Velve Rio Ylellinen Ladattava Penisrengas Vibraattorilla

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Velve Rio Ylellinen Ladattava Penisrengas Vibraattorilla

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

53,90 €

  Kuvaus

  Kokekaa fantastisia yhteisiä nautintoja ja uudenlaisesta läheisyyttä ylellisen, värisevän Velve Rio Penisrenkaan avulla.

  Tämä sametinpehmeä luksuspenisrengas hemmottelee teitä värinällä rakastelun aikana. 

  Velve Rio on valmistettu joustavasta materiaalista ja istuu täydellisesti peniksen tyveen saaden aikaan tukevamman ja pidempikestoisen erektion teidän molempien iloksi. Samalla sen tehokkaat värinät hemmottelevat naisen klitoriksen seutua kiihottavasti 10 intensiivisellä asetuksella.

  Antakaa erotiikan kukoistaa välillänne kun kokeilette Velve Rio -penisrengasta eri asennoissa, jolloin sen stimulaatio välittyy uusille erogeenisille alueille ja saattaa teidät molemmat ihanaan orgasmiin.

  Velve Rio on valmistettu vesitiiviistä, ftalaatittomasta silikonista ja sen joustava sisähalkaisija on 2,8 cm. Se ladataan helposti mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-johdolla.

  Velve on ylellisten seksilelujen tuotesarja, jonka aistillisen kurvikkaissa tuotteissa on sametinpehmeä pinta. Suunniteltu Skandinaviassa ja valmistettu yhteistyössä johtavien asiantuntijoiden ja seksologien kanssa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  SISÄHALKAISIJA: 2,8 cm (joustaa).
  VÄRINÄTASOT: 3 tasoa ja 7 rytmiä.
  AKKU: Ladattava (magneetilla kiinnittyvä USB-latausjohto mukana).
  LATAUSAIKA: 150 min.
  KÄYTTÖAIKA: 90 min.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Käytettävyys
  Fantastinen penisrengas Meillä on ollut käytössä jonkin verran penisrenkaita vibraattorilla ja naiseni mielestä useimmat niistä eivät ole toimineet optimaalisesti koska osa toimii vain sen yhden kerran.. mutta tämä Velve Rio on fantastinen, siinä on sisäänrakennettu akku jonka voi ladata, ja yksi nappi säätää asetuksia ja värinän tehoa. Tähän hän on aivan ihastunut ja rakastaa leikkiä asetuksilla. Rengas istuu minulle täydellisesti eikä purista liikaa tai liian vähän, koska joustaa. Vähän hankala pukea päälle, mutta kun sillä leikkii vähän aikaa niin sujuu kuin rasvattu ja oppii nopeasti laittamaan sen päälle ilman hankaluuksia.. bonuksena pakattu huomiota herättämättömään rasiaan jota ei tarvi piilotella
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Käytettävyys
  Hyvä tuote Eka kerta kun minä ja puoliso kokeillaan tällaista vehjettä .... mutta ehdottomasti hintansa arvoinen. Lämpimät suosittelut
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Käytettävyys
  Hirttosilmukka Tuote on kyllä mukavaa materiaalia ja helppokäyttöinen. En tiedä pitäisikö materiaalin olla paremmin venyvää, mutta en kyllä pystynyt tätä kovin pitkään käyttämään. Myös erilaisten värinöiden aiheuttamien tuntemusten ja renkaan tuottama mahdollinen nautinto kumppanille jäivät aika vähäiseen testiin, koska puristus alkoi sattumaan jo lyhyen ajan käytön jälkeen. Tämän kokemuksen vuoksi en ehkä uskaltaisi ainakaan arvokkaampaa penisrengasta ostaa, koska tämäkin taitaa jäädä lelulaatikon pohjalle.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Käytettävyys
  Sopii loistavasti molemmille ❤️ Ihan mieletön❤️ Olemme kohta 10 v olleet yhdessä ja olemme löytäneet seksielämän uutta kivaa ja rentouttavaa nautintoa
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Velve Rio Ylellinen Ladattava Penisrengas Vibraattorilla

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *