Twerking Butt Deluxe - PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Twerking Butt Deluxe
 • Twerking Butt Deluxe
 • Twerking Butt Deluxe
 • Twerking Butt Deluxe
 • Twerking Butt Deluxe
 • Twerking Butt Deluxe

Twerking Butt Deluxe - PALKITTU

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

798,00 €

  Kuvaus

  Twerking Butt Deluxessa on kaikki, mitä itsetyydytysvälineeltä voi toivoa, ja se onkin voittanut "Vuoden miesten seksilelu" -palkinnon vuosittaisissa Xbiz Awardseissa.

  Masturbaattori muistuttaa ihanaa naisen takapuolta, ja siinä on sekä emätin- että anusaukot, joista voit nauttia. Sen voi lämmittää ruumiinlämpöiseksi, eli n. 37 asteeseen, ja voit aktivoida sen kiihottavan värinän mukana tulevalla kaukosäätimellä. Siinä on kuusi eri värinäasetusta, ja se twerkkaa käytännössä loputtomiin.

  Vaan ei siinä vielä kaikki: Jos olet villinä twerkkaavaan peppuun, voit myös kytkeä älypuhelimesi masturbaattorin mukana tuleviin virtuaalilaseihin, valita lempinumerosi ja nauttia masturbaattorin rytmikkäistä liikkeistä musiikin tai videon tahtiin. Kokemus on erittäin aidontuntuinen.

  Twerking Butt on valmistettu pehmeästä Cyberskinistä ja se painaa n. 9 kg. Se on helppo puhdistaa käytön jälkeen mukana tulevalla vesipumpulla, jonka avulla vesi menee perille asti. Virtuaalilaseja varten saat myös puhdistusliinan, ja käyttökertojen välissä voit säilyttää masturbaattoria mukana tulevassa pussissa. Pakkauksen mukana tulee myös laturi, jonka avulla voit pitää masturbaattorin aina käyttövalmiina.

  Suosittelemme, että käytät puhdistuksen ja kuivumisen jälkeen masturbaattoriin myös realistisille materiaaleille tarkoitettua huoltojauhetta, joka auttaa ylläpitämään sen pehmeyttä ja joustavuutta.

  Tiedot

  MATERIAALI: Cyberskin.
  PITUUS: 35 cm.
  LEVEYS: 32 cm.
  KORKEUS: Noin 23 cm.
  PAINO: 9 kg.
  AKKU: Ladattava (laturi mukana).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Twerking Butt Deluxe - PALKITTU

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *