TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Lehdistö

Jos haluat liittyä lehdistölistallemme, toivot haastattelua tai sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen pr@sinful.com.

Sinful on Pohjois-Euroopan suurin seksileluihin erikoistunut verkkokauppa. Olemme Tanskan nopeimmin kasvavien yritysten joukossa ja voittaneet sen johdosta jo kahdeksana peräkkäisenä vuonna Børsenin Gazelle-palkinnon. Kansainvälinen tiimimme koostuu yli 180 työntekijästä, jotka työskentelevät päivittäin Tanskan Aarhusissa sijaitsevalla pääkonttorillamme ja varastollamme innostaakseen asiakkaitamme kohti parempaa ja leikkisämpää seksielämää.

Sinful on palkittu

  • Børsenin Gazelle-palkinnolla vuosina 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 ja 2022
  • XBIZ Europa Awardsin vuoden verkkokauppiaan palkinnolla vuonna 2021
  • Tanskalaisella verkkokauppapalkinnolla parhaana vientiyrityksenä vuonna 2018
  • Tanskalaisella verkkokauppapalkinnolla vuoden erityisenä menestystarinana vuonna 2017

Markkinamme

Suomi - Tanska - Ruotsi - Norja - Iso-Britannia - Ranska - Saksa - Alankomaat - Belgia - Itävalta - Sveitsi

Leikkisä seksielämä

Sinfulin missio perustuu siihen, että jokaisella on oikeus leikkisään seksielämään. Siksi inspiroimme ihmisiä luomaan arjen keskelle lisää tilaa rakkaudelle, läheisyydelle ja intiimiydelle. Suhtaudumme intohimolla leikkisyyteen, seksileluihin ja eroottisiin tuotteisiin, joiden avulla jokainen voi kokea ihania, hauskoja ja nautinnollisia elämyksiä.

Haluamme auttaa mahdollisimman monia saavuttamaan unelmiensa seksielämän, ja teemme kovasti töitä sen eteen – joka ikinen päivä.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman hyvän ja turvallisen kokemuksen aina, kun he asioivat kanssamme. Tiedämme valtavasti seksileluista, ja sitä tietoutta jaamme mielellämme myös eteenpäin kaikille, jotka haluavat rikastuttaa rakkaus- ja seksielämäänsä.

Yksi, kaksi, monta

Sinfulin perustivat yhteistyökumppanit Mathilde Mackowski ja Tonny Andersen vuonna 2008. Yritys sai alkunsa unelmasta inspiroida ihmisiä kohti parempaa ja leikkisämpää seksielämää sekä halusta tarjota parhaita tuotteita ja parasta mahdollista opastusta asiakkaille.

Kovalla työllä ja päättäväisyydellä piskuisesta kahden hengen hankkeesta on nyt tullut yksi Tanskan nopeimmin kasvavista yrityksistä, joka työllistää yli 180 henkilöä. Unelma on siis toteutunut, sillä innostamme päivittäin ihmisiä nauramaan, leikkimään ja rakastamaan enemmän – ja näin tulemme tekemään jatkossakin.

Intohimosta tuotteisiin

Intohimoinen suhtautuminen tuotteisiimme on epäilemättä yksi niistä tekijöistä, jotka ovat siivittäneet Sinfulin oman alansa suurimmaksi verkkokaupaksi Pohjois-Euroopan alueella. 

Valitsemme myymämme tuotteet huolellisesti messuilta ja valmistajilta eri puolilta maailmaa.  Lisäämme kauppaan jatkuvasti uusia tuotteita, ja otamme aina asiakkaidemme toiveet huomioon valitessamme tuotteita myyntiin.

Tarjoamme asiakkaillemme monien eri tuotemerkkien tuotteita, minkä lisäksi meillä on omia suosittuja tuotesarjoja, joita saa ainoastaan Sinfulista. Tunnemme hyvin niin seksilelumarkkinat kuin asiakkaidemme toiveetkin, joten pystymme arvioimaan, millaisia tuotteita ja kehitystä toimiala kaipaa. Siksi olemme äärimmäisen ylpeitä omista tuotemerkeistämme, joiden uskomme olevan mukana mullistamassa seksilelualaa koko maailmassa. 

Hyvä tarina

Yksi niistä elementeistä, jotka vievät Sinfulia eteenpäin maailmalla ja takaavat yrityksen jatkuvan kasvun, on keskittyminen hyvään sisältöön. Tiedämme, että julkisuus on merkittävässä roolissa viestimme välittämisessä maailmalle, ja siksi panostamme tiedottamiseen.

Laadimme ja lähetämme säännöllisesti lehdistötiedotteita, jotka tuovat leikittelevää ja hauskaa näkökulmaa seksiin ja seksileluihin sekä hymyn lukijoiden huulille.

Yhteiskuntavastuu

Me Sinfulilla olemme alusta lähtien pitäneet kunnia-asiana sitä, että seksilelutuotteiden ja seksitietoisuuden markkinajohtajina voimme tarjota pohjoismaalaisille työkaluja ja tietoa terveellisemmän ja leikkisämmän seksielämän saavuttamiseksi. Olemme myös tietoisia siitä, että käyttämillämme tuotemateriaaleilla, paristoilla ja seksilelujen käytöllä ylipäänsä on ympäristöä kuormittava vaikutus. Siksi olemme aloittaneet terveys- ja ympäristösuunnitelman toteuttamisen tavoitteenamme pyrkiä kohti ympäristövastuullisempaa liiketoimintaa.

Käytännöt ja raportointi

Lataa Sinfulin kestävyysraportti:

  • 2021 (englanninkielinen)
  • 2022 (englanninkielinen)

Sinful on YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteen (UNGC) jäsen.

Ilmiantojärjestelmä

Siirry Sinfulin ilmiantojärjestelmään

Lataa Sinful-logo
Lataa kuvia Sinfulin perustajasta
Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful