Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rends R-1 Kaukosäädin ja Bullet-Vibraattori var 1

Rends R-1 Kaukosäädin ja Bullet-Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Rends R-1 -aloitussettiin kuuluu monia palkintoja voittaneen japanilaisen Rendsin tunnettu Bach Rotor -bullet ja kaukosäädin, joka on yhteensopiva vibraattorin lisäksi myös muiden R-1 -tuotteiden kanssa. Bullet-vibraattorin päässä on pieni syvennys, jolla voi kiihottaa klitorista hyvin tarkasti ja intensiivisesti.

Voimakkaassa bullet-vibraattorissa on seitsemän eri värinärytmiä, joista jokainen toimii seitsemällä eri nopeudella, sekä tehokas turboasetus, jolla saa lisää potkua peliin. Eri värinäyhdistelmiä on kaikkiaan yli 50, joista löytyy varmasti sopiva vaativimmallekin käyttäjälle.

Voit myös tilata erikseen bullet-vibraattoriin sopivan kolmen holkin setin (nimeltä Triple Bach Caps), jotka voi kiinnittää vibraattoriin ja joilla saa aikaan monenlaista sekä naisille että miehille sopivaa stimulaatiota.

Kaukosäätimen vilkkuva valo kertoo, kun paristot tulee vaihtaa. Se toimii 3 x AA-paristolla, jotka tulevat laitteen mukana.

Voit puhdistaa bullet-vibraattorin käytön jälkeen kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella. Huomioithan, ettei se ole vesitiivis.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful