TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
CB-6000 Gold Finish Siveysvyö (8,25 cm) var 1

CB-6000 Gold Finish Siveysvyö (8,25 cm)

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Nautitko kiihottavista dominointileikeistä ja alistumisesta? Siinä tapauksessa CB-6000 Gold Finish on ehdoton siveysvyö juuri sinulle.

Siveysvyö pitää huolen siitä, ettet saa erektiota, mikä on sekä kivuliasta, nöyryyttävää että uskomattoman kiihottavaa. Anna nautintosi avaimet valtiaallesi tai valtiattarellesi, joka pitää sinua piinassa juuri niin kauan kuin te molemmat haluatte.

Tämä siveysvyö on erityisen ylellinen, kullanvärinen versio alkuperäisestä CB-6000-mallista. Se on valmistettu kullanvärisestä kovamuovista, ja se on erittäin kevyt käytössä. Penishäkki on suunniteltu siten, että voit virtsata sen ollessa ylläsi, joten voit käyttää sitä pitempiäkin aikoja.

CB-6000-siveysvyön penishäkki on 8,25 cm pitkä, joten se sopii useimmille miehille. Sen mukana tulee viisi erikokoista rengasta sekä erikokoisia lukitustappeja ja neljä välilevyä. Näillä osilla säädät siveysvyön juuri sinulle sopivaksi - tai juuri niin kireäksi kuin valtiaasi tai valtiattaresi haluaa.

Lisäksi saat metallisen riippulukon ja avaimen, viisi numeroitua muovilukkoa, liukuvoidenäytteen ja säilytyslaukun.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful