Tervetuloa Sinfuliin

Sinful on Pohjoismaiden suurin seksileluihin erikoistunut verkkokauppa. Olemme inspiroineet Pohjolaa parempaan ja leikkisämpään seksielämään jo vuodesta 2008 lähtien. Tiimimme koostuu yli 140 työntekijästä, jotka työskentelevät Tanskan Aarhusissa sijaitsevalla pääkonttorillamme sekä varastollamme.

Sinfulille on myönnetty Børsenin Gazelle-palkinnot vuosina 2015-2021 sekä tanskalainen verkkokauppapalkinto vuoden erityisenä menestystarinana vuonna 2017 ja parhaana vientiyrityksenä vuonna 2018.

Missio

Missiomme on inspiroida ihmisiä parempaan seksielämään. Haluamme tuoda kaikkien arkeen lisää rakkautta, läheisyyttä ja intiimiyttä. Suhtaudumme intohimoisesti siihen leikkisyyteen, jota seksilelut ja eroottiset tuotteet voivat saada aikaan, ja työskentelemme päivittäin inspiroidaksemme ihmisiä leikkimään enemmän.

Haluamme auttaa mahdollisimman monia saamaan paremman seksielämän. Pyrimme myös antamaan asiakkaillemme mahdollisimman hyviä kokemuksia aina kun he asioivat kanssamme. Tiedämme valtavasti seksileluista, ja sitä tietoutta jaamme mielellämme myös sinulle, kun haluat rikastuttaa rakkaus- ja seksielämääsi.

Voit katsoa Sinfulista kertovan videon, joka on tekstitetty suomeksi. Jos tekstitys ei näy, klikkaa videon painiketta "Tekstitykset".

Henkilöt Sinfulin takana

Sinfulin perustivat Mathilde Mackowski ja Tonny Andersen vuonna 2008. Sinful sai alkunsa unelmana ihmisten inspiroimisesta parempaan, leikkisämpään seksielämään sekä parhaiden tuotteiden ja parhaan mahdollisen opastuksen tarjoamisesta asiakkaille. Tehokaksikko työskenteli määrätietoisesti, yhä enemmän ja enemmän työntekijöitä palkattiin ja yritys kasvoi kasvamistaan. 10 vuotta myöhemmin unelmasta on tullut totta. Inspiroimme päivittäin ihmisiä nauramaan enemmän, leikkimään enemmän ja rakastamaan enemmän. Olemme siitä ylpeitä, ja sillä tiellä haluamme jatkaa vastakin.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi