Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Seven Creations Klassinen Pieni Musta Silikoninen Dildovibraattori var 1

Seven Creations Klassinen Pieni Musta Silikoninen Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos vibraattorileikit kiinnostavat, Seven Creations Klassinen Pieni Musta Silikoninen Dildovibraattori on hyvä aloituspiste.

Tämä dildovibraattori on aloittelijalle sopivan pienikokoinen, mutta siinä on silti tehokas moottori, josta saa paljon iloa irti. Aidonkaltaiseksi muotoiltu vibraattori tarjoaa lisänautintoa joka työnnöllä.

Dildovibraattori on helppokäyttöinen. Siinä on seitsemän värinäasetusta, joiden välillä vaihtelet helposti pohjassa olevalla painikkeella.

Seven Creations-dildovibraattori on valmistettu silikonista, jonka pinta tuntuu miellyttävän pehmeältä. Sen sisään asetettava pituus on n. 12 cm ja halkaisijaltaan se on 3,8 cm leveimmillään. Dildovibraattori on täysin vesitiivis ja se toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä alku!
Ellie - 12. nov. 2018
Ensimmäinen seksileluni ja se on tarpeeksi mukava! Levein kohta voi satuttaa hieman, mutta riittävällä määrällä liukuvoidetta sen pitäisi toimia hyvin. Se oli kiinteämpi kuin luulin, mutta silti joustava. Okei värinät, eivätkä ne ole kovin äänekkäitä... Kaiken kaikkiaan se on mielestäni loistava ostos! Kuitenkin melkein toivoin, että olisin ostanut sen keskikokoisena saadakseni lisää pituutta! ;-)
0
Hyvä lähtökohta!
Anonymous - 1. mar. 2019
Ensimmäinen seksileluni ja sellaisena se on riittävän hyvä! Laajin kohta voi olla / hieman / tuskallinen, mutta paljon voiteluaineella sen pitäisi olla hieno. Se oli kiinteämpi kuin olin ajatellut, mutta silti joustava. Ihan ok värinät, jotka eivät ole super kovia Kaiken kaikkiaan mielestäni hyvä ostos! Toivon kuitenkin melkein, että olisin ostanut sen keskikokoisena, jotta olisin voinut saada hieman enemmän pituutta! ;-)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful