Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Uutiset
Copywriter
Päivitetty viimeksi:16/10/2023

Vapauttavia fantasioita: olen oppinut kuuntelemaan itseäni

Sisällysluettelo

Onko sinulla fantasia, jota et ole vielä toteuttanut, vaikka haluaisitkin? Näin oli myös Jeanetten kohdalla. Hän oli tehnyt kokeiluja hellän bondagen* parissa ja etsinyt uteliaasti uusia elämyksiä, mutta vasta vuonna 2022 hän pääsi kokemaan, millaista oli olla köysimallina.

*Bondage tunnetaan myös nimellä sitominen tai rajoittaminen. Se tarkoittaa kehon kiinnittämistä tiettyyn asentoon, eikä sillä tarvitse olla mitään tekemistä kivun tai hallinnan kanssa.

Loin yhteyden itseeni

Ensimmäinen köysikokemus opetti Jeanettelle, miten tärkeää on huolehtia itsestään.

- Suhtaudun itse asiassa aika moniin asioihin herkkäuskoisesti, ja valitsen aina mieluummin myönteisen ja vastaanottavaisen lähestymistavan. Kyseessä oli myös ensimmäinen kerta, kun olin riggerin sidottavana. Siinä tilanteessa vastaanottavaisuuteni tarkoitti, että minä vain noudatin hänen ideoitaan. Olin utelias ja kokematon, ja halusin kokemusta.

Vasta jälkikäteen Jeanette tajusi, ettei kaikki ollut tapahtunut hänen ehdoillaan.

- Kyse oli enemmän kiinnittämisestä, alistumisesta ja vallasta kuin köysistä. Koska hän oli paljon kokeneempi kuin minä, hänellä oli paljon sellaista tietoa, jota minulla ei ollut. Tunsin itseni enemmänkin lihapalaksi kuin ihmiseksi, eikä se ollut mukavaa.

Siitä lähtien Jeanettelle on ollut tärkeää, että hän kokee jonkinasteista yhteenkuuluvuutta kumppaneidensa kanssa ja voi olla varma, että nämä pitävät häntä tasavertaisena osapuolena.

- Kun minä olen se, joka roikkuu köysissä, silloin olen myös kaiken keskipisteessä ja päätän, kuinka paljon tai kuinka vähän haluan tapahtuvan. Kyseessä on minun kehoni, ja vain minä voin kertoa, miltä se tuntuu. Ammattitaitoinen rigger kunnioittaa tätä. Tällaiset riggerit tietävät, että malli saa aina viimeisen sanan.

Sinut naisellisuuteni kanssa

Ihminen on äärimmäisen haavoittuvainen antautuessaan toiselle ihmiselle, varsinkin kun tällä henkilöllä on valta sitoa sinut. Antautumisessa on kuitenkin voimaa, kun teet päätöksen itse.

Vahvuus on luottamusta siihen, että pystyt ilmaisemaan tarpeesi ja että kumppani suhtautuu vakavasti turvallisuuteesi ja rajoihisi. Tämä tapahtuu ennen kaikkea keskustelemalla rajoista ja toiveista ennen kuin ensimmäistäkään solmua on solmittu. Lisäksi on tärkeää edetä hitaasti ja tutustua toinen toisiinsa.

- Pidän aina itseni puolta, ja on minun vastuullani kunnioittaa omia rajojani. Loppujen lopuksi juuri minun hyvinvointini on ratkaisevaa sen kannalta, että yhteinen kokemuksemme on onnistunut. Sen olen oppinut ajan myötä. Tunnen olevani erityisen sinut naisellisuuteni kanssa nyt, kun olen alkanut pitää puoliani selvin sanoin.

Jeanette on oppinut, minkä tyyppinen sidonta sopii hänelle. Fyysisen vetovoiman lisäksi henkinen vetovoima on oma juttunsa. Enää hän ei suostu tekemään kompromisseja.

- Luolamiesmentaliteetti ei innosta minua yhtään. Haluan kumppanin, joka kyselee ja kuuntelee aktiivisesti. Ei ole kyse siitä, kuka on suurin ja vahvin, vaan tärkeintä on, että kohtaamme toisemme tasavertaisina ennen kuin päätämme aktiivisesti vaihtaa roolia.

Vallan tunne valloittaa

Mitä kokeneemmaksi Jeanette on tullut, sitä enemmän hän on ajautunut köysimallin rooliin. Hän ei halua vain toteuttaa fantasiaansa, vaan olla myös rehellinen itselleen ja tuntea omat rajansa.

- Köysissä ollessani koen sellaisen voiman tunteen, mitä en saa mistään muualta. Koko juttu alkoi uteliaisuudesta, mutta nyt olen havainnut, että köydet innostavat minua seisomaan omilla jaloillani. Se on ollut minulle todellinen oppimisprosessi. Aluksi minun piti oikein ryhdistäytyä huomauttaakseni asiasta, jos jokin köysi oli esimerkiksi liian tiukalla tai sormeni oli puutunut, mutta nyt kerron sen hetkeäkään epäröimättä.

Jeanettelle vallan tunteesta on tullut osa häntä, ja hän hyödyntää sitä aktiivisesti myös jokapäiväisessä elämässään. Aiemmin Jeanetten oli vaikea nostaa asioita puheeksi. Nykyään se sujuu paljon helpommin, koska hän tietää, miten tärkeää on huomioida itsensä kaikessa mitä tekee, olipa kyse sitten työstä tai vapaa-ajasta.

Arvet ovat muistoja

Köysimallina on lähes mahdotonta välttää jälkiä kehossa. Ne voivat olla köysien jättämiä hankaumia, mustelmia tai jopa haavoja, jos tilanne on äitynyt hieman tavallista villimmäksi. Useimmat merkit kuitenkin katoavat itsestään.

- Kun olen köysissä, haluan taistella aktiivisesti vastaan. Selviytymismekanismini käynnistyy, ja se tuntuu ihanalta. Kamppailen nähdäkseni, pääsenkö vapaaksi, ja jossain vaiheessa saatan päättää antautua. Siitä voi jäädä fyysisiä jälkiä, mutta minä näen ne sota-arpina, jotka muistuttavat minua siitä, että puolustin itseäni.

Se on myös merkinnyt sitä, että muut ovat nähneet jäljet ja kysyneet, onko Jeanette satuttanut itsensä. Silloin hän kertoo avoimesti, mistä jäljet ovat syntyneet.

- Useimmat ovat erittäin uteliaita ja haluavat tietää lisää köysimallin työstä. Mutta on myös niitä, jotka suhtautuvat asiaan epäilevästi. He ovat yleensä ihmisiä, jotka tietävät aiheesta etukäteen hyvin vähän. He sekoittavat sen seksiin ja masokismiin ja luulevat, että kyseessä on häiriintynyt valtataistelu, jota minut on houkuteltu kokeilemaan.

Jeanettelle tällaiset ennakkoluulot ovat jo tuttuja, ja hän tietää, että suurin osa niistä on väärää tietoa tai yksinkertaisesti tiedon puutetta.

- Olen todella tyytyväinen siihen, mitä olen tähän päivään mennessä saavuttanut. Köysiyhteisöön kuuluminen on antanut minulle paljon. Harvassa paikassa ihmiset kunnioittavat toisiaan yhtä paljon kuin täällä.

Haluatko lukea myös Absalonista, joka on rigger ja sitoo Jeanetten kuvissa? Löydät artikkelin täältä.

Close up of a leg that has marks from a bondage rope

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful