TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Anustapit

Anustappi on mainio aloittelijan anaalilelu, sillä sen avulla voitte nauttia hellästä stimulaatiosta, josta voi siirtyä intensiivisempiin nautintoihin kasvattamalla tapin kokoa. Sen leveä kanta pitää sen hyvin paikoillaan, jolloin on helppo rentoutua ja keskittyä ihaniin tuntemuksiin.

Anustappi ja Anaalitappi - rikkaampi seksielämä anaalistimulaation avulla

Tämän vuoksi sinun pitäisi omistaa anustappi

Oletko miettinyt anaalistimulaation kokeilemista kumppanisi kanssa, tai haluaisitko nauttia uudesta ja kiihottavasta ulottuvuudesta osana itsetyydytyskokemusta? Siinä tapauksessa anustappi on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Sen avulla saat stimulaatiota aivan uudelle erogeeniselle alueelle klitoriksen, emättimen tai peniksen sijaan. Todella monet naiset saavat syvempiä orgasmeja anaalistimulaation avulla sekä yhdynnän että esileikin tai itsetyydytyksen aikana.

Jos luo silmäyksen miehiseen anatomiaan, on helppo nähdä miksi jokaisen miehen pitäisi omistaa anaalitappi. Sekä anuksen ympäristössä että sen sisällä on suuri määrä herkkiä hermopäätteitä, jotka reagoivat kosketuksiin. Myös eturauhaseen pääsee käsiksi parhaiten peräaukon kautta, ja sen hierominen ja koskettelu on useimmille miehille todella nautinnollista. Oikeanlaisen, miehille suunnitellun anustapin avulla pääset käsiksi kaikkiin näihin alueisiin. Sitä voi käyttää myös yhdynnän aikana, jolloin se stimuloi sinua tai kumppaniasi työntöjen tahtiin. Leikkimahdollisuuksia on valtavasti eikä niistä kannata jäädä paitsi. Laajasta valikoimastamme löydät sopivia tuotteita sekä aloittelijoille että anaalileluja kokeneille käyttäjille.

Valitse anaalitappi kokemustasosi mukaan

Anaalitappi on yksi markkinoiden suosituimmista seksileluista ja sille löytyy monenlaisia nimityksiä, mutta ne kaikki viittaavat samaan tuotetyyppiin. Nykyisin yhä useampi ottaa anaalistimulaation osaksi seksielämäänsä, oli sitten kyse miehistä, naisista tai pariskunnista. Anaalilelujen valkikoima on valtava, ja onneksi näin on, sillä silloin jokaiselle löytyy varmasti jotain. Valikoimastamme löydät tappeja sekä värinällä että ilman, ja suosittelemme kokeilemaan molempia ennakkoluuloitta.

Jos olet kokeilemassa anaalistimulaatiota ensimmäistä kertaa, on hyvä idea aloittaa anustapilla. Ne ovat pääsääntöisesti yksinkertaisimpia seksileluja mitä kuvitella saattaa, ja jos valitset pienikokoisen version ensimmäiseksi leluksesi, on se turvallinen aloituspiste sekä sinulle että kumppanillesi. Olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut, tärkein mitta tapille on sen halkaisija. Mitä suurempi halkaisija, sen täyttävämpi tunne ja voimakkaampi stimulaatio tapin ollessa paikallaan. Jos hankit kapean anaalitapin, on se helpompi asettaa paikalleen ja vetää ulos. Se ei myöskään tunnu niin intensiiviseltä kuin suurempi anustappi, mutta se tarjoaa kuitenkin kiihottavan seksikokemuksen.

Löydä suosikkitappisi Sinfulista

Anustappeja on saatavilla kaikenkokoisina, -muotoisina, -värisinä ja monenlaisista materiaaleista valmistettuina. Miten olisi lääketieteellisestä silikonista valmistettu tappi, joka tuntuu silkinpehmeältä ihoa vasten? Niitä löydät valikoimastamme useita. Miltä kuulostaa lasista tai teräksestä valmistettu kovempi versio? Sinful.fi:stä löydät niitäkin. Kaikki riippuu omista mieltymyksistäsi, sillä stimulaatio on erilaista tapin materiaalista ja pinnan muodosta riippuen. Yhteistä kaikille anaalileluillemme on kuitenkin se, että niissä on aina stopperi pohjassa. Sen vuoksi kaikki meiltä hankitut anustapit ovat turvallisia käyttää, koska ne eivät voi imeytyä syvemmälle kuin on tarkoitus. Mitä rentoutuneempi olet, sen paremman ja mukavamman kokemuksen saat.

Jos et millään osaa valita itsellesi sopivinta mallia, voit aina lähettää sähköpostia tai soittaa asiakaspalveluumme. Annamme mielellämme neuvoja ja opastusta, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen kokeillessasi anaalistimulaatiota. Paras käyttökokemus syntyy tietenkin sinun makuusi ja tarpeisiisi sopivan anaalitapin kanssa, ja teemme kaikkemme, jotta löydät juuri sen.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful