Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fresh Innocence Abbey Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Fresh Innocence Abbey on todella luonnollinen masturbaattori, joka tarjoaa nautinnollisia itsetyydytyskokemuksia jokaisella käyttökerralla.

Tämä pieni mutta aidonkaltaiseksi muotoiltu masturbaattori tarjoaa emätin- ja anusaukon käyttöösi, joten valitse niistä mielesi mukaan.

Masturbaattoria voi puristaa käytön aikana, jolloin saat juuri niin intensiivistä stimulaatiota kuin itse haluat. Sisäkanava on nystyröity ja juomutettu ihanan kiihottavaksi.

Kompaktin kokoista masturbaattoria on helppo käsitellä. Puhdistus käy näppärästi eikä Abbey vie paljoa säilytystilaa.

Tuote on n. 14 cm pitkä ja sen aukot joustavat, joten se sopii useimmille miehille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Syötetty väärä kohde
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin hieman pettynyt, kun tajusin, miten pieni se oli. Kuvauksessa lukee 14 cm, mutta ex:ssä lukee 11,4 cm. Jos viimeinen cm olisi puuttunut, tuote olisi ollut ihan ok. Se oli myös mielestäni hieman tiukka.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin pieni ja ok tunne...
Anonymous - 5. dec. 2019
Aluksi: Sekä tuote että HOLE ovat erittäin pieniä! Joten ne teistä, joiden ympärysmitta on >13 cm, haluavat luultavasti etsiä muualta! Etuna on kuitenkin se, että se on helppo piilottaa :) Sisäpuoli on hieman uurrettu, mutta älä tunne sitä, tuntuu enemmän sileältä, joten tylsä, mutta tavallinen tunne kai. Olen kokeillut "Pleasure Strokeria" ja se tuntuu 10x paremmalta maksaen kolmanneksen tästä! Mutta valitettavasti tuon tuotteen laatu laski kuten tämänkin.... Omassani oli halkeamia jo toisen käyttökerran jälkeen, ei varmaan kestä enää montaa. Otan yhteyttä asiakaspalveluun ja katson, voivatko he auttaa minua. TL;DR: Älä suosittele tätä tuotetta, koska nautinto ja laatu ei ole todella siellä, vaikka se on kallis (siihen nähden mitä se on).
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fresh Innocence Abbey Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful