Lovense

Lovense on mullistanut markkinat teledildonic-teknologiansa avulla. Lovense-tuotteet kommunikoivat toistensa kanssa langattoman verkon kautta, joten sinä ja kumppanisi voitte stimuloida toisianne pitkienkin välimatkojen päästä.

Myydyimmät tuotteet

Lovense-älyseksilelut vievät jalat alta

Mikä Lovense on?

Jos Lovense on sinulle tuntematon suuruus, olet kyllä missannut jotain suurta! Seksilelutuotemerkki perustettiin Hong Kongissa vuonna 2009, ja siitä eteenpäin nousu on ollut huimaa. Lovense on erikoistunut etäkäyttöisiin seksileluihin, joita voi käyttää älypuhelinsovelluksen avulla.

Lovensen varmasti tunnetuin tuote on vuonna 2015 lanseerattu Lush-vibraattori, joka voi kiihottaa kumppanisi ekstaasiin. Älypuhelimeen asennetun sovelluksen avulla voit ohjata sen värinää joko langattoman verkkoyhteyden tai Bluetoothin kautta. Niinpä Lushia voit käyttää myös julkisilla paikoilla muiden ihmisten joukossa, mikä on monista todella jännittävää ja kiihottavaa. Julkiset mutta silti salaiset leikit tuovat lisäulottuvuuden parisuhteeseen, ja koska vibraattori on varsin hiljainen, ei kukaan saa tietää, että vaatteiden alta löytyy jotain tuhmaa. Vibraattorissa on miltei loputon määrä erilaisia värinävaihtoehtoja, joten voit ohjata kumppanisi nautintoa todella tarkasti.

Hush -tapin avulla voitte tehdä samaa, mutta anaalisesti. Sen pehmeä materiaali ja monet värinäasetukset tarjoavat todella ainutlaatuista anaalistimulaatiota. Hush-tapista on saatavilla erikokoisia vaihtoehtoja, joten siitä voi hankkia version niin aloittelijalle kuin kokeneellekin konkarille.

Lovense: Täydellinen valinta pariskunnille

Lovense on perustamisestaan alkaen laittanut kaiken peliin tullakseen maailman suosituimmaksi sovelluksella ohjattavien seksilelujen valmistajaksi. Ja siinä he ovat epäilemättä onnistuneet. Lovensen ainutlaatuiset tuotteet ovat osoittautuneet todella suosituiksi ympäri maailman, eikä suosion syytä ole vaikea ymmärtää. Lovense valmistaa korkealaatuisia seksileluja, joita asiakkaiden on helppo käyttää.

Jos matkustatte paljon ja olette siksi usein erossa toisistanne, kannattaa kokeilla Maxia ja Noraa. Max on masturbaattori miehille. Se voi väristä ja imuttaa monilla erilaisilla tavoilla. Lisäksi se voi kommunikoida Noran kanssa, joka on naisille suunnattu rabbit-vibraattori. Niinpä mies voi käyttää omaa tuotettaan, jolloin sen liikkeet välittyvät sovelluksen kautta naisen rabbit-vibraattoriin.

Maxin ja Noran avulla voitte nauttia toisistanne vaikka olisitte omilla puolillanne maapalloa! Nora on varustettu pyörivillä helmillä, jotka liikkuvat eri tavoilla ja tarjoavat ainutlaatuista g-pistestimulaatiota. Näitä liikkeitä voi ohjata niin Maxilla kuin suoraan sovelluksen kautta älypuhelimellakin. Voit myös antaa puhelimesta kuuluvan musiikin ohjata Noran liikkeitä.

Parhaita seksileluja etäsuhteisiin

Lyhyesti sanottuna Lovense-tuotemerkin seksilelut ovat täydellinen valinta pariskunnille, jotka ovat uteliaita ja haluavat kenties ottaa askeleen pidemmälle perinteisten seksilelujen maailmasta. Tarvitsette vain internet-yhteyden joko älypuhelimen, tabletin tai Windows- tai Mac-tietokoneen välityksellä. Sitten voit aloittaa älykkäiden Lovense-seksilelujen käytön joko yksin tai kumppanisi kanssa.

Riippumatta välimatkan pituudesta välillänne, Lovense-seksilelut kommunikoivat keskenään ja niiden avulla pääsette aivan kiinni toisiinne. Jos haluatte nähdä toisenne lelujen käytön aikana, voitte käyttää videochattia samalla ja seurata, miten yhteinen nautintonne etenee.

Jos Lovense-tuotteiden käytön suhteen on jotain epäselvää, voitte ilman muuta olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa olemme aina valmiita auttamaan. Koskipa kysymykset tuotteiden ominaisuuksia, akkuja tai niiden yhteensopivuutta eri älypuhelimien kanssa, voimme varmasti olla avuksi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi