Täytä ostoskorisi tuhmilla tarjouksilla ystävänpäivän kunniaksi. Tarjoukset ovat voimassa ajalla 23.1.-14.2.2023 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Baci (8)
Cottelli Collection (15)
Dreamgirl (1)
expired_Seven til Midnight (1)
Le Désir (4)
Leg Avenue (1)
NO:XQSE (6)
Nortie (37)
Obsessive (2)
Pink Lipstick (1)
René Rofé (1)
Rimba (2)
Seven 'til Midnight (1)
Näytä kaikki 80 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 80 tuotteesta
Näytä lisää

Ystävänpäivän seksikkäät alusvaatteet - oivallinen lahja

Ystävänpäivälahja teille molemmille

Useimmat naiset nauttivat saadessaan seksikkäitä alusvaatteita lahjaksi kumppaniltaan. Syynä ei ole pelkästään se, että nainen pääsee nauttimaan omasta seksikkyydestään aivan erityisellä tavalla, vaan myös se, että silloin nainen saa käsityksen siitä, mitä hänen kumppaninsa pitää aivan erityisen viettelevänä hänen päällään.

Niinpä ystävänpäivälahjaksi annetut seksikkäät alusvaatteet ovat aina tervetullut valinta. Jotkut antavat rakkaalleen mieluummin kukkia tai suklaata, mutta ystävänpäivän seksikkäät alusvaatteet tuovat iloa teille molemmille pitkään itse päivän jälkeenkin - paitsi tietenkin, jos ne suorastaan revitään päältä kiihkon hetkellä...

Kun annat rakkaimmallesi seksikkäitä alusvaatteita ystävänpäiväksi, annat lahjan teille molemmille. Sinä nimittäin pääset nauttimaan hänen kauniista kurveistaan verhoiltuna tuhmiin pitseihin ja muihin vietteleviin yksityiskohtiin, jotka saavat sinut takuulla villiksi.

Ystävänpäivän seksikkäät alusvaatteet

Olipa kyseessä kurvikas, pienikokoinen tai mitä tahansa siltä väliltä oleva nainen, tältä sivulta löytyy varmasti hänelle sopiva setti seksikkäitä alusvaatteita ystävänpäiväksi. Tarjolla on monia erilaisia malleja, värejä ja tyylejä, joten meiltä löytyy takuulla jokaiselle jotain.

Sinfulin valikoima sisältää niin viettelevät alusasusetit, upeat babydollit kuin tuhmat stay-up -sukatkin, joten ei muuta kuin löytämään suosikkisi. Huolehdimme siitä, että asiakkaillamme on laajalti valinnanvaraa etsiessään seksikkäitä alusvaatteita ystävänpäiväksi, sillä vuoden romanttisin päivä ansaitsee ehdottomasti jotain erityistä.

Tuskin kukaan on sitä mieltä, että seksielämän piristämisen pitäisi olla vaikeaa. Viettelevillä alusvaatteilla pääsee jo pitkälle, sillä monissa pitkissä parisuhteissa intohimo laantuu ajan myötä ja on helppo lakata panostamasta itseensä, jos suhteessa ei enää kipinöi paljoakaan. Sopivilla alusasuilla voi nostattaa niin omaa kuin kumppaninkin tunnelmaa huomattavasti, jolloin makuuhuoneessa voi tapahtua vaikka mitä.

Paljon muutakin kuin pelkästään alusvaatteita

Sinfulin valikoimasta löydät toki paljon muutakin kuin seksikkäitä alusvaatteita ystävänpäiväksi. Jos haluat antaa sydämesi valitulle astetta ylellisemmän ystävänpäivälahjan, meiltä löydät myös tuhmia seksileluja, joita voitte käyttää yhdessä lisätäksenne nautintoa ystävänpäivän lisäksi moneen muuhunkin päivään.

Miltä kuulostaisi esim. eroottinen peli, joka haastaa teidät eri tavoilla tuoden teidät lähemmäksi toisianne? Valikoimassamme on monia pelejä, joiden avulla seksikkään tunnelman luominen onnistuu helposti ja hauskasti.

Toinen erinomainen vaihtoehto on parikäyttöön soveltuva seksilelu kuten vaikkapa kauko-ohjattava kiihotinkuula. Nainen asettaa kuulan sisälleen tai alushousuihinsa lelun mallista riippuen, ja kumppani pitää kaukosäädintä hallinnassaan. Leikin voi viedä helposti vaikka ravintolaillalliselle, jossa kiusoittelet rakastasi kiihottavilla värinöillä. Ei varmasti kulu aikaakaan, kun olette valmiita jälkiruoalle - makuuhuoneen puolella. Oikeiden välineiden avulla luvassa on varmasti kuuma ja muistamisen arvoinen illanvietto.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi