Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rebel Men's Gear Lämmittävä Masturbaattori var 1

Rebel Men's Gear Lämmittävä Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kaipaatko entistäkin kuumempia nautintoja ja fantastisen räjähtäviä orgasmeja? Ota siinä tapauksessa Rebel Men's Gear Lämmittävä Masturbaattori mukaan soolosessioihisi.

Masturbaattorin lämmitystoiminto tekee kokemuksesta entistäkin intensiivisemmän ja realistisemman. Sen sisin lämpenee 45 asteeseen vain viidessä minuutissa. Lämmin ja kutsuva holkki tuntuu erityisen hyvältä sisään työntyessäsi.

Eikä hauskuus tietenkään tähän lopu. Masturbaattorissa on nimittäin peräti 7 värinäasetusta, jotka kohdistavat värinänsä yhteen kehosi tuntoherkimmistä alueista - penisjänteeseen.

Voit pitää värisevää masturbaattoria joko paikoillaan ja antaa sen tehdä kaiken työn puolestasi tai voit ohjailla asioiden kulkua ja liikutella sitä edestakaisin.

Rebel Men's Gear Lämmittävä Masturbaattori on valmistettu mitä pehmeimmästä silikonista ja sen sisärakenne on täynnä stimuloivia nystyröitä.

Fiksu masturbaattori on myös vesitiivis ja ladattava, joten voit leikkiä rajoituksetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Huono ostos
normaalikaluinen kaveri 15 cm / 4,5 cm halkaisija - 21. apr. 2021
Oli hauskaa kokeilla penisvibraattoria ensimmäistä kertaa, mutta alun kiinnostavuuden jälkeen jäljelle jää turha itsetyydytystuote, joka käyttää kallista sähköä, pitää mielettömän paljon ääntä, johon on vaikea laittaa penis sisään ja voidaan oikeastaan helposti korvata lateksikäsineellä, kolmella astiasienellä ja olutlasilla. En todellakaan suosittele, koska muotoilu ei ole millään tavalla ergonominen eikä osoita minkäänlaista ymmärrystä peniksen stimulaatiosta.
0
täydellinen pettymys
Anonymous - 13. mar. 2024
ei todellakaan ole kovin syvä tai lämmin tai värähtelevä, ja sitten pohjassa ei ole reikää, ja ilmanpaine muuttuu siellä sotkuiseksi ja kaikenlaista ehhhhhhhh minä vain sanon vittuilu
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful