Utensil Race Proof 005 Zhang Xiao Yu Aidonkaltainen Vagina

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Utensil Race Proof 005 Zhang Xiao Yu Aidonkaltainen Vagina

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

107,00 €

  Kuvaus

  Jos etsit todella luonnollista käyttökokemusta tarjoavaa masturbaattoria, Utensil Race Proof 005 Zhang Xiao Yu Aidonkaltainen Vagina on erinomainen valinta.

  Masturbaattori on tarkka kopio kiinalaisen alastonmalli Zhang Xiao Yun intiimialueesta. Sen sisällä on kolme erilaista stimulaatioaluetta, jotka hieroutuvat penistäsi vasten kiihottaen sinut kliimaksiin. Joka työnnöllä masturbaattorin sisälle syntyy imuttava alipaine.

  Proof 005 -masturbaattori on sopivan kompaktin kokoinen, joten sitä on helppo käsitellä eikä se vie paljoa säilytystilaa.

  Masturbaattorin sisäsyvyys on 14 cm ja sen suuaukko joustaa, joten se sopii useimmille miehille. Se on valmistettu ftalaatittomasta TPE:stä.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  ROISKEENKESTÄVÄ: Kyllä.
  PITUUS: 14 cm.
  AUKKO: Joustava (sopii useimmille miehille).
  MUKANA: Näytepakkaus liukuvoidetta (60 ml).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Erittäin miellyttävä tuote Esittelyissä tuotetta kehutaan erittäin hyväksi ja todentuntuiseksi, joka vastaa odotuksia. Tuotteessa on stimiloivia alueita jotka löytyvät käytön aikana. Materiaali on hyvin pehmeää ja joustavaa sekä tuoteeseen on muotoiltu ulkonevat häpyhuulet. Tuote on erittäin miellyttävän tuntuinen ja hintansa arvoinen. Suosittelen tuotetta .

  Valitettavasti tuotteeni rikkoutui ennenaikaisesti. Olettaisin että uklonevien häpyhuulten muodostama geometrian "terävät" muutokset aiheuttivat repeämisen emättimen suuaukolla (vai olikohan tuotteessa pieni valuvirhe).
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  NO HUH HUH! Aluksi olin vähän skeptinen mutta täytyy sanoa että tämä on REALISTISIN ja PARAS keinovagina mitä minä olen ikinä käyttänyt! Mukana tuleva liukuvoide on kanssa todella hyvä (ja realistinen). En voi muutakun suositella kenelle tahansa! Tämä on parempi mitä flesarit tai mitkään muutkaan keinovaginat mitä myydään. Tämän kanssa tuntuu että melkein taju lähtee parhaimmillaan nautinnosta! Täydellinen.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Utensil Race Proof 005 Zhang Xiao Yu Aidonkaltainen Vagina

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *