Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Adrien Lastic Couple Secrets Kauko-ohjattava Tuplavibraattori var 1

Adrien Lastic Couple Secrets Kauko-ohjattava Tuplavibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vie sekä sooloseksi että parileikit aivan uusiin ulottuvuuksiin erityisen Adrien Lastic Couple Secrets Kauko-ohjattavan Tuplavibraattorin avulla.

Kurvikkaassa vibraattorissa on peräti kaksi tehokasta moottoria, jotka hemmottelevat sinua sekä vaginaalisesti että anaalisesti tarjoten intensiivistä stimulaatiota 10 eri värinäasetuksella. Lisäksi sitä voi käyttää parivibraattorina rakastelun aikana, jolloin pääsette molemmat nauttimaan sen intensiivisestä värinästä.

Säädä sen värinäasetuksia mukana tulevan kaukosäätimen avulla ja nauti todella kiihottavasta tuplapenetraation tunteesta.

Kaukosäädettävä, kädet vapaiksi jättävä vibraattori on vesitiivis ja huomiota herättämätön, joten siitä voi nauttia myös kylpyhuoneen puolella.

Se on valmistettu ftalaatittomasta ja joustavasta silikonista, jonka pinta tuntuu silkinpehmeältä. Mukana tulevalla USB-latausjohdolla voi ladata sekä vibraattorin että kaukosäätimen.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful