TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Strap-on & Valjaat

Nauttikaa toisistanne uudella tavalla strap-onin avulla. Strap-on tarkoittaa päälle puettavaa dildoa, jota käytetään kumppanin penetroimiseen. Settejä on saatavilla sekä miehille että naisille, ja verkkokaupastamme löydätte varmasti juuri teidän tarpeisiinne sopivat tuotteet. Voitte ostaa kokonaisia settejä, erillisiä (säädettäviä) valjaita sekä strap-on -käyttöön sopivia dildoja, joista osaa voi käyttää myös ilman valjaita.

Strap-on pareille - tuntuvaa stimulaatiota

Strap-on sopii kaikille

Tiedätkö mikä on strap-on (tai suomalaisittain vyödildo)? Jos et, nyt on hyvä aika saada se selville, sillä seksi valjaita ja dildoa käyttäen avaa aivan uusia, tuhmia leikkimahdollisuuksia sinulle ja kumppanillesi. Kyseessä on pääsääntöisesti valjaissa tai vyössä kiinni oleva dildo (joskin on olemassa myös ilman valjaita käytettäviä tupladildoja). Käyttäjällä siis on dildolla varustetut valjaat päällä ja hän penetroi kumppaniaan dildon avulla, mikä on monien mielestä todella nautinnollista. Valjaiden avulla harrastettava seksi muistuttaa siis pitkälti "perinteistä" yhdyntää, mutta peniksen sijasta käytössä on imukuppidildo tai muutoin leveämmällä pohjalla varustettu malli. Valjasdildojen avulla voitte kokeilla täysin uusia tapoja nauttia toisistanne.

Strap-on sopii sekä miesten että naisten käytettäväksi, ja vastaanottajana voi yhtä hyvin olla mies tai nainen. Monesti ne ovat käytössä naisten välisissä suhteissa, jolloin he voivat penetroida toisiaan. Termiä "pegging" käytetään silloin, kun nainen penetroi miestä. Jotkut miehet kokevat ajatuksen uhkaavana, mutta täysin syyttä. Se on vain yksi anaaliseksin muodoista, ja tuntuu parhaimmillaan sekä tuhmalta että todella kiihottavalta molemmille. Sen avulla saatte parisuhteeseenne aivan uuden nautinnon ulottuvuuden.

Strap-on -dildo, vyödildo, penisvyö...

Käytitpä mitä nimeä tahansa, viittaat joka tapauksessa samaan asiaan: strap-on -dildo on jännittävä seksilelu, jonka avulla kuka tahansa voi saada kiihottavaa stimulaatiota. Markkinoilta löytyy monenlaisia versioita - myös sellaisia, joissa on mukana ejakuloiva dildo - ja niistä voi olla vaikea löytää juuri sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa. Jos et tiedä mikä vyödildo sopisi parhaiten sinun ja kumppanisi käyttöön, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tunnemme tuotteemme hyvin, ja olemme aina valmiita antamaan neuvoja niiden suhteen. Kysyitpä siis vyödildoa tai penisvyötä, meiltä löytyy sinulle sopiva dildo.

Pääsääntöisesti vyödildot voi jakaa kolmeen eri kategoriaan: kiinteät, ontot ja valjaattomat. Kiinteä strap-on -dildo sopii erityisen hyvin naisille, jotka haluavat penetroida kumppaniaan, sillä heillä ei luonnostaan ole siihen sopivaa välinettä. Onttoa dildoa käyttää useimmiten mies, sillä hänen oma peniksensä mahtuu sen sisälle, ja sen avulla hän saa lisäpituutta ja -paksuutta. Ontot versiot ovat hyvä valinta myös erektiohäiriöistä kärsiville miehille. Vain naiset voivat käyttää valjaatonta strap-onia, sillä sen tyvi asetetaan emättimeen ja se pysyy paikallaan lantionpohjan lihasten avulla. Valjaaton dildo stimuloi sekä käyttäjää että vastaanottajaa (joka voi toki olla nainen tai mies) joka työnnöllä.

Antakaa seksielämällenne tuhmaa lisämaustetta vyödildon avulla

Riippumatta siitä minkä tyyppisestä strap-onista pidätte eniten, Sinful.fi:stä löydätte laadukkaita vaihtoehtoja. Valitsemme kaikki valikoimamme tuotteet huolella, ja ne vastaavat niille asettamiamme korkeita laatu-, muotoilu- ja käytettävyyskriteereitä. Seksileluissa on valtavasti laatueroja, ja nämä erot vaikuttavat myös niiden avulla saatuihin kokemuksiin. Kun käytät korkealaatuista tuotetta, saat myös parhaan mahdollisen seksikokemuksen.

Nyt tiedät mitä strap-onilla tarkoitetaan. Ehkäpä haluat myös kokeilla sellaista? Ota kumppaniasi kädestä ja tutustukaa yhdessä valikoimaamme, jotta löydätte sieltä juuri teille parhaiten sopivan dildon ja valjaat. Parin klikkauksen päästä penisvyönne on jo matkalla teille, ja muutaman päivän kuluttua pääsette kokeilemaan yhdessä aivan uudenlaista nautinnon muotoa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful