Masturbaattorit

Täältä löydät käsikäyttöiset itsetyydyttimemme, joita myös masturbaattoreiksi kutsutaan. Etsitpä sitten aidonkaltaista, yhdyntää simuloivaa tuotetta tai neutraalimpaa ja huomaamattomampaa masturbaattoria, täältä löydät etsimäsi.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Arcwave (3)
B Swish (1)
baseks (2)
Bathmate (1)
CalExotics (4)
Dansex (3)
Doc Johnson (20)
Dorcel (2)
Fantasy X-tensions (1)
Fist It (1)
Fleshlight (4)
Hustler (2)
Kiiroo (8)
LoveBotz (2)
Loving Joy (2)
Malesation (2)
Mr. Membr (22)
Mystim (2)
Palm-Tec (1)
PDX Elite (4)
PDX Male (1)
PDX Plus (2)
Perfect Fit (2)
Pipedream Extreme Toyz (5)
Romp (2)
Satisfyer (9)
Screaming O (1)
Shots Toys (1)
Sinful (14)
SLT (1)
Sono (1)
Spider (1)
Svakom (2)
TENGA (101)
The Handy (1)
Topco (1)
You2Toys (2)
Pituus
Materiaali
ABS-muovi (6)
Elastomeeri (28)
Hydro Active TPE (1)
Polyetyleeni (3)
Silikoni (12)
TPE (160)
TPR (19)
Ominaisuudet
Hollow (17)
Kauko-ohjattava (2)
Ladattava (15)
Lämpötoiminto (1)
Matkalukko (2)
Paristokäyttöinen (2)
Realistic (34)
Säädettävä (12)
Sovelluksella ohjattava (4)
Splashproof (3)
Squirting (1)
Suction Cup (3)
Thrusting Function (4)
Vacuum Function (42)
Vesitiivis (9)
Vibrating (14)
Virtual Reality App (1)
Näytä kaikki 242 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 242 tuotteesta
Näytä lisää

Masturbaattorit nautinnollisen tuhmiin soololeikkeihin

Anna kädelle tauko

Itsetyydytys on ihanaa ja vieläpä terveellistä, sillä seksuaalinen tyydytys saa aikaan varsinaisen positiivisen hormonimyrskyn vartalossamme. Se saa meidät kokemaan enemmän tyytyväisyyden ja onnellisuuden tunteita. Siksi ei olekaan yhtään hullumpi idea nauttia omasta vartalostaan vaikkapa suihkun aikana tai milloin nyt sitä mieluiten teetkin.

Vaan aina silloin tällöin on mukavaa antaa omalle kädelle tauko ja nauttia pienestä vaihtelusta itsetyydytysrutiinissa. Masturbaattorin avulla saat erilaisia kokemuksia stimuloidessasi itseäsi. Ihan perusversiollakin pääsee nauttimaan aivan erilaisista tuntemuksista kuin pelkän käden avulla.

Tästä kategoriasta löydät kauppamme suosituimmat masturbaattorit, joita voi käyttää itsetyydytyksen piristämiseen aina kun siltä tuntuu. Valitse monenlaisista eri versioista ja löydä oma suosikkisi vaikkapa Pipedreamin huikean aidonkaltaisista malleista tai Fleshlight Girls ja Fleshjack -tuotesarjojen itsetyydyttimistä, jotka ovat tarkkoja kopioita tunnettujen pornotähtien intiimialueista.

Masturbaattorit, munat ja holkit

Kun haluat antaa itsellesi elämyksiä, masturbaattorin kokeileminen voi hyvinkin olla oikea tapa lähestyä asiaa. Niiden avulla voit nimittäin nostaa oman kivan laatua huomattavasti. Kysymys kuuluukin, millainen lelu kannattaisi hankkia?

Tarjolla on monia erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla lisästimulaatio on taattua. Eräät suosituimmista miesten masturbaattoreista ovat myös todella yksinkertaisia ja muistuttavat muodoltaan tavallista kananmunaa. TENGA Egg -munien sisäpuolella on kiihottava kuviointi, joka hieroutuu penistä vasten käytön aikana saaden aikaan ihanaa nautintoa. Vaikka munat onkin suunniteltu kertakäyttöisiksi, voi niitä käyttää useitakin kertoja kunhan käsittelee niitä varovaisesti ja puhdistaa ne huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen.

Jos TENGA Egg ei ole juuri sinun makuusi, kokeile vaikkapa Fuck Me Sillyn aidonkaltaiseksi muotoiltua tekovaginaa tai -anusta, vedellä täytettävää WaterWomania tai erilaisia itsetyydytysholkkeja, joiden avulla saat varmasti upeaa vaihtelua itsetyydytykseen.

Käytä suosikkiasi yksin tai yhdessä kumppanin kanssa

Itsetyydytys on hyvä tapa niin sinkuille kuin parisuhteessa oleville. Masturbaattorista saa ilon irti yksinkin, mutta mikään ei estä ottamasta sitä mukaan myös yhteisiin parileikkeihin, jolloin touhusta saa usein vieläkin enemmän irti. Nauti kumppanisi liikutellessa holkkia edestakaisin peniksesi päällä tai kokeilkaa molemmista päistä avonaista tuotetta suihinoton apuvälineenä. Kokemus on takuuvarmasti tavallista nautinnollisempi.

Jos masturbaattorit eivät kuitenkaan tunnu kiinnostavilta vaihtoehdoilta, verkkokaupastamme löytyy monenlaisia muitakin tuotteita, joihin kannattaa tutustua. Tutustu ainakin penisvibraattoreihin, eturauhashierojiin ja erilaisiin keinovaginoihin ja -anuksiin. Jos kaipaat jotain tuliterää ja teknistä, erilaiset itsetyydytyskoneet ja Virtual Reality -seksilelut päivittävät nautintosi tälle vuosituhannelle. Valikoimassamme on seksileluja niin soolokäyttöön kuin pariskunnillekin. Jos etsitte uusia tuotteita yhdessä käytettäväksi, kannattaa valikoimaan tutustua yhdessä, jolloin jo pelkkä seksilelujen shoppailu voi nostattaa mukavasti makuuhuoneen lämpötilaa. Mikään ei estä myöskään hankkimasta soolotuotteita molemmille ja käyttämästä niitä yhdessä osana kiihottavaa esileikkiä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi