TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Fetissiseksilelut

Tervetuloa Sinful.fi:n kinkyyn nurkkaukseen, josta löydät monenlaisia fetissiseksileluja. Valikoimamme sisältää laajalti erilaisia bondage ja BDSM sopivia tuotteita. Fetissiseksilelut sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille. Piristäkää seksielämäänne esimerkiksi silmänaamiolla, käsiraudoilla, fetissiasuilla tai läimäyttimillä. Kokeneemmille on tarjolla myös sähköseksileluja, seksikoneita, levittimiä ja monenlaisia muita kinkyjä tuotteita.

Löydä kaikki fetissiseksilelusi täältä

Mitä fetissi tarkoittaa?

Sanalla “fetissi” on ollut aikojen saatossa erilaisia merkityksiä, jotka eroavat toisistaan jossain määrin. Sen määrittelyssä on ollut paljon subjektiivisuutta ja sitä on yritetty raamittaa varsin aggressiivisestikin mm. lääketieteen taholta. Fetisseistä puhutaan kuitenkin nykyisin jo paljon hyväksyvämmin myös valtavirrassa, ja me täällä Sinfulilla olemme pitkälti sitä mieltä, että jokaisesta meistä löytyy fetisisti - kyse on vain sen löytämisestä.

Fetissillä tarkoitetaan seksuaalista mieltymystä esineisiin tai vartalon osiin, joita ei tavanomaisesti pidetä kiihottavina. Ajan kuluessa sanan perusajatusta on tulkittu eri tavoin ja siitä johtuu myös se, että nykyisinkin ihmiset kokevat ajatuksen fetisseistä eri tavoin.

Joillekin fetissi tarkoittaa sidontaleikkejä. Toisille sadomasokismi ja fetissi ovat saman kolikon eri puolia. Fetissi voi olla kaikkea, mitä ihmiset pitävät “erilaisena”, joten lopulta vain mielikuvitus on rajana. Siksi myös fetissiseksilelujen markkinat ovat valtavat. Olipa kiinnostuksen kohteesi bondage, aistileikit tai dominanssiroolileikit, tarjolla on sinulle sopivia fetissiseksileluja. Tai kenties etsit tarvikkeita sähköseksiin, sondaamiseen tai siveysleikkeihin? Siinäkin tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan.

Aiemmin fetissifantasiat olivat jotain, mitä piiloteltiin suljettujen ovien takana. Se on toki ihan ymmärrettävää, sillä ihmisille on luontaisesti vaikeaa ymmärtää erilaisuutta. Mutta onneksi tässä suhtautumisessa on nähtävissä selkeää muutosta. Suomalaisista on tullut avoimempia ja huomattavasti ymmärtäväisempiä mitä tulee seksifantasioihin - ja siitä on kiittäminen ainakin osin sitä, että meistä on tullut leikkisämpiä makuuhuoneen puolella. Fetissiseksileluja löytyy nykyisin hyvin monen ihmisen toivelistalta, ja niinpä me pyrimme pitämään seksivälineiden valikoimamme ajan tasalla ja kattavana, jotta voisimme palvella mahdollisimman monen tarpeita.

Fetissiseksilelut antavat seksielämällesi uutta maustetta

On olemassa monenlaisia tapoja tuoda uutta jännitettä makuuhuoneeseen. Yksi niistä on kinkyt leikit fetissiseksileluilla. Tarjolla on valtavasti erilaisia mahdollisuuksia toistenne haastamiseen, mutta kannattaa muistaa, että fetissileikkien kantavana voimana on aina luottamus. Se on nimittäin ehdoton edellytys onnistuneille kokemuksille, olipa kyseessä sitten sidontaleikit, dominanssi tai mikä tahansa muu.

Bondagessa toinen osapuoli ottaa ohjat käsiinsä ja toinen antautuu. Kumpikin rooli voi olla uskomattoman kiihottava, jos onnistuu rentoutumaan ja antautumaan kokemukselle. Ajatuksena on, että toinen rajoittaa toisen kykyä liikkua joko osittain tai kokonaan. Joitakin kiihottaa alistuminen toisen valtaan ja oman liikkumisen rajoittaminen, kun taas toisia sytyttää dominanssi ja toisen hallitseminen.

Sidontaleikkeihin sopii hyvin myös silmänaamion käyttö, jolloin muut aistit pääsevät osaksi leikkiä. Silloin kosketukset tuntuvat entistäkin voimakkaammilta ja toisen seuraavaa liikettä odottaa vieläkin enemmän. Dominanssiin soveltuvat myös erilaiset strap-onit, joiden avulla voitte kääntää tavanomaiset roolinne toisin päin ja nauttia toisistanne uudella tavalla.

Fetissiseksileluista löytyy myös erilaisia piiskoja ja läimäyttimiä, joita käytetään piiskausleikeissä. Kipu on yksi aistileikkien elementti, joka jakaa mielipiteitä aika vahvasti, mutta olipa siitä mitä mieltä tahansa, joillekin se on olennainen osa nautintoa. Piiskauksen ja muiden kipua aiheuttavien lelujen kiihottavuuden takana on sekä leikin psykologinen ulottuvuus että itse aistituntemukset. Jotkut leikkivät kevyesti, kun taas toisille jälkien jääminen ihoon on olennainen osa nautintoa.

Löydä uudet lempilelusi Sinful.fi:stä

Sinful-seksilelukauppaan tutustuessasi sinun ei tarvitse pelätä, ettei tarjolla olisi juuri sitä mitä etsit. Olemme käyttäneet runsaasti aikaa löytääksemme laadukkaita fetissiseksileluja ympäri maailmaa ja varmistuaksemme, että ne täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Olemme auttaneet Pohjoismaiden asukkaita saamaan entistäkin enemmän irti seksielämästään jo vuodesta 2008 alkaen. Siksi meille on myös äärimmäisen tärkeää, että valikoimastamme löytyy fetissiseksileluja jokaiseen makuun. Kinkyjen lelujen maailmasta löytyy paljon sellaista, joka on täysin tuntematonta vaniljaseksin ystäville, joten on ihan ymmärrettävää, että leluista saattaa tulla kysyttävää mieleen. Siinä tilanteessa kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä osaavaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme, josta saat varmasti etsimäsi vastaukset. Yhteyttä kannattaa ottaa myös siinä tapauksessa, ettei valikoimasta löydy heti sitä tuotetta, jota etsit. Silloin voimme selvittää, josko voisimme ottaa sen valikoimaamme.

Jos olet etsimässä ensimmäisiä kinkympiä lelujasi, kannattaa tutustua esim. bondage-setteihin ja käsirautoihin sekä aloittelijoille suunnattuihin piiskoihin. Tarjolla on myös erilaisia piikkipyöriä, nipistimiä ja imukuppeja nänneille sekä fetissiasuja. Kokeneemmille puolestaan löytyy monenlaisia hardcore-vaihtoehtoja erilaisista suukapuloista, levittimistä, dilataattoreista ja seksikoneista sähköseksileluihin ja siveysvöihin. Fetissiseksilelujen käytössä on hyvä huolehtia terveestä järjestä sekä siitä, että leluja käyttää oikein, eikä esim. sidottua henkilöä saa koskaan jättää yksin. Jos sinulla on kysyttävää tuotteidemme käytöstä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful