Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
NMC Antonya Vidra Love Doll Pumpattava Nukke Vibraattorilla var 1

NMC Antonya Vidra Love Doll Pumpattava Nukke Vibraattorilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kaipaatko tuhmaa ratsastajaa satulaasi? Siinä tapauksessa Antonya Vidra Love Doll on juuri sinua varten.

NMC-tuotemerkin upea Love Doll -seksinukke koostuu pumpattavasta vartalosta, jossa on kiinteät kädet, jalat ja kasvot. Nukella on aidonkaltaiset silmäripset ja hiukset, joten tämä on ehdottomasti pumpattavien seksinukkien aatelia.

Tämän nuken voi ottaa sekä vaginaalisesti että anaalisesti, joten voit kokeilla sen kanssa kaikkia suosikkiasentojasi. Ihana Antonya Vidra -nukke on valmis toteuttamaan kaikki fantasiasi.

Kaunismuotoisessa vartalossa on suuret rinnat, joiden nännit erottuvat upeasti. Nuken emätin ja anus on valmistettu pehmeästä, aitoa ihoa muistuttavasta materiaalista, joka tarjoaa todella luonnollisen nautinnon.

Voit asettaa mukana tulevan multispeed-bullet-vibraattorin yhteen nuken aukoista ja nauttia sen tarjoamasta värinästä, joka tuo uuden ulottuvuuden käyttökokemukseen.

Lisäksi Antonya-nuken mukana tulee käytännöllinen käsipumppu, korjaussetti ja näytepakkaus huoltojauhetta. Vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ihana
Pertti - 5. jan. 2019
Nimesin Eerikaksi.
NMC Antonya
Johan - 25. aug. 2018
Kauniisti varusteltu lovedoll. Siinä on kuitenkin merkittävä miinus: Se vaatii "kahden kynän" paksuisen peniksen, muuten et pääse rullaamaan sitä paikoilleen.
0
Ihastuttava nukke
Remy71 - 6. aug. 2019
Mukava ja seksikäs, upea body on aivan täydellinen
0
Tyytymätön
Ken - 12. jul. 2019
Kuva on todentuntuinen. Nukesta vuotaa ilmaa jonkin ajan kuluttua. Erittäin vaikea laittaa nuken sisään, koska reikä on liian pieni. Penistä ei voi laittaa nukkeen edestä, koska jalat eivät ole tarpeeksi auki ja kanava on liian kapea. Takaa pääsee sisään. En suosittele tämän nuken ostamista.
0
Hieno nukke, mutta hankala asento
Torsten - 5. jul. 2019
Näyttää samalta kuin kuvassa, melko kapeat jalat ja vyötärö, kauniit kasvot. Valitettavasti hyvää asentoa on vaikea löytää, lisäksi sisään on vaikea päästä edestä, takaa on helpompaa, mutta itse aukon kulma ei ole kovin luonnollinen. Ensimmäinen ostamani nukke ja ymmärrän, että minun olisi pitänyt valita sellainen, joka on enemmän makuuasennossa.
0
Se on hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on joustava, ja pidän siitä, kuinka tiukka se on, ja sinun pitäisi ostaa se. Se on ollut halpa tuulahdus
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ehdottomasti älä osta
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin niin pettynyt tähän tuotteeseen. He laittoivat laatikkoon vastuuvapauslausekkeen, jossa sanottiin, että sisältö voi poiketa kuvista. (Niin onkin. Kuvitus näyttää minusta hyvin photoshopatulta.) He eivät suosittele tiheää käyttöä? Mitä???? Se on mitä naurettavin tuote. Et saa oikeaa kulmaa, ellet tyhjennä jalkoja jonkin verran. silloinkin kulma on väärä. se on niin roskaa, että olisin palauttanut sen, mutta purin pakkauksen, kun avasin sen. Emättimen lisäosa on hyvä, mutta se on tehty tahmeasta materiaalista. Ostin myös Big Boob Bridgetin ja rungot näyttävät olevan samat, mutta Vidra on tehty vahvemmasta ja paremmasta materiaalista ja siinä on paremman näköinen pää, kädet ja jalat. En ole vaikuttunut. Kuinka vaikeaa voi olla jäljitellä naisen todellista muotoa lähetyssaarnaaja-asentoa varten? Kaiken kaikkiaan vartalo on liian pieni. Enemmän kuin 14-vuotiaan. Ei todellakaan suositella lainkaan.
Konekäännös sivustolta sinful.co.uk
Näytti herkulliselta, kun se saapui ja oli valmis, mutta
Anonymous - 1. mar. 2022
Omisti tämän nuken noin 13 tuntia, sai sen puhallettua ja antoi sen maata, jotta ilma voisi jakautua kunnolla siinä, illalla, kun halusin kokeilla uutta ostostani, 5 minuuttia kului ja sitten 1 reisistä ponnahti ylös nukke ja pylly ei edes molemmat mukana toimitetut laastarit voisivat peittää halkeamia, jotka olivat ilmestyneet reiden liitokseen, joten ei aivan paras ostokseni.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Turha
Anonymous - 1. may. 2022
Erittäin kapea sisäänkäynti, joten nuken sisään tunkeutuminen on lähes mahdotonta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful