TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Lovense

Lovense on mullistanut markkinat teledildonic-teknologiansa avulla. Lovense-tuotteet kommunikoivat toistensa kanssa langattoman verkon kautta, joten sinä ja kumppanisi voitte stimuloida toisianne pitkienkin välimatkojen päästä.

Lovense-älyseksilelut vievät jalat alta

Mikä Lovense on?

Jos Lovense on sinulle tuntematon suuruus, olet kyllä missannut jotain suurta! Seksilelutuotemerkki perustettiin Hong Kongissa vuonna 2009, ja siitä eteenpäin nousu on ollut huimaa. Lovense on erikoistunut etäkäyttöisiin seksileluihin, joita voi käyttää älypuhelinsovelluksen avulla.

Tuotemerkin varmasti tunnetuin tuote on vuonna 2015 lanseerattu Lush-vibraattori, joka voi kiihottaa kumppanisi ekstaasiin. Älypuhelimeen asennetun sovelluksen avulla voit ohjata sen värinää joko langattoman verkkoyhteyden tai Bluetoothin kautta. Niinpä Lushia voit käyttää myös julkisilla paikoilla muiden ihmisten joukossa, mikä on monista todella jännittävää ja kiihottavaa. Julkiset mutta silti salaiset leikit tuovat lisäulottuvuuden parisuhteeseen, ja koska vibraattori on varsin hiljainen, ei kukaan saa tietää, että vaatteiden alta löytyy jotain tuhmaa. Vibraattorissa on miltei loputon määrä erilaisia värinävaihtoehtoja, joten voit ohjata kumppanisi nautintoa todella tarkasti.

Hush -tapin avulla voitte tehdä samaa, mutta anaalisesti. Sen pehmeä materiaali ja monet värinäasetukset tarjoavat todella ainutlaatuista anaalistimulaatiota. Hush-tapista on saatavilla erikokoisia vaihtoehtoja, joten siitä voi hankkia version niin aloittelijalle kuin kokeneellekin konkarille.

Täydellinen valinta pariskunnille

Lovense on perustamisestaan alkaen laittanut kaiken peliin tullakseen maailman suosituimmaksi sovelluksella ohjattavien seksilelujen valmistajaksi. Ja siinä he ovat epäilemättä onnistuneet. Tuotemerkin ainutlaatuiset tuotteet ovat osoittautuneet todella suosituiksi ympäri maailman, eikä suosion syytä ole vaikea ymmärtää. Lovense valmistaa korkealaatuisia seksileluja, joita asiakkaiden on helppo käyttää.

Jos matkustatte paljon ja olette siksi usein erossa toisistanne, kannattaa kokeilla Maxia ja Noraa. Max on masturbaattori miehille. Se voi väristä ja imuttaa monilla erilaisilla tavoilla. Lisäksi se voi kommunikoida Noran kanssa, joka on naisille suunnattu rabbit-vibraattori. Niinpä mies voi käyttää omaa tuotettaan, jolloin sen liikkeet välittyvät sovelluksen kautta naisen rabbit-vibraattoriin.

Maxin ja Noran avulla voitte nauttia toisistanne vaikka olisitte omilla puolillanne maapalloa! Nora on varustettu pyörivillä helmillä, jotka liikkuvat eri tavoilla ja tarjoavat ainutlaatuista g-pistestimulaatiota. Näitä liikkeitä voi ohjata niin Maxilla kuin suoraan sovelluksen kautta älypuhelimellakin. Voit myös antaa puhelimesta kuuluvan musiikin ohjata Noran liikkeitä.

Parhaita seksileluja etäsuhteisiin

Lyhyesti sanottuna Lovense-tuotemerkin seksilelut ovat täydellinen valinta pariskunnille, jotka ovat uteliaita ja haluavat kenties ottaa askeleen pidemmälle perinteisten seksilelujen maailmasta. Tarvitsette vain internet-yhteyden joko älypuhelimen, tabletin tai Windows- tai Mac-tietokoneen välityksellä. Sen jälkeen älyseksilelujen käyttö voi alkaa, joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Riippumatta välimatkan pituudesta välillänne, seksilelut kommunikoivat keskenään ja niiden avulla pääsette aivan kiinni toisiinne. Jos haluatte nähdä toisenne lelujen käytön aikana, voitte käyttää videochattia samalla ja seurata, miten yhteinen nautintonne etenee.

Jos Lovense-tuotteiden käytön suhteen on jotain epäselvää, voitte ilman muuta olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa olemme aina valmiita auttamaan. Koskipa kysymykset tuotteiden ominaisuuksia, akkuja tai niiden yhteensopivuutta eri älypuhelimien kanssa, voimme varmasti olla avuksi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful