Sinful Joulukalenteri 2019

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • FI

Sinful Joulukalenteri 2019

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

99,00 €

  Kuvaus

  VUODEN TUHMIN JOULUKALENTERI

  - 24 suosittua tuotetta, joiden yhteisarvo on peräti 330 €.

  - Seksileluja, eroottisia asusteita ja tuotteita hellään bondageen naisille, miehille ja pareille.

  - Päivitetty versio viime vuoden bestselleristä.

  - Mukana upea inspiraatiovihkonen, joka sisältää opastusta ja vinkkejä päivän tuhmaan yllätykseen.

  - TV:stä tuttu.

  - Rajoitettu määrä, myytiin nopeasti loppuun viime vuonna.

  Jos haluatte hemmotella toisianne vuoden tuhmimmalla joulukalenterilla, kannattaa pitää kiirettä, jotta saatte Sinfulin jännittävän limited edition -joulukalenterin käsiinne.

  Joulukalenteri on tuttu valtakunnallisilta TV-kanavilta kaikissa Pohjoismaissa ja viime vuonna se myytiin loppuun ennätysajassa.

  Mitä kätkeytyy seuraavan luukun taakse? Saatte seksileluja, joiden avulla voitte tutustua toisiinne aivan uusilla tavoilla ja nauttia monista ihanista orgasmeista yhdessä. Kalenteri sisältää 24 suosittua, tarkoin valikoitua bestselleriä ja se on täynnä seksileluja, vietteleviä asusteita ja tarvikkeita esileikkiin sekä tuotteita hellään bondageen. Tuotteiden arvo on yhteensä peräti 330 €.

  Se on täydellinen valinta, kun haluatte täyttää joulukuunne yllätyksillä, nautinnolla ja seksillä. Mukana tuleva inspiraatiovihkonen sisältää vinkkejä ja opastusta, jotta saatte tuotteiden avulla unohtumattoman, sydänjuuria myöten lämmittävän joulukuun. 

  Joulukalenteri on uusi, päivitetty versio viime vuoden bestselleristä ja yli puolet sen tuotteista on uusia tai päivitettyjä. Lisäksi saatte sen mukana ilmaisen 50 ml:n Sinful Aqua Vesipohjaisen Liukuvoiteen uusia lelujanne varten.

  Vuoden 2019 Sinful Joulukalenteria on saatavilla rajoitettu määrä, joten kauanko uskallatte odottaa ennen kuin hankitte omanne?

  Tiedot

  SISÄLTÖ: 24 eroottista tuotetta ja 1 englanninkielinen inspiraatiovihkonen.
  KOKO: Alusvaatteet ovat yhdenkoon ja niitä voi säätää, jotta ne sopivat kaiken kokoisille.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  MITAT: 50 cm x 37 cm x 5 cm.
  TUOTESELOSTEIDEN KIELI: Suomi, ruotsi, englanti, norja, tanska.
  MUKANA: 1 kpl Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 50 ml.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Suosittelen Meille kummallekin ensimmäinen aikuisten joulukalenteri! Haluttiin kerralla lisätä lelujen määrää, ja tällähän se luonnistuu hauskasti! Kahden päivän jälkeen jo erittäin tyytyväinen. Toimitus oli nopea, ja kalenterin mukana tullu vinkkivihkonen aivan loistava lisä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Malttamattomat Tilattiin tämä meidän ensimmäinen seksilelukalenteri lokakuussa jo ja pitkin viikkoja availtiin niitä malttamattomina. Äsken availtiin loputkin luukut! SUOSITTELEN kalenteria ehdottomasti! Luukuista paljastui tuotteita joita ei normaalisti ehkä tulisi ostettua-tuleepahan jatkossa! ;) ja tuotteet ovat olleet hyvä laatuisia! tämä sopi täydellisesti tuoreeseen parisuhteeseen kokeilemaan toisen rajoja!
  Ainoastaan liukkari jäi uupumaan jota kuvauksessa mainostetaan.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Viekasta viehätystä Wau. En ole koskaan ostanut minkäälaisia eroottisia leluja, en ole koskaan kokenut "tarvitsevani" sellaisia. Totuushan on, että en olekaan tarvinnut, mutta en ole myöskään ajatellut millaista lisää ne tuovat. Yllätin avopuolisoni tilaamalla kalenterin, maltamme (vielä toistaiseksi) edetä luukku kerrallaan. Ensimmäinen luukku oli jännittävä, millaista ja minkä laatuista tavaraa sisältä paljastuukaan. Erittäin laadukas tuote heti kättelyssä vei pelon loppukalenterin sisällöstä. Tämä kalenteri on varmasti menestys, kuten myyntiluvut kertovatkin, mutta menestys myös makuuhuoneessa (tai suihkussa, jossa esimerkiksi tätä ensimmäistä tuotetta voi käyttää)!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  tuhmaa joulua ensimmäinen luukku vavttu ,mutt vielä ei päästy kokeilemaan.iltaa odotellessa ;)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulupiristys Mahtava piristys jouluun! Vaikka ei joka päivä saa täydellistä lelua, niin löytyy kuitenkin paljon laadukkaita leluja joita voi käyttää hyvin vaihtelevasti ja pitkän aikaa. Suosittelen kovasti pareille jotka etsivät hieman vaihtelua arkipuuhiin.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Jännitystä joulunodotukseen Kalenteri ja opaskirjanen ovat todella tyylikkäitä ulkoasultaan. Luukkujen sisältö on monipuolinen ja välineet ovat laadukkaita eivätkä ns. muovisen tuntuisia. Erittäin hyvä valinta seikkalumielisille, jos ei muuten varta vasten kehtaisi jotain tiettyä tuotetta hankkia, niin tällä pääsee oikealla mielellä varustettuna kokeilemaan monenlaista höpsöttelyä:) Vaikeinta on malttaa luukkujen avaamisen kanssa, meilläkin kalenteria ruvettiin tutkimaan jo marraskuun puolella...
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kalenteri käyttöön heti postin saapumisesta. Jees! Elikkä ei vaimon kanssa maltettu olla avaamasta luukkua jo marraskuun puolivälissä. Nyt sentään ollaan maltettu pelehtiä kolmella ensimmäisellä, ehkäpä tänään aukeaa se neljäs, ken tietää.
  Laatu yllätti, ei mitään tusina kamaa.
  Tällä menolla kalenteri kyllä on avattu kokonaisuudessaan ennen aattoa.
  Ensi vuonna kalenteri vol.2 tilaukseen ilman muuta ja muut ostamatta jättäneet ilman.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Yllätti ja oli täydellinen Ensikertaisia ollaan ja ei maltettu odottaa vaan arvailtu jo luukkuja uteliaisuudesta ja aina kun ollut mahdollisuus koittaa. Aivan mahtava setti, pistää mielikuvituksen laukkaamaan ja tuo todellakin erinlaisuutta makuuhuoneeseen. Suosittelen todella jopa sellaisille jotka epäröivät, tämän avulla saa kokeiltua montaa erinlaista tuotetta ja löytää itselle ne sopivat. Kalenteri myös oli hieno
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulukalenteri Rahan arvoinen ostos. Luukkuja on kiva avata yhdessä, ja kokeilla. Ohjevihkonen on hyvä lisä, ja tuo selkeyttä kalenterin ja lelujen käyttöön. Kivan monipuolinen valikoima tuotteita, jotka ovat laadukkaita, ja toimivia. Kalenterin avulla tulee monipuolisesti testattua erilaisia leluja. Vahva suositus.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Hyvä Osa luukuista avattu näin etukäteen.
  Hyviä tuotteita ja selkeät hyvät ohjeet jos ei ole ennen ollut kyseisiä leluja.
  Ja ainakin tähän mennessä vaikuttaneet laadukkailta.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Arvostelu 10
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulukalenteri Oli todella hyvä hankinta! Suosittelen kaikille. Kalenterin sisältö tuo kivaa piristystä makuuhuoneen puolelle.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Ensikertalainen Ei maltettu olla avaamatta kalenteria.
  Aivan mahtavia vehkeitä ensikertalaiselle ja selkeät hyvät ohjeet. Hyvillä mielin voisin ostaa uudelleenkin. Piristi!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulukalenteri Aivan mahtava
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Pilkettä silmäkulmaan Joulun kiireet unohtuu kun keskittyy myös nauttimiseen, yhdessä jaettu nautinto on vielä parempi. Rohkeesti hakemaan pilkettä silmäkulmaan, jolloin huomaa uusia puolia itsestään ja toisesta, yhteys toiseen myös syvenee ja saa uusia muotoja. Hyvä hoitaa myös aikuisten juttuja varsinkin kun joulunalus aika voi tuntua stressaavalta! Nauttikaa!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Suosittelen Loistava hankinta pareille, jotka harkitsevat lelujen tilaamista, mutta eivät osaa päättää mitä tilata!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  TÄYDELLINEN Ostettiin tämä 2017 miehen kanssa. Lelut edelleen viikoittaisessa käytössä, loistavassa kunnossa. Kestäviä on eikä mitään pilipaleja!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  SUOSITTELEN Tämä on mun ensimmäinen aikuisten joulukalenteri, hankin sen myös viime vuonna (2018) ja se oli paras ostos ikinä! Tuntui, että monen vuoden yhteiselon jälkeen minä ja avokki kaivattiin kipinää makuuhuoneeseen ja tämä osoittautui parhaaksi valinnaksi! Meillä ei ollut kärsivällisyyttä avata luukku kerrallaan joten avattiin koko hoito saman tien
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Joulukalenteri 2019

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *