Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
PicoBong Tano 2 Anaalivibraattori var 1

PicoBong Tano 2 Anaalivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

PicoBong Tano 2 Anaalivibraattori on anatomisesti muotoiltu ja sopii mainiosti sekä naisille että miehille.

Vibraattori tarjoaa peräti 12 erilaista värinätasoa (kevyitä, voimakkaita ja sykkiviä), joita säädät sen sisään asetettavan osan sivussa olevien plus- ja miinuspainikkeiden avulla. Se on päällystetty pehmeällä lääketieteellisellä silikonilla, joten se tuntuu todella miellyttävältä ihoa vasten.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta Tanon kanssa, sillä anus ei tuota luonnollista liukastetta lainkaan.

PicoBong on LELO:n oma tuotesarja. LELO on yksi maailman tunnetuimmista seksilelumerkeistä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Rakas ystäväni
Jo - 26. nov. 2020
Olen käyttänyt tätä useita vuosia ja nauttinut siitä erittäin paljon! Hyvä materiaali, upeat värinät. Sanoisin, että koko on sopiva aloittelijalle, jos haluaa jotain täyttävää, se on luultavasti hieman liian pieni. Melko keskikokoinen yksinkertaisesti. Ainoa ongelma on, että värinäsäätimet ... ovat sisään asetettavassa osassa. Siitä tulee helposti erittäin tahmean liukas ja nopeutta on vaikea muuttaa käytön aikana. Tuntuu, että tuotekehityksen aikana joku ajatteli pahasti väärin. Kuten aikaisemmissa arvosteluissa mainitaan, reuna voi olla hieman epämukava riippuen siitä, kuinka se on asetettu. Minulle se ei yleensä ole ongelma, mutta olen kokenut, että se on jossain vaiheessa puristunut ja hankautunut. Yhteenvetona voidaan todeta, että negatiivisia puolia on niin vähän, että positiiviset ylittävät ne.
0
Hyvä ensivaikutelma!
E.L - 24. dec. 2014
Ostin tämän tyttöystäväni ensimmäiseksi tapiksi, se tuntuu hyvälaatuiselta ja siinä tuntuu olevan vahva moottori! Jonkin ajan kuluttua silikoni on kuitenkin irronnut kannasta, joten se on nyt löysällä. On myös erittäin vaikea pitää sitä tyttöystävässä ollessani emättimessä, koska kannassa on melko terävät reunat ja se hankaa penistä. Hyvä ostos, jota en todellakaan ole katunut, olen myös nauttinut siitä paljon, mutta kannattaa kuitenkin miettiä, mihin haluaa sen! Täyttäjänä se ei toimi kovin hyvin! Mutta siihen on helppo saada sisään ja se pysyy ilman ongelmia.
0
Hyvä tuote
C. - 16. jan. 2015
Minusta se on hurjan siistiä ja tekee sen hyvin... on ensimmäinen kerta kun leikin sellaisella, mutta olen ollut iloisesti yllättynyt Ajattelin, kuten useimmat miehet, että jonkin sinne laittaminen ei ole hyvä idea, mutta sitä kannattaa kokeilla.
0
Älykäs pieni anaalivibraattori
C.C. - 26. jun. 2013
Täytyy aloittaa sanomalla, että se on tehty melko mukavasta materiaalista ja on helppo puhdistaa. Lisäksi se on muotoiltu niin, että se istuu siellä missä sen pitääkin ja on erittäin mukava käyttää. Voit siis esimerkiksi kävellä sen kanssa ilman ongelmia jonkin aikaa, jos haluat yllättää kumppanisi, kun hän tulee kotiin. Lisäksi siinä on todella monta värinätasoa ja samalla mahdollisuus kääntää voimaa ylös ja alas, mikä on selkeä plussa. Valitettavasti on melkoinen haitta, että painikkeet ylös- ja alaspäin ovat itse vibraattorissa. Tämä tarkoittaa, että sinun on poistettava se kokonaan aina, kun haluat muuttaa värinätasoa tai säätää voimakkuutta. Ja kaiken lisäksi tästä tulee myös melko monimutkaista, kun se on sitten voideltu hyvin liukuvoiteella. Joten siinä vaiheessa se ei valitettavasti ole taaskaan kovin käyttäjäystävällinen. Toinen haittapuoli on, että jalka on melko pitkä ja siksi on vaikea harrastaa seksiä sen ollessa pystyssä, ja jalka saatetaan joutua laittamaan vaakatasoon. Mutta jos etsit anustappia, joka istuu todella hyvin ja mukavasti ja jota on samalla mahdollisuus käyttää vibraattorina lukuisilla värinävaihtoehdoilla, niin tämä on juuri sinulle. Niin kauan kuin voi elää yllä olevien haittojen kanssa. Pienennä yksityiskohtana siinä on myös eräänlainen "koukku" jalassa, mikä helpottaa asettamista ja irrottamista.
0
Kuumia leluja
Tina - 27. feb. 2013
Todellinen plussa ovat monet tärinävaihtoehdot - ja nopeudet, jotka tekevät tästä todella siististä pienestä vibraattorista erittäin hyödyllisen - KAIKKILLA keholla / kehossa. Se on vain kokeilua. Myös kylpyhuoneessa!!! Tämän anustapin haittana on ainakin sellaisenaan käytettynä, että jos haluat muuttaa tärinää tai nopeutta, sen täytyy sammuttaa, sillä säätimen "painikkeet" sijaitsevat itse vibraattorissa. PicoBong on "hyvässä paikassa" ja pysyy siellä missä sen pitääkin olla... ja lisänä värähtelyt leviävät TÄYSIN "kahvaan" ja tarjoavat lisästimulaatiota.
0
Herkullista!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on aivan fantastinen anaalivärähtelijä. Se on helppo asettaa ja pysyy sisällä, kunnes otat sen pois. Se pysyy sisällä, vaikka menisit kävelylle, harrastaisit seksiä jne. Olen usein pitänyt sitä sisälläni tuntikausia. Se on täysin hyvä olla sisällä istuessa. Se on myös voimakas, joten tärinä tuntuu erittäin hyvältä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä värähtely
Anonymous - 6. may. 2014
Ensi silmäyksellä se ei ehkä näytä miltään tavallisesta poikkeavalta, mutta voi kuinka väärässä voi olla. PicoBong Teno tuottaa monia, pitkiä ja voimakkaita värähtelyjä, jotka osuvat oikeisiin kohtiin meille miehille. Teno on pepputulppien keskikokoinen eikä vaadi liikaa kokemusta, sitä voi käyttää suihkussa ja siinä on eregonominen ja leveä pohja, joka nostaa tuotetta. Se, mikä on hieman huonompi, on reuna, johon ruuvataan paristo, mutta se ei kuitenkaan ole mitään, jonka kanssa minulla ei ole vielä ollut ongelmia. Muuten Teno on kauttaaltaan laadukas, erittäin mukava pinta, joka on helppo puhdistaa. Suosittelen tätä teille miehille, jotka ovat ottaneet ensimmäisen askeleen ja eivät oikeastaan uskalla ottaa askelta todelliseen anaalivibraattoriin, Teno toimii erinomaisena välivaiheena. Niille, jotka ovat täysin uusia alueella, se voi olla hieman iso askel, mutta yksi paremmista.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful