Fifty Shades of Grey Tease Höyhenkutitin
Fifty Shades of Grey Tease Höyhenkutitin
19,99 €
Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler Product 1
Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler Product 2
Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler  3
Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler Hand 50

Fifty Shades of Grey Tease Höyhenkutitin

4.4 (3)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
19,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Tämä tyylikäs höyhenkutitin, alkuperäiseltä nimeltään Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler, on osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa.

Höyhenkutitin on oivallinen väline viettelyyn ja hellään bondage-leikkiin erityisesti sidonnasta kiinnostuneille aloittelijoille.

Höyhenten kutitus vartalolla herkistää ihoa vastaanottamaan kosketuksia ja suudelmia. Sen avulla esileikkinne on entistä intensiivisempää.

Pitkä kädensija mahdollistaa kutittimen helpon hallinnan ja sen avulla yllät helposti kumppanisi vartalon kaikkiin kolkkiin. Aloita hänen poskiltaan ja jatka aina varpaisiin asti.

Kutitin harmaine höyhenineen on erittäin tyylikäs. Voit yhdistää kutittimen käytön kumppanisi silmien sitomiseen saadaksenne vieläkin nautinnollisemman käyttökokemuksen.

Tiedot

MATERIAALI: Höyhenet, muovi.
PITUUS: Noin 37 cm, josta varsi 27 cm.
LEVEYS, VARSI: 6-10 mm.
PAINO: 15 g.

TUOTENUMERO: 13122.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Kutitteluleikki

Olemme nyt kokeilleet höyhentä muutaman kerran ja vaimo pitää sen hellää kutittelua erittäin houkuttelevana, kun hän makaa silmät sidottuina. Olemme myös leikkiä niin, että hän on kahlittuna ja se vain antaa lisäpotkua, sillä minulla, joka kuljetan höyhentä, on kaikki hallinta. Se on pehmeä ja mukavan pituinen, joten voitseistä sängyn vieressä ja käyttää sitä kumppaniisi. Ehdottomasti kiva pieni lelu. Lue lisää

-
5 4 1
Sensuelli

Hellävaraiseen sidontaan se on täydellinen.

-
5 4 1
Pehmeä yllätys

Silmät sidottuina, kädet kahlittuna.. Hellävarainen hieronta ja paljon leikkimistä, jota seurasi pieni kiusoitteleva kutittelu. Todella hyvä laatu, kaunis muotoilu ja todella pehmeät ja hyvät sulat. Kädensijassa on hyvä pituus, joten yllät useampaan paikkaan, jolloin leikistä tulee entistäkin jännittävämpää. Hyvä ystäväleikkiin, sekä miehelle että naiselle! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi