Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Happy Rabbit Pieni Anaalivibraattori Tupsuhännällä var 1

Yhteenveto

Löydä sisäinen pupusi tämän fantastisen, violetilla tupsuhännällä varustetun Happy Rabbit -tuotesarjan anaalivibraattorin avulla. Tai ehkä koristelet peppusi säihkyvällä strassikorulla sen sijaan? Sekä tupsuhäntä että tekotimantti kiinnittyvät pieneen silikoniseen vibraattoriin magneettisesti, joten voit vaihtaa niitä mielesi mukaan.

Pitkulaisessa tapissa on kapeneva kärki ja se on sisään asetettavalta pituudeltaan 10 cm. Halkaisijaltaan 3,2 cm oleva tappi sopii mainiosti jo anaalistimulaatioon tutustuneille. Sen muotoilu kiihottaa anuksen tuntoherkkiä hermopäätteitä ja tiedossa on entistäkin intensiivisempää nautintoa, kun käynnistät sen rymisevät värinät. Voit valita 3 nopeuden ja 9 rytmin väliltä.

Päätät itse, puetko peppuusi pupunhännän vai mukana tulevan strassikorun. Kumman tahansa valitset, anaalivibraattori pysyy hyvin paikoillaan, vaikka kuinka sheikkaisit peppuasi. Sivele reippaasti vesipohjaista anaaliliukuvoidetta sen pehmeään silikonipintaan ennen sisään asettamista.

Pese vesitiivis vibraattori lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella hyvän hygienian varmistamiseksi. Lataat sen mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Happy Rabbit Pieni Anaalivibraattori Tupsuhännällä

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful