Sinful Adventtikalenteri 2020
Sinful Adventtikalenteri 2020
129,00 €
Sinful Adventtikalenteri 2020 tuotekuva 2
Sinful Adventtikalenteri 2020 tuotekuva 2
Sinful Adventtikalenteri 2020 tuotekuva 32
Sinful Adventtikalenteri 2020 tuotekuva 42
Sinful Adventtikalenteri 2020 tuotekuva 62

Sinful Adventtikalenteri 2020

4.9 (3)
129,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Vuoden tuhmin adventtikalenteri

- 4 luukkua ja yhteensä 12 suosittua tuotetta naisille, miehille ja pareille.

- Tuotteiden yhteisarvo on 280 €.

- Mukana inspiraatiovihkonen, josta saa opastusta viikon tuhmaan yllätykseen.

- Rajoitettu erä. Tilatkaa tänään ja saatte ilmaisen toimituksen.


Hemmotelkaa toisianne Sinful Adventtikalenterilla, niin joulukuunne on täynnä jännitystä, tuhmia leikkejä ja seksiä.

Sinful Adventtikalenteri sisältää huolella valikoidun kokoelman seksileluja, jotka tarjoavat teille mahdollisuuden tutustua toisiinne ja leikkiä yhdessä aivan uusilla tavoilla. Tuotteista voivat nauttia niin naiset, miehet kuin pariskunnatkin ja niiden yhteisarvo on peräti 280 €. 

Kalenterin neljän luukun taakse kätkeytyvien 10 yllätystuotteen lisäksi saatte bestseller-orgasmigeelin ja hierontaöljyn tanskalaiselta ekologiselta Kaerlig-tuotemerkiltä.

Sinful Adventtikalenteri sopii kaikille, jotka haluavat leikkisämmän joulun. Se on erinomainen valinta myös teille, jotka vietitte tuhmaa joulukuuta viime vuonna Sinful Joulukalenterin tai Deluxe Joulukalenterin kera.

Mukana tulevasta inspiraatiovihkosesta löydätte opastusta siihen, kuinka teette tuotteiden avulla joulukuustanne sykkivien sydänten juhlaa.

Jotta uusi Sinful Adventtikalenterinne tarjoaisi teille parhaita mahdollisia kokemuksia, on tärkeää, että käytätte tuotteiden kanssa vesipohjaista liukuvoidetta.

Sinful Adventtikalenteria on saatavilla vain rajoitettu erä. Hankkikaa omanne tänään, niin saatte unohtumattoman joulun!

Tiedot

SISÄLTÖ: 10 eroottista tuotetta sekä 1 englanninkielinen inspiraatiovihkonen (online-versio saatavilla myös suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi).
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
MITAT: 32,6 cm x 32,6 cm x 6 cm.
TUOTESELOSTEIDEN KIELI: Suomi, ruotsi, englanti, norja, tanska.
MUKANA: 1 kpl Kaerlig Luonnonmukainen Hierontaöljy 150 ml ja 1 kpl Kaerlig Luomuorgasmigeeli 15 ml.

Arvostelut
5
4
3
2
1
Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Paras kalenteri ikinä

Aivan mahtavaa!

-
5 5 1
Säpinää joulun odotukseen

Ihana, laadukas kalenteri täynnä toinen toistaan kivempia ylläreitä. Jopa niin kivoja, että oltiin tuhmia ja avattiin kaikki luukut etuajassa. Jo ensimmäisen luukun suristin antoi hyvän vaikutelman, sopivan muotoinen ja kokoinen moneen käyttötarkoitukseen. Kalenterissa oli jokaiselle jotakin, niin sitomisesta ja peppuseksistäpitävälle kuin hellästä rakastelusta lisätwistillä nauttivallekin. Lelut tuntuvat miellyttäviltä kädessä ja ovat helppoja puhdistaa. Ja mikä parasta, näitä voikäyttää aina uudestaan ja uudestaan... Ensi vuonna uusi kalenteri, tekee joulun odotuksesta paljon hauskempaa! Lue lisää

-
5 5 1
hyvät lahjat

Kalenteria ei vielä avattu, mutta otettiin mukana tulleet tuotteet käyttöön. Hierontaöljy oli oikein mukava, mutta orgasmigeelistä tuli meidän selvä suosikki. Rakkaani sai huomattavasti nopeammin kuin yleensä ja sanoi, että tuntui mahtavalta! Näiden avulla malttaa odottaa loppuja. Lue lisää

-
5 5 1

Valitettavasti vuoden tuhmin adventtikalenteri on loppuunmyyty! Ehdi mukaan vuonna 2021.

Vuoden 2020 Sinful Adventtikalenteri meni kuin kuumille kiville ilahduttaen tuhansia onnekkaita suomalaisia. Nyt kannattaakin ilmoittautua, jotta saat viestin ensimmäisten joukossa heti kun vuoden 2021 adventtikalenteri on valmis.

Teemme vuoden 2021 joulusta vieläkin tuhmemman.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi