Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Real Feel Lifelike Toyz No. 9 Dildovibraattori 23 cm var 1

Yhteenveto

Kaipaatko ihanasti täyttävää mutta silti kohtuullisen kokoista dildovibraattoria? Siinä tapauksessa pehmeä ja todella tehokas Real Feel Lifelike Toyz No. 9 Dildovibraattori on juuri sinua varten.

Dildovibraattorin terska erottuu selkeästi ja lisäksi sen varsi on juomutettu pullottavilla suonilla, jotka tarjoavat lisästimulaatiota joka työnnöllä. Nauti siitä yksin tai anna se kumppanisi käsiin, jolloin hän voi tyydyttää sillä sinut.

Koe ihana täyttävyyden tunne, jonka intensiteettiä lisää herkullinen multispeed-värinä, jota säädät kääntämällä dildovibraattorin pohjasta löytyvää kierresäädintä. Löydä juuri sinulle parhaiten sopiva värinätaso, joka lähettää sinut seitsemänteen taivaaseen.

Real Feel Likelike Toyz No. 9 on valmistettu erityisestä Fanta Flesh -materiaalista, joka tuntuu aivan kuin aidolta iholta ja lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä. Dildon pituus on 23 ja sen halkaisija on peräti 5,7 cm.

Värinä toimii 2 x C-paristolla, jotka on hankittava erikseen. Vesitiivistä dildovibraattoria voi käyttää myös suihkussa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Real Feel Lifelike Toyz No. 9 Dildovibraattori 23 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful