Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Manzzz Rollie Penisrengas var 1

Manzzz Rollie Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Manzzz Rollie -penisrengas on suunniteltu liukumaan vaivattomasti peniksen ja kivesten ympärille. Rengas takaa kovemman ja kestävämmän erektion.

Renkaassa oleva pieni tappi stimuloi välilihaasi rakastelun aikana. Manzzz Rollie on suunniteltu erityisesti kokeneemmille käyttäjille.

Suosittelemme käyttämään renkaan kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Se myös helpottaa renkaan liu'uttamista paikalleen.

Penisrengas on valmistettu silikonista, mutta pehmeästä materiaalista huolimatta se ei ole kovin joustava, vaan se on suunniteltu pysymään napakasti peniksen ja kivesten ympärillä. Renkaan halkaisija on 4,8–6,4 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Oikein, mutta ....
Anonymous - 13. mar. 2024
Se osuu alueelle houkuttelevalla ja herkullisella tavalla, mikä tekee kaikesta herkullisempaa, mutta itse rengas on niin tiukka, että se tukahduttaa peniksen ja oli tuskallista käyttää jonkin aikaa; jos se olisi tullut suuremmassa koossa, se olisi saanut täydet pisteet.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä, mutta....
Anonymous - 8. jan. 2018
Loistava palvelu, nopea toimitus kuten tavallista. Tuote on kuvauksen mukainen ja vaikuttaa laadukkaalta. Mutta se oli yksinkertaisesti hieman pieni minulle. Joten voisi olla viisasta mitata kunnolla ennen tilausta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei joustava
Anonymous - 13. mar. 2024
Sitä ei ollut mukava laittaa päälle ja yhtä vaikea ottaa pois....... Jos se olisi tehty silikonista, arvostelu olisi ollut erilainen. Se ei anna paljon periksi, joten lompakon sisään ja ulos saaminen oli tuskaa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Sopii täydellisesti minulle!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän penisrenkaan, koska etsin kiinteän muotoista rengasta, joka voisi antaa minulle voimakkaan orgasmin. Minulla on ollut hyviä kokemuksia renkaasta yksin ja äitini kanssa. Huomasin, että jos käänsin renkaan toisin päin, niin että renkaan pieni nokka oli ylöspäin, se stimuloi hänen takapuoltaan. Siitä sain muutaman lisäpisteen. Se oli aluksi vähän vaikea laittaa, mutta tuntui, että sen sai laitettua päälle ennen kuin penis jäykistyi. Harjoitus tekee mestarin!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Onnekas yhteensattuma
Anonymous - 13. mar. 2024
Selailtuamme penisrenkaiden valikoimaa jonkin aikaa valitsimme "Manzzz Rollie Penis Ring" -renkaan. Ensisijaisesti sen esittelyvideon vuoksi, johon törmäsimme verkossa sinful.dk-sivustolla, jossa tuote havainnollistettiin. Renkaan paksuus ja joustavuus olivat erityisen tärkeitä valintamme kannalta, sillä tällaisilla kumirenkailla on taipumus puristua tai sotkeutua häpykarvoihin, mikä aiheuttaa suurta haittaa, kun se on poistettava uudelleen. Lisäksi olen havainnut, että liian ohuet ja kireät renkaat, aivan kuten liian pienetkin renkaat, aiheuttavat sinistä penistä. Eikä sitä edes huomaa ennen yhdyntää. Se on ruma ja pelottava näky, joka pilaa kokemuksen molemmille osapuolille, eikä se todennäköisesti ole terveellistä pitkällä aikavälillä! Pieni hierova hana oli lopullinen ratkaiseva tekijä valinnassa, sillä sitä voisi olla hauska kokeilla. Tuote on yllättävän helppo laittaa päälle, ja tapin ansiosta siitä saa hyvän otteen, kun vetää rengasta herkkien jalojen osien yli. Pystyynkin se onnistuu pienellä kärsivällisyydellä. Kun se on päällä, sitä on myös helpompi säätää, koska tappiin on helppo tarttua, vaikka olisi kiire. Vaimoni pitää sitä myös upeana ja sanoo tuntevansa, että se antaa minulle enemmän tilavuutta ja vahvemman erektion. Oma kokemukseni on, että se on tuskin havaittavissa eikä sitä siksi ole epämukava käyttää. Tappi tarkoittaa, että se antaa enemmän pituussuuntaista painetta kuin tavallista poikittaista painetta. Se on varsin mukava, mutta en tunne sitä varsinaisena hierontatuntemuksena. Vielä parempaa on se, että olen päässyt eroon ikävistä kivuista, joita minulla on ollut. Minulla on jo pitkään ollut ongelmia kipujen kanssa välilihan alueella siemensyöksyn jälkeen. Se on ollut todella ärsyttävää ja on merkinnyt seksihaluni merkittävää vähenemistä. Minulla ei ole tätä, kun minulla on pikku kaveri päällä. Johtuuko se tapin pituussuuntaisesta paineesta vai siitä, että rengas sopii minulle täydellisesti, en tiedä 100 prosentin tarkkuudella. Mutta se on varmasti saanut seksielämämme takaisin raiteilleen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Liian pieni minulle
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen kokeillut useita renkaita, mutta en ole vielä löytänyt sellaista, joka sopisi minulle. Toivoin, että tämä olisi sopiva, mutta valitettavasti sitä on vaikea saada päälle ja pois. Se oli liian pieni minulle ja jätti jälkiä. Materiaali on kovaa ja jäykkää....
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Herkullinen tapaus
Anonymous - 13. mar. 2024
Saan paremman orgasmin, penis pysyy pidempään ja tappi lisää ylimääräistä kutinaa. Intiimillä parranajolla ja voiteluaineella rengas liukuu helposti ja ilman epämukavuutta paikalleen. Sekä vaimoni että minä nautimme renkaasta, joka antaa seksielämällemme uutta puhtia 24 avioliittovuoden jälkeen. Muuten, nettivideo oli ehdottomasti osa ostosta, suloinen, ystävällinen ja rehellinen esittely - kiitos siitä!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Sitä voidaan käyttää käytännössä
Anonymous - 11. oct. 2014
Sitä voi olla vaikea saada kunnolla kiinni, kun penis on jäykkä. Mutta harjoittelemalla pärjäät kyllä. Se todella auttaa lisäämään ja stimuloimaan orgasmia.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Mukava istuvuus, mutta jos käytät esim. mukia rengasta kiinnittäessäsi, se istuu tiukasti ympäriinsä.
Anonymous - 1. mar. 2020
Rengas vaatii hieman harjoittelua, koska se on jäykempi kuin silikonirenkaat, mutta kun se on paikallaan, se auttaa pidentämään yhdyntää ja tekemään siitä hieman hauskempaa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful