Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sextreme Dip Stick Penispora 8 mm var 1

Sextreme Dip Stick Penispora 8 mm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos olet jo kokeillut sileitä virtsaputken laajentimia ja kaipaat uutta haastetta, kannattaa tutustua Sextreme Dip Stick Penisporaan.

Sen poran terää muistuttava pinta stimuloi kaikkia virtsaputken herkkääkin herkempiä hermopäätteitä tarjoten todella intensiivisiä ja nautinnollisia tuntemuksia. Voit käyttää sitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa osana kinkyä leikkiä.

Dilataattori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten sitä voi myös viilentää tai lämmittää ennen käyttöä. Molemmat penisporan päät on pyöristetty, joten niitä kumpaakin voi halutessaan käyttää virtsaputken sisällä.

Sextreme Dip Stick Penispora on kokonaispituudeltaan 24 cm. Sen halkaisija on 0,8 cm leveimmillään, ja suosittelemmekin sitä kokeneemmille käyttäjille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Herttileijaa sentään!
Jack - 18. aug. 2023
Uuden harrastuksen myötä tarvitsin riittävän järeän "tikun" kokeiluun. Oli melkoinen yllätys jo ensimmäisellä kokeilulla. Vaikka paksuutta on 8mm menee pora virtsaputkeen omalla painollaan (siis selällään maaten), että pitää ennemminkin jarrutella
Great pleasure
Arska - 30. jul. 2022
5 stars
Loistava tuote!
Sten Petrell - 15. oct. 2018
Laadukas tuote joka mielestäni sopii myös aloittelijoille. Helppo pitää puhtaana, suosittelen lämpimästi!
Oi-joi-joi
Kyllä - 9. sep. 2020
Hieman liian suuri suhteellisen harjoittamattomalle virtsaputkelle. Vaikka on käytin paljon liukuvoidetta, kärsivällisyyttä ja vibraattoria, se on silti liian paksu. Kokeilen jotain muuta.
0
Vau
OZZY - 28. aug. 2019
Mikä fantastinen kokemus
0
Sextreme Dip Stick Rillet Dilatator: Fantastinen
RT - 27. sep. 2017
Nähtyäni tuotekuvan levittimestä Sinful.no:ssa, minusta tuli niin utelias, että tilasin sellaisen. Olin niin iloinen, kun tämä saapui yhdessä liukuvoiteen kanssa. Aluksi olin hyvin skeptinen koon suhteen, mutta kävi ilmi, että huoleni olivat aiheettomia. Kun levitin oli voideltu hyvin liukuvoiteella, loppu sujui vaivattomasti. Jokaisen virtsaputkea stimuloivan uran antama tunne on yksinkertaisesti sanoinkuvaamaton. Se ei muistuttanut mitään muuta mitä olen koskaan tuntenut, mutta oli niin hyvä, että tulin heti. Tämä on nyt ehdoton suosikkini. Erittäin suositeltava. (On etu, että penis ei ole liian pystyssä asettamisen aikana, koska se kaventaa virtsaputkea ja vaikeuttaa levittimen työntämistä. Terveisin RT
0
Super hauskaa
Anonymous - 13. mar. 2024
Huippu, ja mukavaa, että voit käyttää molempia päitä sen mukaan, mitä haluat kulloinkin.
Konekäännös sivustolta sinful.nl
Kokeilin ensimmäistä kertaa soundingia. Erilainen nautinto ja tunne.
Anonymous - 1. jun. 2022
Perverssi tuote, joka piristää seksielämääsi.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Täysin raaka
Anonymous - 13. mar. 2024
Antaa nautinnon, jota ei voi kuvata, toisin kuin toinen tyyppi, jota olen käyttänyt, tämä ei liukene uudelleen, ennen kuin haluat sen itse, tämä voi liittyä peniksen kokoon. Aivan fantastinen nautinto sekä käytön aikana että jonkin aikaa sen jälkeen virtsatessa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin hyvä ostos
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän jokin aika sitten. En kadu sitä hetkeäkään. Ei ollut mitään kokemusta äänentoistosta ennen. Voitelin sen hyvin ja annoin sen liukua varovasti sisään, joskus itsepainon avulla joskus ohjasin sitä itse. Fantastinen tunne, varsinkin kun pallit liukuvat sisään. Saan todella kovaa, kun käytän sitä ja saan ihania siemensyöksyjä. Minusta on tullut melkein vähän riippuvainen tästä. Mutta varmista, että voitelet hyvin, jotta et saa haavaumia.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful