Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LuvPump Rosebud Pump Manuaalinen Alipainekuppi var 1

LuvPump Rosebud Pump Manuaalinen Alipainekuppi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Varmista itsellesi äärimmäisen mukava kokemus ja todella tarkka stimulaatio LuvPumpin Rosebud Pumpilla, joka on käsin käytettävä pumppumallinen alipainekuppi anaalileikkeihin. Setti sisältää kolme eri anustappia, joista voit valita haluamasi fiiliksen mukaan. Pumpun mäntä on messinkiä, joten se kestää käytössä hyvin.

Nauti samanaikaisesta imusta ja hieronnasta, joka kohdistuu sekä anukseen että eturauhaseen ja tuottaa siten kaksinkertaisen määrän nautintoa. Rosebud Pumpin älykäs imu- ja vapautussykli lisää merkittävästi erogeenisen alueen herkkyyttä, mikä helpottaa voimakkaan anaaliorgasmin saavuttamista.

Kuppia reunustaa silikonista valmistettu ergonominen pehmuste, joka on suunniteltu käyttömukavuutta ja hyvää istuvuutta ajatellen. Alipainekupin venttiili säilyttää alipaineen myös letkun irrottamisen jälkeen. Mukavaotteisen kahvan mittari puolestaan takaa tarkan hallinnan.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful