Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 Lähikuva mansikkaa syövän mallin suusta Lähikuva mansikkaa syövän mallin suusta
Oppaat
Sexual Wellness Specialist
Päivitetty viimeksi:13/07/2022

Leiki aisteilla

Sisällysluettelo

Seksi on paljon muutakin kuin sisään-ulos-liikettä ja loppuhuipennus.

Voit nauttia upeista ja tuhmista kokemuksista pinnallisten tuttavuuksien kanssa, ja syvistä ja sydäntä koskettavista kokemuksista rakastamasi henkilön kanssa. Tai vaikka vain itsesi kanssa.

Yksikään ei ole toista oikeampi.

Mutta ehkä haluat syventyä hellyyteen. Läsnäoloon. Läheisyyteen. Antaa itsellesi aikaa nauttia, tutustua ja aistia.

Tästä blogikirjoituksesta saat vinkkejä siihen, kuinka aisteilla leikkiminen voi tarjota sinulle ja kumppanillesi juuri näitä asioita.

Seksileluja, hierontaöljyä, mansikoita ja samppanjalasit pöydällä

Haista, maista, kuule, näe ja kosketa

Meillä on luonnostaan viisi aistia, jotka ovat varmastikin sinulle jo tuttuja.

Olet takuulla puraissut sitruunaa ja kokenut, kuinka happo saa ikenet vetäytymään. (Voit kiittää minua tuosta mielikuvasta.)

Olet kenties myös haistellut nupullaan olevaa kukkasta kevätpäivänä ja nauttinut siitä, kuinka tuoksu aktivoi muistoja kesästä, auringosta ja lapsuuden viattomuudesta.

Ja ehkä olet jo ollutkin silmät sidottuna makuuhuoneessa ja leikkinyt sillä, kuinka näköaistin poistaminen tehostaa jäljellä olevia aisteja.

Kaikki aistit voidaan aktivoida tai estää, kun sinä ja kumppanisi varaatte aikaa toistenne hemmotteluun, jolloin luvassa on monia ihania kokemuksia.

Hierontakynttilän öljy tipahtelee käsivarrelle

Onko aisteilla leikkiminen vain esileikkiä?

Sanoitko esileikki? Tiedän tasan tarkkaan mitä tarkoitat. Esileikki on usein termi, jota käytämme toistemme lämmittelystä.

Vuosien ajan käsityksenä oli, että esileikin tarkoituksena on saada mies ja nainen valmiiksi todelliseen seksiin – nimittäin itse penetraatioon.

Onneksi tämä näkemys on kyseenalaistettu. Ensinnäkin vallitseva näkemys intiimistä suhteesta ei ole enää varattu vain miehen ja naisen väliselle suhteelle. Me kaikki tiedämme, että suhde voi olla monenlainen ja monimuotoinen.

Kuten alunperin sanoin, seksi on paljon enemmän kuin pelkkä penetraatio. Minun puolestani voimme edelleen puhua esileikistä, kunhan olemme samaa mieltä siitä, että kyse ei ole vain lämmittelystä, vaan seksin ja nautinnon laajentamisesta.

Onpahan sekin asia nyt käsitelty.

Ja sitten vastatakseni omaan kysymykseeni: Ei, aistileikki ei ole vain esileikkiä. Aisteilla voi leikkiä seksin kaikissa osissa, ja voit vapaasti valita, mistä haluat aloittaa ja mihin lopettaa.

Henkilö juomassa lasillista samppanjaa

Hellävarainen versio

Tarkastellaanpa nyt tarkemmin, kuinka voit herätellä aisteja lempeällä ja aistillisella tavalla. Tämä lähestymistapa saattaa kiinnostaa sinua eniten, jos sinulla ei ole kovin paljoa kokemusta seksileluista ja eroottisista tarvikkeista.

Lempeä aistileikki sopii myös heille, jotka keskittyvät yhteyteen kumppanin kanssa, hitauteen ja välillänne vallitsevan rakkauden kommunikointiin.

Henkilö haistelemassa hierontaöljyn tuoksua pullosta

Silmänaamiot

Silmänaamio on vanha tuttu, mutta hyväksi havaittu. Se on viaton varuste, joka voi tehdä ihmeitä leikeissä. Voit asettaa sen itse silmillesi ja antaa kumppanin tutkia kehoasi.

Voit tehdä saman myös kumppanillesi. Kaikki suudelmat, silitykset, hyväilyt, nuolaisut ja halaukset tuntuvat erityisen intensiivisiltä, kun näköaisti on poissa pelistä.

Henkilö haistelee kukkaa silmät sidottuna

Höyhenkutitin

Toinen suhteellisen viaton ja joskus aliarvostettu seksilelu. Voit hyvin yhdistää pienen höyhenkutittimen silmäsiteen käyttöön ja antaa pehmeän kosketuksen hyväillä kumppanisi paljasta ihoa.

Ryhdy tutkimaan uteliaasti. Ehkä kumppanillasi on erogeeninen alue, jota et ole vielä löytänyt? Anna höyhenen vaeltaa uusilla alueilla. Polvilumpioilla, ranteen sisäpuolella, reisillä, solisluilla ja selkärankaa pitkin - yllättävätkin paikat saavat joskus ihokarvat nousemaan juuri oikealla tavalla.

Musta höyhenkutitin

Hieronta

Hieronnan antaminen tai vastaanottaminen voi olla upea ja aistillinen kokemus, ja sitä varten löytyy monia erilaisia hierontaöljyjä. Ne voivat olla tuoksultaan täysin neutraaleja, mutta voit myös hemmotella sieraimiasi aromeilla, kuten vanilja, jasmiini ja trooppiset hedelmät.

Jotkut öljyt on tarkoitettu yksinomaan vartalon ulkoiseen hierontaan, mutta niistä löytyy myös muunnelmia, kuten Sinful Intiimihierontaöljy, jota voidaan käyttää sukuelinten hierontaan ja hemmotteluun sekä ulkopuolelta että sisältä.

Voit myös käyttää hierontakynttilää, ja niitäkin on saatavilla viettelevän tuoksuisina. Siten pääset nauttimaan leikistä sekä tunto- että hajuaistilla, ja mikäpä sen parempaa!

Kolme erilaista hierontaöljyä pöydällä

Makuliukuvoide

Jos haluat hemmotella myös makuaistia, kannattaa intiimiä hetkiä maustaa kuohuviinillä, makeilla mansikoilla, tummalla suklaalla tai nauttia kehon ainutlaatuisesta mausta.

Voit myös maustaa kokemusta haluamallasi makuliukuvoiteella. Ei sillä, että kehosi luonnollisessa maussa olisi mitään vikaa – ei todellakaan.

Vertaa sitä siihen, että valitset aina vaniljajäätelöä tötteröösi. Jos jonain päivänä mielesi tekeekin suklaata, se ei johdu siitä, että vaniljassa olisi jotain vikaa – sillä suklaa on myös herkullista!

Makuliukuvoide pöydällä yhdessä kuuden mansikan kanssa

Lämpötilalla leikkiminen

Ottamalla viilentäviä tai lämmittäviä elementtejä mukaan leikkiin voit myös saada aistisi liikkeelle. Voit ottaa esille jääpalamuotin ja käyttää leikeissä pieniä jäisiä yllätyksiä, jotka ovat erityisen hyviä viileisiin, mutta tuhmiin väristyksiin suuseksin aikana.

Henkilö, jolla on jääpala suussaan

Voit antaa kylmien pisaroiden tipahdella sukuelimille, reisien sisäpuolelle ja nänneille, kunnes vartalo vavahtelee ilosta. Kokeile myös puhaltamista kylmälle, kostealle iholle. Tuntemukset ja ajatus huulistasi lähellä vartaloa voi kiihottaa onnekasta vastaanottajaa.

Voit myös valita leikkeihin lasisia seksileluja, jotka voidaan laittaa jääkaappiin tai kuumaan veteen ennen käyttöä, jolloin ne saavat aikaan aivan erityisen kiehtovia tuntemuksia.

Henkilö pitelee lasidildoa kasvojensa edessä

Kinky versio

Voit olla varma, että aisteilla leikkimiseen löytyy seksileluja myös niille, jotka haluavat nautintonsa astetta tulisempana.

Siksi sukellamme nyt tuotteisiin, jotka kiusoittelevat aisteja kenties täysin uusilla ja kinkyillä tavoilla.

Piikkipyörät

Piikkipyörää voidaan käyttää samalla tavalla kuin höyhenkutitinta, mutta lempeän sivelyn sijaan ihon poikki liikkuvat pienet terävät piikit.

On täysin sinusta (ja tietysti kumppanistasi) kiinni, kuinka kovaa tai lempeästi piikkejä iholla rullataan. Intensiteetistä riippumatta iho ja aistit heräävät eloon erittäin stimuloivalla tavalla.

Piikkipyörä paljaalla iholla

Nipistimet

Nipistin voi olla stimuloiva, koristeellinen ja tuskallinen. Tutuimmat nipistimet ovat niitä, joita käytetään nänneissä. Voit säätää kuinka tiukasti haluat niiden nipistävän ja nauttia suloisesta tuskasta.

Kun nipistin irrotetaan ja veri virtaa takaisin alueelle, nännit tuntuvat erityisen herkiltä ja ovat vastaanottavaisia hemmottelulle.

Myös klitorikseen tai kivespussiin voidaan kiinnittää nipistimiä, joten kokeilumahdollisuuksia on runsaasti.

Henkilö, jolla on fetissinipistin korvalehdessä

Laita läpsymään!

Jotkut saattavat ajatella, että lyöminen tai piiskaaminen on varattu vain BDSM:ää harjoittaville. Mutta kuten monessa muussakin asiassa, voit räätälöidä pakaroihin osuvat läimäytykset juuri sinulle ja kumppanillesi sopivalle tasolle.

Jos haluat hemmotella korviasi samalla kun pakarat saavat kyytiä, sinun kannattaa tutustua läimäyttimeen. Sen pinta takaa tarkan iskun, joka voi olla sekä rakastava että voimakas. Ja ääni, hyvä lukijani, itse ääni voi olla kiihottava.

Läimäytin ja ihminen alusvaatteissa

Flogger-piiska puolestaan on täydellinen lempeisiin ja kiihottaviin iskuihin. Voit liikutella pitkiä, pehmeitä siimoja kumppanisi keholla ja sukuelimillä kutitellen ja kiusoitellen.

Flogger-piiska osuu henkilön pakaroihin

Sähköleikit

Sähköllä leikkiminen kuulostaa vaaralliselta!

Ymmärrän täysin, jos ajattelet niin. Mutta jos käytät sähköleikkeihin tarkoitettuja seksileluja huolellisesti ja seuraten ohjeita, niin luvassa on runsaasti aistillisia kokemuksia.

Sähköimpulssit kiusoittelevat ja kiihottavat sinua täysin erilaisilla tuntemuksilla kuin esimerkiksi kosketus ja värinä.

Sähköleikkeihin tarkoitettu seksilelu paljaalla iholla

Nauti siitä

Toivon, että innostuit etsimään uusia aistillisia kokemuksia tutuilla tai tuntemattomilla tavoilla.

Nautinnollisia hetkiä!

Seksileluja, hierontaöljyä, liukuvoidetta, kukkia ja samppanjalasit pöydällä

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful