LELO Luna Beads Noir Mini Geishakuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

LELO Luna Beads Noir Mini Geishakuulat

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

  Kuvaus

  Vuonna 2012 monet seksilelut saivat inspiraationsa Fifty Shades -kirjoista, eivätkä nämä mustat geishakuulat ole poikkeus. LELO Luna Beads Noir Mini -harjoituskuulat on suunniteltu kirjojen päähenkilön nautinnolliset kuulaharjoitukset mielessä pitäen. Niiden tyylikäs musta väri tuo mieleen kinkyt ja kiihottavat kokemukset.

  Voit käyttää Noir-kuulia saadaksesi nautinnollisia kokemuksia yhdessä kumppanisi kanssa tai tehokkaaseen lantionpohjan harjoittamiseen. Huomioithan, että LELO Luna Beads Noir Mini ‑kuulia suositellaan alle 30-vuotiaille, synnyttämättömille naisille, sillä pienet kuulat vaativat vahvempia lihaksia. Jos olet yli 30-vuotias ja/tai synnyttänyt, suosittelemme LELO Luna Geishakuulia, jotka ovat kookkaammat.

  Tehokkaat lantionpohjan lihasten harjoitukset vahvistavat lantionpohjaa ja lisäävät emättimen tuntoherkkyyttä. Siten ne lisäävät myös seksuaalista nautintoa. Sekä kätilöt että gynekologit suosittelevat lantionpohjan harjoittamista geishakuulien avulla.

  Tuote koostuu kahdesta laadukkaasta ABS-muovista valmistetusta kuulasta sekä silikonisesta vyöstä, johon kuulat kiinnitetään. Kumpikin kuula painaa 37 g, ja voit käyttää niitä joko yhdessä tai erikseen. Aluksi voit kokeilla vain yhdellä kuulalla, erityisesti jos käytät geishakuulia ensimmäistä kertaa. Lisää toinen kuula sitten kun harjoitukset tuntuvat liian helpoilta yhdellä.

  Aseta kuulat kuulavyöhön. Vie kuulat emättimeesi ja jännitä lantionpohjan lihaksia niiden ympärillä. Vedä peräaukkoasi kevyesti sisäänpäin ja jatka lihasten jännittämistä. Vedä lihaksia sisään emättimen alueella kuin pidättäisit virtsaa. Vapauta ja jännitä lihakset uudelleen. Jatka harjoittelua noin 5 minuutin ajan.

  Noir-kuulissa on pehmeä silikoninaru, jonka avulla ne on helppo vetää ulos. Suosittelemme, että käytät tipan vesipohjaista liukuvoidetta kuulien kanssa, jotta ne on miellyttävämpi laittaa paikalleen. LELO:n oma liukuvoide sopii tähän tarkoitukseen mainiosti. Käytön jälkeen Noir-kuulat voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja LELO:n omalla puhdistussuihkeella.

  Luna Beads Noir Mini -kuulat toimitetaan kauniissa laatikossa, ja niiden mukana tulee satiinipussi kuulille sekä näytepakkaus liukuvoidetta.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas ABS-muovi ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 7,5 cm x 3,0 cm x 1,0 cm.
  PAINO: 2 x 37 g.
  HALKAISIJA: 2,9 cm (per kuula).
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: LELO Luna Beads Noir Mini Geishakuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *