Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Noa Ylellinen Parivibraattori var 1

LELO Noa Ylellinen Parivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

LELO Noa on ylellinen parivibraattori, jonka avulla saatte nautinnollista lisämaustetta seksielämäänne. Tätä tyylikästä vibraattoria voi käyttää yhdynnän aikana saadaksenne entistä paremman kokemuksen.

Noan ohuempi osa viedään naisen emättimen sisään siten, että vibraattorin moottoroitu, paksumpi osa asettuu klitoriksen päälle. Yhdynnän aikana nainen voi nauttia voimakkaasta klitorisstimulaatiosta.

Noan käynnistäminen ja värinän hallinta on helppoa. Keskellä vibraattorin selkämystä on yksi nappi, josta käynnistät ja sammutat Noan sekä säädät sen värinää. Voit valita kuuden erilaisen, hiljaisen värinätason väliltä.

Noa muistuttaa paljon LELO Tiania, joka on myös saatavilla verkkokaupastamme. Näiden tuotteiden ero on siinä, että Tiani-vibraattoria ohjataan kaukosäätimellä.

Noa on yksi markkinoiden laadukkaimmista vibraattoreista, ja se tuo varmasti lisänautintoa makuuhuoneeseenne. Vibraattori on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu todella pehmeältä ihoa vasten.

Vibraattori ladataan mukana tulevalla USB-johdolla esim. tietokoneen kautta.

Suosittelemme käyttämään LELO:n omaa vesipohjaista liukuvoidetta Noan kanssa, jotta kokemus olisi mahdollisimman nautinnollinen.

LELO Noa on täysin vesitiivis, joten voitte halutessanne käyttää sitä myös kylvyssä tai suihkussa. Käytön jälkeen sen voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja LELO:n omalla seksilelun puhdistussuihkeella.

Parivibraattori toimitetaan tyylikkäässä valkoisessa rasiassa, joka sisältää myös latausjohdon, soman säilytyspussin sekä pienen näytepakkauksen liukuvoidetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Elämäni parasta omaa aikaa.
Sanna koskinen - 19. sep. 2016
Tuote muuten täydellinen mutta pitäisi saada tarvikkeena kaukosäädin.
Mahdoton
Bubab - 25. oct. 2020
Ei saa siitä mitään irti, se liukuu ympäriinsä ja putoaa,
0
En tunne sitä kunnolla
Bibob - 7. jul. 2019
Pettynyt, koska hän ei saa siitä oikeastaan mitään irti
0
En tunne sitä kunnolla
Pettynyt - 7. jul. 2019
Hän ei todellakaan saa siitä mitään irti
0
Todelliseen mukavuuteen
Tuhma pariskunta - 4. jul. 2018
Ostimme mieheni kanssa tämän ihanan pienen esineen, en ole koskaan tuntenut miestäni näin paljon. Mahdollistaa orgasmin monissa asennoissa. Mukavan hiljainen, ostamme vielä yhden kaukosäätimellä. Osta osta osta!!!!!
0
Super herkullinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Aivan loistava, ihana tuote, mutta vetää alas lyhyen akkuaikaa, kun se on ladattu täyteen. Mies pitää siitä vähintään yhtä paljon kuin minä. Mutta ensi kerralla sitten app-ohjattu tai kaukosäätimellä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Rahaa vessassa
Anonymous - 1. dec. 2022
Perääntykää. Oli mielettömän herkullista niin kauan kuin sitä kesti. Toimi 3 latausta, ja jokainen lataus max yksi tunti. Sitten se oli ohi ja ulos kaikki hauskuus. Ei enää hyväksy latausta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Sähköinen
Anonymous - 8. jul. 2018
Ensimmäistä kertaa käytössä, ja molemmat ovat tyytyväisiä. Se tuntuu hyvältä molemmille, ja vaimolla oli useita kohokohtia illan aikana. Ainoa kritiikki on hieman lyhyt akun kesto ja taipumus pudota tietyissä asennoissa. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tuotteeseen. Se tuntuu todella laadukkaalta
Konekäännös sivustolta sinful.no
Loistava tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin hieman epävarma siitä, miltä se tuntuisi, kun penis on sisällä yhdessä yhden osan kanssa, mutta se on erittäin herkullista. Mies saa myös jonkin verran tärinää ja rakastaa sitä. LELO toimittaa jälleen :)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Pettynyt
Anonymous - 11. aug. 2020
Hieman kömpelö käyttää. Tiedän, että olen hieman "lyhyt sisältä". ja se voi olla syy, miksi tämä vibraattori ei oikein toiminut meille. Se osuu enemmän häpyluuhun kuin klitorikseen, ja emättimen sisällä oleva osa liukuu joskus sivulle, kun hän tunkeutuu minuun. Tämä on epämiellyttävää, melkein kivuliasta! Myös värähtely oli mielestäni liian kovaa, en löytänyt ohjelmaa, joka tuntui mukavalta eikä häirinnyt... melko pettynyt, koska odotimme todella innolla tämän kokeilemista!
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful