Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Penthouse Casual Seduction Valkoinen Minimekko var 1

Penthouse Casual Seduction Valkoinen Minimekko

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Huolettoman seksikäs look on helposti saavutettavissasi; sujautat vain yllesi Penthousen läpikuultavasta mesh-kankaasta ja pitsistä valmistetun, muotoja myötäilevän valkoisen minimekon.

Sen säädettävät olkaimet ja joustava leikkaus imartelevat muotojasi. Yläosan pitsireunus ja rintojen väliin asettuva satiinirusetti asettavat povesi huomion absoluuttiseksi keskipisteeksi.

Mekon sivuilla kulkee kaksi pitsikaistaletta, jotka alkavat silkkisen satiininauhan alta ja jatkuvat aina satiiniseen helmanreunukseen asti. Läpikuultavan, harsomaisen mekon alta paljastuu vilaus seksikkäistä stringeistä, jotka jättävät pakarasi tuhmasti paljaaksi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei sovi
OrgasminMetsästäjä - 15. feb. 2022
Istuvuus on todella huono. Liian leveä kaikilta puolin. Ei mitään muotoa. Vaan semmonen tuubi ympärillä leijumassa joka ei asetu rinnoille millään tavalla. En tiedä miten on saaneet näyttämään hyvältä kuvissa. Sääli sinänsä sillä olisi voinut olla tosi söpö.
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful