Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Polar Jade Iso Jademuna var 1

Polar Jade Iso Jademuna

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Polar Jade Iso Jademuna auttaa sinua saavuttamaan intensiivisemmän ja eläväisemmän eroottisen elämän.

Käytä upeaa jademunaa tehokkaaseen lantionpohjan harjoittamiseen, intiimiin Yoni-hierontaan (emättimen sisäinen hieronta) tai osana aistillista leikkiä yhdessä kumppanisi kanssa.

Jo lyhyen harjoittelujakson jälkeen voit kokea kohonnutta tuntoherkkyyttä, parempaa lihashallintaa sekä tiukemman, nautinnollisemman tuntuman yhdynnän aikana.

Henkiset Yoni-harjoitukset munan kanssa auttavat sinua saavuttamaan vahvemman yhteyden sisäiseen, naiselliseen seksuaalisuuteesi.

Muna on valmistettu aidosta, kanadalaisesta nefriittijadesta. Aasialaisissa kulttuureissa jaden on läpi vuosisatojen uskottu olevan yhteydessä naisen sukupuolielimiin ja seksuaalisuuteen. Kyse on erittäin kovasta materiaalista, joka ei sirpaloidu tai naarmuunnu.

Munaan porattuun reikään voit pujottaa kertakäyttöisen narun, jonka avulla muna on helppo vetää ulos käytön jälkeen.

Jademuna on saatavilla kolmessa eri koossa. Mitä vähemmän aiempaa kokemusta sinulla on Kegel-harjoittelusta tai geishakuulien käytöstä, sitä suurempi muna sinun kannattaa valita. 5 cm:n pituinen ja painoltaan 100 g oleva muna on isokokoisin sarjan munista, joten se sopii erityisen hyvin aloittelijoille.

Huomioithan, että nefriittijade on luonnontuote, joten kaikki munat ovat yksilöllisiä eivätkä välttämättä vastaa täysin tuotekuvia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yoni-munat
Anonymous - 12. sep. 2019
Olen niin tyytyväinen Jade-munaani. Olen tehnyt Yoni-joogaa sen kanssa, ja kaikki meni niin hyvin. Helppo pujottaa naru läpi, jos haluat. Hieman liian aikaista sanoa, miten tulos oli, koska se on kuin muidenkin lihasten harjoittelu kehossa, se vie aikaa. Mutta erittäin tyytyväinen
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful