Spartacus Penisrengassetti 3 kpl

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Spartacus Penisrengassetti 3 kpl
  • Spartacus Penisrengassetti 3 kpl
  • Spartacus Penisrengassetti 3 kpl
  • Spartacus Penisrengassetti 3 kpl

Spartacus Penisrengassetti 3 kpl

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

11,90 €

Kuvaus

Spartacus Penisrengassetti sisältää kolme erikokoista penisrengasta, jotka on valmistettu joustavasta kumista. Niiden avulla voit kokeilla useampaa eri kokoa, ja halutessasi voit ympäröidä renkaalla peniksen lisäksi myös kivekset.

Vie rengas peniksen (ja halutessasi myös kivesten) juureen ja nauti kookkaammasta ja kestävämmästä erektiosta. Monet miehet kokevat myös, että heidän on helpompi hallita siemensyöksyä penisrenkaan avulla.

Penisrenkaat ovat halkaisijaltaan 3, 4 ja 5 cm. Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta asettaessasi renkaan paikalleen, sillä se helpottaa prosessia.

Tiedot

MATERIAALI: Ihoystävällinen kumi.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
HALKAISIJA: 3 cm, 4 cm ja 5 cm.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Mukavuus ja istuvuus
Orgasmitakuu
Perusrenkaat kokeneemmalle Itselle ainakin toistaiseksi vähän huti ostos. Muutamia renkaita menestyksellä kokeiltuani huomannut, että tarvitsen joustavan renkaan. Nämä joustavat vähän tai ei ollenkaan, joka vaikeuttaa niiden käyttöä. Samoin turvallinen käyttö mietityttää, kun tuotteen poistaminen erektiossa ei niin helppoa. Tämä ainakin itsellä "turn off", koska kuitenkin renkailla stimuloidaan peniksen verenkiertoa. Toisaalta renkaita ei pitäisi pitää yli puolta tuntia muutenkaan.

Perusrenkaat jo kyseisiin tuotteisiin tottuneille kolmessa eri koossa. Itse olen käyttänyt vain keskimmäistä kokoa. Katsotaan tuleeko muille vielä käyttöä.
5 2 1

Olet antamassa arviosi: Spartacus Penisrengassetti 3 kpl

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *