Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mancage 07 Silikoninen Siveysvyö var 1

Yhteenveto

Kiihottaako ajatus kinkyistä dominanssileikeistä? Siinä tapauksessa Mancage 07 Silikoninen Siveysvyö on ehdoton hankinta.

Tämä tyylikäs penishäkki on helppo asettaa peniksen ympärille, jossa se pitää huolen siitä, ettei kiellettyjä erektioita pääse syntymään. Kompakti koko tarjoaa sopivan rajoittavan käyttökokemuksen.

Penishäkki on valmistettu pehmeästä silikonista, mikä parantaa käyttömukavuutta myös pitkien leikkien aikana. Etupuolella on ilma-aukot ja kärjessä virtsaamisen mahdollistava aukko, joten hygieniasta ei tarvitse tinkiä.

Mancage 7 -siveysvyön mukana saat kolme vaihdettavaa rengasta, joiden halkaisija on 4 cm, 5 cm ja 6 cm, joten voit valita niistä itsellesi sopivimman.

Anna riippulukon avain kumppanillesi tai käytä viittä numeroitua muovilukkoa riippuen siitä, mikä sopii sessioonne parhaiten.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei toimi
Frig - 15. dec. 2020
Sillä ei pääse vauhtiin. Luovutimme etsittyämme netistä. Se näyttää olevan yleinen ongelma tämäntyyppisissä setupeissa.
0
Mahdoton käyttää
PettynytHäkkiMies - 9. nov. 2020
Voi Orjapoika42, toivoisinpa, että olisit selittänyt, kuinka onnistuit laittamaan tämän päälle. Olen kamppaillut sen kanssa nyt tuntikausia. Ohjeet sekä laatikossa että verkossa ovat toivottomia. Vaikuttaa siltä, että suunnitellessaan laitetta he unohtivat, minne kivekset pitäisi laittaa. Olen yrittänyt monella tapaa kaikilla erikokoisilla renkailla, mutta tuloksetta. Tälle kaikelle ei yksinkertaisesti ole tilaa. Näen arvosteluista ja kommenteista, että suurimmalla osalla on samat ongelmat. Toivoton.
0
Vasta-alkaja
Orjapoika 42 - 24. jul. 2020
Jos joku ei ole aiemmin kokeillut penishäkkiä, en voi suositella tätä. Se on erittäin epäkäytännöllinen ja vaikea sulkea. Laatu on todella hyvä, ja häkki on mukava käyttää, jos se on oikein puettu. Se on myös erittäin helppo puhdistaa. Pään muoto on hieman suuri. Tämän vuoksi sitä on vaikea kätkeä, jos sitä käytetään housujen alla. Siksi tätä mallia on vaikea suositella, jos tämän mallin kanssa on tarkoitus liikkua julkisesti.
0
Älä osta
Björn - 17. feb. 2021
Siinä ei ole muuta hyvää kuin se, että se on kevyt, mutta sillä ei ole paljon väliä, koska sitä ei voi käyttää/pukea päälle. Renkaiden välissä ei ole tilaa kiveksille.
0
-
Nathalie - 12. jan. 2021
Ensimmäinen ajatukseni tästä: missä helv***ssä kivesten pitäisi olla tässä "renkaassa"? Testasimme kaikki 3 kokoa, eikä se todellakaan sopinut. Joko jokin jäi jumiin tai rengas putosi. Ohjeet olivat virheellisiä ja siten täysin hyödyttömiä. Ystävällisin terveisin, erittäin pettynyt tyttöystävä, joka halusi yllättää kumppaninsa.
0
Suoraan postitoimistosta ja nopeimmin roskikseen
Anonymous - 10. dec. 2020
Täysin hyödytön ilman 2 tai 3 ylimääräistä kättä.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Mancage 07 Silikoninen Siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful