Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Marc Dorcel Geisha Plug Diamond XL Anustappi var 1

Marc Dorcel Geisha Plug Diamond XL Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos kaipaat todella täyttävää ja kiihottavaa anaalistimulaatiota, Marc Dorcel Geisha Plug Diamond XL Anustappi on sinua varten.

Anustappi stimuloi anuksen herkkiä hermopäätteitä ja vahvistaa kliimaksiasi. Sen sisällä oleva vapaasti liikkuva kuula mukailee vartalosi liikkeitä, mikä vahvistaa tuntemuksia entisestään.

Anustapin pinta on silkinpehmeä ja sen pää on pyöristetty, joten se on helppo asettaa paikalleen. Sen pohjassa on kaunis lasikristalli, joka antaa sille tyylikkään ja elegantin silauksen.

Geisha Plug Diamond XL -tappi on halkaisijaltaan peräti 4,5 cm leveimmästä kohdastaan. Pituudeltaan se on 10,8 cm, josta n. 9,5 cm on sisään asetettavaa. Sen mukana saat myös säilytyspussin.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Loistava
ola - 7. may. 2018
Paras anaalitappi mitä olen käyttänyt. Sopivan iso ja plussaa pitkästä ja ohuesta kannasta jonka ansiosta tappi pysyy mukavasti paikoillaan ja sulkijalihas voi olla rentona. Sisällä oleva kuula on mullistava keksintö, joka tuntuu mahtavalta kävellessä. Materiaali on laadukasta ja tuntuu jämäkältä.
Mc
Anonymous - 13. mar. 2024
Toivon, että B-vibessä olisi sama luoti sisällä, joka on suurempi, mutta tämä on ilmiömäinen, koska tunnet jokaisen askeleen, jonka otat.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Geisha-tulppa
Anonymous - 13. mar. 2024
Pieni mukava tulppa, joka sopii hyvin paikalleen laguunin pitkällä kaulalla, jotta voi ryömiä sisään juuri tarpeeksi kauan. Erittäin mukava, ja sitä voi käyttää koko yön tai päivän. Pistokkeen sisällä oleva pallo saa sinut todella tuntemaan olosi täytetyksi.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Anaalitulppa
Anonymous - 3. dec. 2022
Se todella täyttyi ja teki työnsä hyvin. Käytä runsaasti voiteluainetta ja aloita rohkeasti ensin pienemmillä leluilla. Minulla oli vaikea saada se ulos uudelleen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Kaunis
Anonymous - 9. aug. 2022
Voin suositella tätä! Olen aiemmin käyttänyt metalli- tai lasitulppia, joten tämä materiaali pyllypistokkeessa oli jotain, johon minun piti ensin tottua, mutta se meni nopeasti! Se on mukava, sopii hyvin ja sen ansiosta, että se on melko pitkä, se voi liikkua hieman, joten se ei jää jumiin epämiellyttävällä tavalla, kun käytät sitä pitkään. Sisällä oleva pallo on mukava, kun liikut tai leikit pistokkeella ja on ihanaa olla muistuttamassa ja hieman stimuloituna, kun se on sisälläsi päivän aikana;) Toivoisi mahdollisesti, että olisi olemassa koko, joka olisi hieman leveämpi ja hieman lyhyempi. Mutta tämä saa 10/10!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Haluaa enemmän
Anonymous - 13. mar. 2024
Mukava pistoke, mutta haluaisin siihen hieman suuremman formaatin. Halkaisija 5 cm olisi antanut tälle pistokkeelle täydet pisteet, mutta ainakin sulkijalihas pääsee toimimaan täydellä nopeudella.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful