22,90 €

Kuvaus

Saatko helposti punaisia näppyjä intiimikarvanpoiston tai kainaloiden, säärien tai kasvojen karvanpoiston jälkeen? Suosittelemme kokeilemaan huippusuosittua Shave Safe ‑karvanpoistovaahtoa, joka on tunnettu monien Pohjoismaisten lehtien arvosteluista (mm. Woman, Alt For Damerne, Cover, Tidens Kvinder, Søndag, Q, Iform ja Bazar). Vaahdon valmistaja lupaa tuotteelleen 100 % tyytyväisyystakuun!

Shave Safe on suunniteltu minimoimaan tyypillisimmät ongelmat, joita intiimialueiden sheivaus aiheuttaa. Vaahto ehkäisee sekä punaisia näppyjä että sisäänkasvavia karvoja. Vaahto soveltuu erityisesti herkälle tai ärtyneelle iholle ja se on täysin hajusteeton, parabeeniton ja väriaineeton.

Näin käytät Shave Safe -karvanpoistovaahtoa:

- Jos et ole aiemmin sheivannut, kannattaa aloittaa lyhentämällä karvat saksilla tai trimmerillä, jotta saat tarkemman sheivaustuloksen.

- Kun olet lyhentänyt karvat, voit aloittaa varsinaisen sheivauksen. Varmista, että sinulla on käytettävissäsi uusi partaterä, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen. Vältä halpoja kertakäyttöisiä partateriä intiimisheivauksessa.

- Ravista Shave Safe -pulloa ennen käyttöä ja levitä vaahtoa halutulle alueelle. Aloita sheivaamalla karvan kasvusuunnan mukaisesti, sitten molemmilta sivuilta kohti keskiosaa, ja lopuksi vastakarvaan. Näin saat tarkimman mahdollisen tuloksen.

- Jos käytät vaahtoa intiimisheivaukseen, voit lopuksi sivellä alueen pienellä määrällä silikonipohjaista liukuvoidetta, joka kosteuttaa ja auttaa pitämään alueen sileänä pidempään.

Toukokuussa 2013 Shave Safe voitti tanskalaisen Iform-lehden testin otsikolla "Ihme" ja tuloksella 5/5 tähteä.

Shave Safe on sekä miehille että naisille sopiva vaahto ja se on valmistettu Tanskassa.

Tiedot

KOKO: 200 ml.
PARABEENITON: Kyllä.
HAJUSTEETON: Kyllä.
KÄYTTÖOHJE: Tanska.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Lopputulos
Ei enään näppyjä! Ostettiin kyseinen tuote esisijaisesti kumppanille, sillä sheivauksen yhteydessä hänellä helposti ärtyy iho ja tulee näppyjä. Tämän tuotteen avulla ärtyneisyys vähentyi huomattavasti! Päätin myös itsekkin kokeilla miespuolisena tätä tuotetta, sillä itselläni parran ajossa ärtyy iho ja tulee finnejä.
En yhtään ihmettele, että tuote voittanut monta palkintoa! Sekä minulle, että kumppanille karvojen ajelu helpottui tämän tuotteen yhteydessä ja ärtyneisyys väheni.

Ainoana negatiivisena asiana voisin sanoa sen, että käytön jälkeen välillä painepumppu jää jumiin. Mutta tämä enemmän itse pullon ongelma, eikä tuotteen.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Shave Safe Karvanpoistovaahto Intiimialueille -TESTIVOITTAJA

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *