Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

We-Vibe

Suosittujen parivibraattoriensa ansiosta We-Vibe on yksi maailman suosituimmista ylellisiä seksileluja valmistavista tuotemerkeistä. Markkinat mullistanutta We-Vibe -parivibraattoria voi käyttää rakastelun aikana. Lisäksi tuotemerkiltä löytyy monenlaisia klitorisvibraattoreita ja erilaisia sovelluksella ohjattavia vibraattoreita, joista on iloa niin naisille, miehille kuin pareillekin.

We-Vibe mullisti parien seksilelumarkkinat

We-Vibe on täydellinen parivibraattori

Oletko jo tutustunut We-Vibe -parivibraattoriin? Jos et, on syytä korjata tilanne. Tämä pieni seksilelu nimittäin mullisti seksilelumarkkinat nähdessään päivänvalon vuonna 2008. Kanadalainen aviopari Bruce ja Melody perustivat brändin, sillä he halusivat kehittää ympäristöystävällisen ja korkealaatuisen tuotteen, joka tuottaisi nautintoa molemmille osapuolille yhdynnän aikana. Ja siinä he totisesti onnistuivat. Nykyisin brändi on yksi markkinoiden suosituimmista seksileluvalmistajista, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa yllättävien ja tehokkaiden tuotteidensa ansiosta.

We-Vibe -parivibraattori on siinä mielessä erilainen tuote, että sitä voi käyttää yhdynnän aikana. Nainen asettaa sen toisen pään emättimensä sisälle. Koska tuote on U:n muotoinen, se istuu hyvin paikallaan ja stimuloi naisen klitorista ja G-pistettä samanaikaisesti. Silti se jättää tarpeeksi tilaa, jotta miehen penis mahtuu samalla emättimeen, ja mies tuntee nautinnollisen värinän työntöjensä aikana. Monet parivibraattorit kuten kiihotinkuulat ja penisrenkaat kiihottavat "vain" ulkoisesti tai "vain" toista osapuolta. We-Viben myötä saatte monenlaisia leikkimahdollisuuksia sekä uudenlaista sisäistä nautintoa teille molemmille.

Sama tuote, monta eri versiota

Tuotemerkin suositusta parivibraattorista on aikojen saatossa valmistettu monenlaisia eri versioita, joiden tekniikka ja muotoilu on kehittynyt versiosta toiseen. Varhainen malli, We-Vibe 2, oli "yksinkertainen" malli (tai no, niin yksinkertainen kuin täysin uraauurtava tuote voi olla). Sitä ohjattiin itse vibraattorin kautta. Vaikka ohjaustavat ovat muuttuneet mallien mukana, kaikille versioille on yhteistä se, että niitä voi ohjata itse vibraattorissa olevan painikkeen kautta. We-Vibe 3 on muodoltaan samanlainen kuin 2, mutta sitä ohjataan pienen kaukosäätimen avulla.

We-Vibe 4 erottuu joukosta materiaaliensa ja muotoilunsa puolesta, sillä molempia on kehitetty aiempiin malleihin verrattuna. Siitä voi valita pelkästään älypuhelinsovelluksella ohjattavan version tai vaihtoehtoisesti sekä sovelluksella että kaukosäätimellä toimivan tuotteen. Tarjolla on myös Classic, jonka muotoilu on jälleen sama kuin 2:ssa, mutta se on valmistettu samoista materiaaleista kuin 4 ja sitä voi ohjata sekä sovelluksella että kaukosäätimellä. Toistaiseksi uusin versio on Sync, jossa käytettävyyttä on parannettu erityisesti muotoilun suhteen, sillä siinä U:n kaarteessa on kaksi niveltä, jotka voi asettaa haluamaansa asentoon, jolloin tuote mukautuu paremmin käyttäjänsä anatomiaan.

Tuotteet sopivat myös soololeikkeihin

"Entäs me, joilla ei ole kumppania? Onko meille tarjolla mitään?" Lyhyt vastaus: kyllä. Pareille suunnatun version suuren suosion jälkeen kanadalaisen pariskunnan ideat lähtivät uusille urille. He halusivat jatkaa klassisen parivibraattorin kehittämistä, mutta he olivat myös kiinnostuneita laajentamaan tuotevalikoimaansa, jotta yhä useammat ihmiset voisivat nauttia heidän tehokkaasta teknologiastaan ja sen aikaansaamista ihanista värinöistä. Niinpä viime vuosien aikana olemme voineet tuoda Sinful.fi-verkkokauppaan uudenlaisia ja -muotoisia We-Vibe -tuotteita.

Nämä uudet tuotteet muistuttavat klassisia dildovibraattoreita, klitorisvibroja ja pupuvibraattoreita. Uudet tuotteet on valmistettu yhtä laadukkaista materiaaleista kuin alkuperäiset parivibraattoritkin, ja ne käyttävät samaa teknologiaa, joten osaa voi esim. käyttää sovelluksen kautta. Uusien tuotteiden joukosta löytyy mm. testejä voittanut suosittu klitoriskiihotin Touch. Sitä voi käyttää hyvin soololeikkeihin, mutta se soveltuu yhtä lailla osaksi kiihottavaa esileikkiä kumppanin kanssa. Tuotemerkiltä löytyy myös G-pistevibraattori Rave ja rabbit-vibraattori Nova. Molemmat tuotteet on muotoiltu ergonomisesti, jotta ne osuvat G-pisteeseen ja klitorikseen täydellisesti, joten niiden kanssa leikkiessä käyttäjälle on luvassa erityisen voimakkaita orgasmeja.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful